NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 09:45

NRK - 18 mar 23 kl. 22:46

Drapssiktet nordmann fremstilles søndag

Den norske mannen som er siktet for drap og likskjending i Sverige, kan bli fremstilt for varetektsfengsling allerede søndag. Politiet mistenker at kvinnen som er i 60-årene kan ha ligget i fryseboksen i parets hjem i flere år. Etter det NRK får opplyst, er nordmannen i 50-årene straffedømt tidligere både i Norge og Sverige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, NRK, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, nordmann, fremstilles, søndag
NRK - 20 dec 23 kl. 19:08

Fremstilles for varetektsfengsling

En svensk 20-åring som er siktet drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk etter skytingen i Moss har samtykket til utlevering til Norge. Mannen ble pågrepet av svensk politi på søndag, og knyttes til drapsforsøket den 28. november.

NRK - 19 mar 23 kl. 10:54

SVT: Politiet begjærer varetektsfengsling av drapssiktet nordmann

Politiet begjærer varetektsfengsling av drapssiktet nordmann, ifølge mannens forsvar skriver SVT..

NRK - 27 maj 23 kl. 17:16

TV 2: Drapssiktet nordmann har meldt seg for politiet

I flere år har en drapssiktet nordmann vært på rømmen i Asia. Tidligere i dag landet han på Gardermoen. Nå skal han også ha meldt seg for politiet, skriver TV 2..

NRK - 28 nov 23 kl. 09:28

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:59

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 04 jul 23 kl. 08:56

Drapssiktet mann etter dødsfall på Vestli knytter seg til hendelsen

– Han er preget av situasjonen. Det er en alvorlig sak, sier den drapssiktedes forsvarer Gunhild Bergan tirsdag morgen. Mannen i 40-årene, som ble drapssiktet etter at en mann døde i en leilighet på Vestli i Oslo, ble avhørt mandag kveld.

NRK - 05 jun 23 kl. 14:56

Norsk politi har varslet Thailand om drapssiktet nordmann

Det sier politiadvokat Eirik Braathen til NRK. Fredag møtte nordmannen, som er drapssiktet i Thailand, opp hos Øst politidistrikt. Der fikk politiet bekreftet at han er internasjonalt etterlyst.

NRK - 28 dec 23 kl. 12:40

Greske medier: Nordmann pågrepet for drap i Hellas

En nordmann er pågrepet for drap i Thessaloniki i Hellas, melder flere greske medier. