NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 11:28

NRK - 06 dec 22 kl. 12:43

Drapssiktet nordmann kan bli utlevert til Polen før jul

En 26 år gammel mann fra Vestlandet sitter fortsatt fengslet i Danmark, siktet for drapet på sin ekskjæreste i Polen. Polen har bedt Danmark om utlevering av mannen. 9. november ble han varetektsfengslet i 27 dager. – Den forrige varetektsfengslingen utløp i dag, men den siktede har frivillig latt fristen forlenges.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestlandet, Danmark, Polen, København, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, nordmannkan bli , utlevert, til, Polen, før, jul
NRK - 06 aug 22 kl. 05:14

Russisk bedrager utlevert fra Hellas til USA

Hellas har utlevert en russer som anklages for hvitvasking av penger, til USA etter at han ble løslatt fra et fransk fengsel. Advokaten til Aleksandr Vinnik sier at han ble satt på et privatfly og fløyet ut av Hellas uten å få anledning til å søke politisk asyl. Vinnik har vært gjenstand for en langvarig juridisk tautrekking mellom Hellas, Frankrike, Russland og USA.

NRK - 19 mar 23 kl. 10:54

SVT: Politiet begjærer varetektsfengsling av drapssiktet nordmann

Politiet begjærer varetektsfengsling av drapssiktet nordmann, ifølge mannens forsvar skriver SVT..

NRK - 12 jan 23 kl. 00:55

Norsk kvinne blir ikke utlevert til Hellas

En norsk kvinne som er dømt til åtte års fengsel i Hellas, vil ikke bli utlevert fra Norge for å sone dommen i Hellas, har statsadvokaten avgjort. Kvinnen er dømt for å ha medvirket til å sende 34 gram cannabis i brev fra Spania til Hellas. Selv hevder kvinnen at hun ikke kjenner til saken eller rettssaken fra 2014, skriver Bergens Tidende.

NRK - 25 aug 22 kl. 11:01

Svindelmistenkt danske utlevert fra Storbritannia

En 46 år gammel dansk mann, mistenkt for svindel og hvitvasking av 22 millioner kroner, er utlevert fra Storbritannia til Danmark. Det opplyser dansk politi torsdag. Mannen er mistenkt for grov hvitvasking i Danmark i perioden januar 2015 til mars 2017.

NRK - 30 dec 22 kl. 14:03

Drapssikta nordmann utlevert til Polen

Nordmannen som er sikta for å ha teke livet av ekskjærasten i Polen og kidnappa deira felles dotter, er utlevert frå Danmark til Polen, melder TV 2. Mannen blei gripen utanfor København i byrjinga av november, og har sete i varetekt i Danmark fram til no..

NRK - 13 jan 23 kl. 21:12

BT: Drapssiktet nordmann har forklart seg i Polen

Mannen som er siktet for å ha drept Pamela og kidnappet deres datter i Polen, har gitt en omfattende forklaring til politiet, opplyser aktor Janusz Hnatko til BT. Mannen (26) fra Vestland har også deltatt på åstedsbefaring. Han ble pågrepet i Danmark, men ble senere utlevert til Polen..

Klartale - 31 jan 23 kl. 08:22

Andrej Medvedev ber om unnskyldning til ukrainere

Andrej Medvedev rømte fra Russland til Norge. Han har søkt asyl her. Medvedev sier han var en del av Wagner-gruppen.

NRK - 03 dec 22 kl. 12:09

Medier: PKK-medlem utlevert fra Sverige til Tyrkia

Sverige har utlevert et medlem av den kurdiske gruppen PKK til Tyrkia, melder tyrkiske medier. Mahmut Tat er i Tyrkia dømt til fengsel i seks år og ti måneder for medlemskap i Kurdistans arbeiderparti (PKK), som Tyrkia, EU og USA regner som en terrororganisasjon. Tat flyktet til Sverige i 2015, men svenske myndigheter har avvist asylsøknaden.

NRK - 08 mar 23 kl. 11:13

Menneskehandelsdømt kvinne utlevert fra Nigeria til Italia

En nigerianske kvinne som er dømt til 13 års fengsel i Italia for menneskehandel og hallikvirksomhet, er utlevert etter å ha vært etterlyst siden 2010. Italiensk politi beskriver 48 år gamle Joy Jeff som en fremtredende person i nigeriansk mafia. Hun var en av få kvinner på listen over Italias mest ettersøkte.

NRK - 26 jul 22 kl. 17:57

Mann pågrepet i Oslo siktet for knivdrap i Hamburg

Den 38 år gamle mannen ble pågrepet i Oslo sentrum fredag. Han er siktet for et knivdrap i Hamburg, og tyske myndigheter vil ha ham utlevert. Påtalemyndigheten i Hamburg opplyser til TV 2 at drapet skjedde i april 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Deutsche Bank stuper på børsen

Den tyske storbanken Deutsche Bank faller kraftig i aksjemarkedet, og de europeiske børsene er på vei nedover. På formiddagen hadde bankens aksjer stupt over 11 prosent på Frankfurt-børsen. I forkant av fallet hadde det vært en kraftig økning i prisen for å forsikre seg mot at Deutsche Bank misligholder gjelden sin.

