NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:01

NRK - 18 mar 23 kl. 22:51

Drapssiktet sa at samboeren hadde flyttet

Den drapssiktede nordmannen fortalte at samboeren hadde flyttet hjem til Norge for mange år siden. Torsdag ble hun funnet fryseboksen hans. Ifølge Aftonbladet var det mannen selv som fortalte at kvinnen lå død hjemme hos ham. Kilder sier til avisen at hun kan ha vært død så lenge som åtte år. Da politiet tok seg inn i den avsidesliggende gården i Värmland, fant de kvinnen i 60-årene partert og plassert i en fryseboks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Aftonbladet, Värmland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktetsa at , samboeren, hadde, flyttet
Klartale - 01 dec 22 kl. 08:52

41 rikinger flyttet på to år

Mange rike folk har flyttet fra Norge til utlandet de siste to årene. Det skal være snakk om rundt 41 personer. Sveits er et av de mest populære landene å flytte til.

Klartale - 07 dec 22 kl. 06:30

Russland gjør Ukraina kaldt og mørkt

25 år gamle Anastasia Pyrozjenko bor hos mamma. Hjemmet til Pyrozjenko er blitt livsfarlig. Før nøt hun utsikten fra 21.

NRK - 01 dec 22 kl. 04:23

41 rikinger flyttet fra Norge

Rikinger med en samlet ligningsformue på 36 milliarder kroner har flyttet fra Norge de siste to årene. De som har flyttet, har stått for 2,3 prosent av den totalt innbetalte formuesskatten i Norge, skriver Aftenposten/E24. I alt 1700 nordmenn hadde ligningsformuer på over 100 millioner kroner i 2020, viser en gjennomgang E24 har gjort.

NRK - 23 jan 23 kl. 18:08

Overgrepsanklaget fotballstjerne flyttet til nytt fengsel av sikkerhetsmessige hensyn

Den tidligere Barcelona-backen Dani Alves er flyttet til en ny fengselsanstalt av hensyn til sikkerheten hans. Brasilianeren er anklaget for seksuelle overgrep. Fengselsanstalten Alves er flyttet til har «mindre bomoduler», som lettere garanterer for de innsattes sikkerhet og sameksistensen med andre fanger, skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 21 dec 22 kl. 17:11

Dansk studie: Mange med langcovid hadde aldri hatt korona

En dansk studie viser at 32 prosent av dem som mente de hadde langcovid, aldri hadde korona. Langcovid er plager som sitter igjen også etter en virusinfeksjonen, altså senplager. I dag finnes det ingen tester som slår fast om du har langcovid, og forskerne er derfor avhengige at folk selv opplyser om senvirkninger av koronasmitte og covid.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

NRK - 24 mar 23 kl. 06:24

Italiener skal ha gjemt sin døde mor for å få pensjonsutbetaling

En 64 år gammel kvinne i Italia gjemte liket av sin avdøde mor for å kunne fortsette å motta pensjonen hennes, ifølge lokale medier. Naboer varslet politiet om at de ikke hadde sett 64-åringen på flere dager. Da politiet ankom leiligheten i Milano-forstaden Paderno Dugnano, fant de 64-åringen død.

Aftenposten - 04 jan 23 kl. 14:02

Er samboeren sexgal? Frode Thuen svarer.

Han er medlem av flere sexgrupper på nett og hevder at ikke angår samboeren. Kan hun finne seg i det?.

NRK - 20 jan 23 kl. 10:59

Fortsatt varetekt for drapssikta

Kvinna som er siktet for å ha knivdrept samboeren sin i Namsos 23.desember er varetektsfengslet i inntil nye fire uker. Hun anket ikke kjennelsen fra tingretten fredag, men har forklart at hun drepte samboeren i nødverge..

VG - 22 jan 23 kl. 18:39

Bank-underslaget: Samboeren til fengslet bankvikar siktet for medvirkning

Samboeren til mannen som er siktet for å ha underslått flere titalls millioner fra Sparebank 1 Midt Norge, er siktet for medvirkning. Det bekrefter politiet overfor VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com