Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:37

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.Phillips var fra Storbritannia. Men han bodde i byen Sao Paulo i Brasil med kona si.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Amazonas, Brasil, Dom Phillips, Bruno Araújo Pereira, Storbritannia, Sao Paulo, The Gurardian, The New York Times, Washington Post, Financial Times, Funai, Atalaia, Norte, Peru, Phillips, Pereira, Amarildo, Costa, Oliveira, Pelado, Alexandre Torres, Torres, Philips, Alessandra Sampaio, Dom, Bruno, Pereria, Vale, Javari, Javaris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drept, for, sannhetenom , regnskogen
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Aftenposten - 16 mar 22 kl. 12:57

Du kan utgjøre en positiv forskjell for klimaet og regnskogen

Som forbruker gjør du en innsats for regnskogen hver gang du velger et produkt uten palmeolje..

Aftenposten - 17 mar 22 kl. 12:49

Du kan utgjøre en forskjell for klimaet og regnskogen

Som forbruker gjør du en innsats for regnskogen hver gang du velger et produkt uten palmeolje..

NRK - 26 aug 22 kl. 06:50

3358 branner i Amazonas samtidig

I Amazonas i Brasil har satellitter registrert 3358 skogbranner på samme tid. Det er nesten tre ganger flere enn på det som blir kalt «ildens dag», da bønder gjennomførte en koordinert nedbrenning av felte trær i regnskogen. Det skriver Ritzau.

NRK - 26 aug 22 kl. 06:50

3358 branner i Amazonas på samme dag

I Amazonas i Brasil har satellitter registrert 3358 skogbranner på samme dag. Det er nesten tre ganger flere enn på det som blir kalt «ildens dag», da bønder gjennomførte en koordinert nedbrenning av felte trær i regnskogen. Det skriver Ritzau.

NRK - 11 nov 22 kl. 21:14

Brasil: Ny oktoberrekord for avskoging i Amazonas

904 kvadratkilometer av den brasilianske delen av Amazons-regnskogen ble hogd eller brent ned i oktober. Det er ny månedsrekord, viser offisielle tall. Det er romforskningsinstituttet INPE som gjennom satellittobservasjoner har oppdaget en økning på 3 prosent i det avskogede området, sammenlignet med oktober i fjor.

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 09 apr 22 kl. 11:32

Støre mener Enoksen burde fortalt om forhold

Statsminister Jonas Gahr Støre mener Odd Roger Enoksen burde fortalt at han hadde hatt et forhold til en svært ung kvinne på 2000-tallet før han i fjor høst ble utnevnt til forsvarsminister. – Jeg mener det er et forhold som burde vært delt, og slik som det er fremkommet så mener jeg at det ville ført til et annet forhold i oktober enn det gjorde, sa Støre på en pressekonferanse lørdag. Støre sier at Enoksen ikke fortalte sannheten i samtalene før Enoksen ble utnevnt til statsråd.

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 07:13

SV og Rødt forteller ikke hele sannheten om trygdeskandalen

SV og Rødt forteller ikke hele sannheten..

Aftenposten - 02 jun 22 kl. 22:00

Rich Hoyers morfar var Norges rikeste mann. I disse kassene lå sannheten om arven han skulle fått.

Rich Hoyers morfar var Norges rikeste mann. I disse kassene lå sannheten om arven han skulle fått..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 17 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 18 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com