NRK - 15 minutter siden

Jan Helge Andersen blir ikke pågrepet

Statsadvokat Johan Øverberg, som har vært ansvarlig for den nye etterforskningen av Baneheia-saken, sier at påtalemyndigheten har diskutert og vurdert om de skal pågripe Jan Helge Andersen. – Spørsmål om en eventuell pågripelse har vært diskutert og vurdert, men ikke funnet at det er noe grunnlag, sier Øverberg til NRK. – Blir det videre etterforskning?

NRK - 15 minutter siden

Flere døde av tuberkulose i Europa

For første gang på 20 år har det vært en økning i antall dødsfall som følge av tuberkulose i Europa-regionen til Verdens helseorganisasjon (WHO). Regionen omfatter både Europa og land i Sentral-Asia, samt Israel. Økningen fant sted i 2021, det siste året med tilgjengelig statistikk.

NRK - 30 minutter siden

Prisstigning øker prislappen på flyplass i Rana

Et brev fra Samferdselsdepartementet slår fast at kostnadsrammen for den nye lufthavnen ved Mo i Rana økes til 4 milliarder kroner, skriver Rana Blad. I 2021 var det anslått at flyplassen ville koste 3,3 milliarder kroner Samferdselsdepartementet har gitt Avinor AS oppdraget med å bygge den nye lufthavna, innenfor den kostnadsrammen som Stortinget har vedtatt. Departementet forventer som eier av Avinor AS og oppdragsgiver for prosjektet, at det skal gjennomføres innenfor den vedtatte kostnadsrammen, står det i brevet..

NRK - 30 minutter siden

Fiskeridirektoratet melder Aller Aqua etter fiskerømming

Det var i fjor haust at 35.000 fiske rømde frå Aller Aqua Norway AS sitt anlegg i Høyanger kommune. Saka har blitt følgt opp av Fiskeridirektoratet.

NRK - 30 minutter siden

Bjørn Olav Jahr er fornøyd med avgjørelsen

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr har skrevet to bøker om Baneheia-saken og ment at Viggo Kristians var uskyldig dømt for voldtekt og drap. Han mener det er bra at riksadvokaten har bedt om at saken mot Jan Helge Andersen tas opp igjen. – eg er veldig fornøyd med avgjørelsen og tenker at den er veldig riktig, og er helt som forventet.

NRK - 30 minutter siden

Gjenopptakelseskommisjonen: Kan ta tid

Det vil ta tid før Gjenopptakelseskommisjonen er klar med av avgjørelse om straffesaken mot Jan Helge Andersen gjenopptas, sier kommisjonens leder. – Jeg kan ikke si noe konkret om hvor lang tid dette vil ta. Det kan hende at sekretariatet orienterer Gjenopptakelseskommisjonen innen det neste møtet vårt i mai, men det vil nok ta lenger tid før vi har behandlet saken ferdig, sier kommisjonsleder Kamilla Silseth til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Overraskende økning i detaljhandelen i Storbritannia

Detaljhandelen i Storbritannias vokste mer enn ventet forrige måned og ligger nå på samme nivå som før pandemien. Økingen var på 1,2 prosent, ifølge nye tall fra det statistiske sentralbyrået ONS, gjengitt av Bloomberg. Økonomer som deltok i en Bloomberg-undersøkelse i forkant ventet langt lavere vekst.

NRK - 45 minutter siden

Andersens forsvarer: Nekter fortsatt for drap på Lena

Jan Helge Andersen forsvarer Svei Holden sier klienten hans nekter for å ha drept Lena Sløgedal Paulsen. – Jeg hadde nettopp en samtale med han, og han fastholder først og fremst at han ikke er skyldig i den anklagen om drap. Men nå får vi bare ta påtalemyndighetens vurderinger til etterretning så vil vår oppgave være å belyse saken best mulig, sier Holden til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Indisk opposisjonsleder kastet ut av nasjonalforsamlingen

Den indiske opposisjonslederen Rahul Gandhi får ikke lenger være medlem av nasjonalforsamlingen i landet etter at han torsdag ble dømt for ærekrenkelse. – Rahul Gandhi har blitt diskvalifisert fra nasjonalforsamlingen som følge av ærekrenkelsesdommen, heter det i en uttalelse fra Indias nasjonalforsamling fredag. Flere medlemmer av nasjonalforsamlingen har protestert mot torsdagens domfellelse, der Gandhi dømt til to års fengsel for ærekrenkelse løst knyttet til Indias statsminister Narendra Modi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com