NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:43

NRK - 07 mai 21 kl. 16:45

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. Det er ingen restriksjoner, så ingen brev- og besøksforbud, sier politiinspektør Liv Versland Seland i Agder politidistrikt til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Sørlandet, Liv Versland Seland, Agder, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, varetektsfengslet
Aftenposten - 07 mai 21 kl. 16:36

Lyngdal-drapet: Drapssiktet mann varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen….

NRK - 17 mai 21 kl. 12:56

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for å ha drept Stig Ola Westgård (56) på Lademoen i Trondheim er varetektsfengslet for fire uker. Mannen i 50-årene nekter straffskyld. Han deltok i dag på fengslingsmøtet på videolink fra institusjonen der han er innlagt.

NRK - 06 mai 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

VG - 17 mai 21 kl. 13:20

Drapssiktet i Trondheim varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 50-årene som er siktet for forsettlig drap på Stig Ola Westgård (56), ble mandag fremstilt for varetektsfengsling i Trøndelag tingrett..

NRK - 28 mai 21 kl. 16:21

Drapssiktet ble fengslet

Den 29 år gamle mannen som er siktet for medvirkning til drapet i Tønsberg, er varetektsfengslet i fire uker. 29-åringen er sammen med to andre siktet etter at Bård Lanes ble skutt og drept 20. april.

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:56

Politiker varetektsfengslet

Lokalpolitikeren fra Høyre som i går ble pågrepet, siktet for grov økonomisk utroskap, er varetektsfengslet i én uke..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:56

Varetektsfengslet i én uke

Lokalpolitikeren som i går ble pågrepet, siktet for grov økonomisk utroskap, er varetektsfengslet i én uke. Han etterforskes for straffbare forhold under konkursbehandlingen av et hotellkonsern. Alf Ulven er leder for Aremark Høyre i Østfold..

NRK - 23 feb. 21 kl. 19:45

«El Chapos» kone varetektsfengslet

Kona til Mexicos fryktede narkobaron, Joaquin «El Chapo» Guzman, bli varetektsfengslet inntil videre. I går ble hun arrestert i delstaten Virginia mistenkt for narkotikahandel og for å ha hjulpet ektemannen med fluktplan..

NRK - 04 mars 21 kl. 16:26

Angriper begjært varetektsfengslet

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag er begjært varetektsfengslet for drapsforsøk på ofrene. Ingen av de sju er lenger i livsfare, og det er trolig ingen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene, ifølge svensk politi..

NRK - 11 mars 21 kl. 14:14

Varetektsfengslet etter gullsmedran

Den litauiske mannen som er siktet for gullsmedranet i Trysil i 2016, er varetektsfengslet for fire uker. Han har vært etterlyst internasjonalt, og ble pågrepet av litauisk politi i februar. Under ranet ble en kvinnelig ansatt utsatt for grov vold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 15 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 45 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 45 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 3 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 2 timer siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt