NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:08

NRK - 18 mar 23 kl. 22:51

Drapssiktet sa at samboeren hadde flyttet

Den drapssiktede nordmannen fortalte at samboeren hadde flyttet hjem til Norge for mange år siden. Torsdag ble hun funnet fryseboksen hans. Ifølge Aftonbladet var det mannen selv som fortalte at kvinnen lå død hjemme hos ham. Kilder sier til avisen at hun kan ha vært død så lenge som åtte år. Da politiet tok seg inn i den avsidesliggende gården i Värmland, fant de kvinnen i 60-årene partert og plassert i en fryseboks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Aftonbladet, Värmland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktetsa at , samboeren, hadde, flyttet
Klartale - 20 okt 23 kl. 08:52

Tysk kvinne ble funnet død i Norge - samboeren er mistenkt for drap

– Drapet skal ha skjedd rundt 3. til 4. oktober.

NRK - 12 feb 24 kl. 13:45

Nesten 10 prosent har flyttet lånet mellom to banker det siste året

Det har aldri blitt målt så høy aktivitet blant bankkundene, viser ny undersøkelse fra arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen Finans Norge. Over halvparten av alle lånekundene i undersøkelsen har flyttet, reforhandlet eller sjekket at de hadde gode lånebetingelser i 2023. 7,2 prosent har flyttet lånet mellom to banker det siste året, og av de som ikke har flyttet, så har 25,5 prosent vært i kontakt med banken om boliglånsrenten.

NRK - 15 jan 24 kl. 01:04

Få rikinger vil flytte til Norge

I 2022 og 2023 har antall rike nordmenn som flytter til utlandet vokst. Samtidig er det få som flytter tilbake til Norge. Tidligere var det en viss balanse mellom antallet rike som flyttet til og fra Norge.

Klartale - 24 feb 24 kl. 16:00

– Jeg trodde at jeg ville få jobb snart

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 01 apr 24 kl. 06:00

Fra utlandet? Du kan få nei til uføretrygd

Skader du deg eller blir kronisk syk, og kan ikke jobbe? Da kan du få uføretrygd fra Nav. Det er likevel ikke alle som kan søke om uføretrygd.

Klartale - 01 dec 22 kl. 08:52

41 rikinger flyttet på to år

Mange rike folk har flyttet fra Norge til utlandet de siste to årene. Det skal være snakk om rundt 41 personer. Sveits er et av de mest populære landene å flytte til.

Klartale - 07 dec 22 kl. 06:30

Russland gjør Ukraina kaldt og mørkt

25 år gamle Anastasia Pyrozjenko bor hos mamma. Hjemmet til Pyrozjenko er blitt livsfarlig. Før nøt hun utsikten fra 21.

Klartale - 09 okt 23 kl. 11:00

Historien til verdens vanskeligste konflikt

Forholdet mellom staten Israel og palestinere er dårlig. Det har blitt kalt verdens vanskeligste konflikt. Konflikten handler blant annet om landområder.

NRK - 08 apr 24 kl. 11:22

Våler-drapet: Samboeren til avdøde var i huset

Politiet opplyser om at den avdøde i Våler-drapets samboer ble avhørt søndag, og at hun befant seg i boligen da drapet skjedde. – Hun er avhørt som vitne og har forklart at hun ikke har sett samboeren bli drept, sier Ekeland. Samboeren har fått oppnevnt bistandsadvokat.

NRK - Igår: 15:10

Våler-drapet: Ble knivdrept på soverommet

Samboeren lå og sov mens Geir-Arne Lervik (55) ble knivstukket. Hun visste ikke at kjæresten var død før politiet banket på døren. Det sier politiadvokat Vibeke Stolp Ekeland til VG.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 1 time siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 2 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 3 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com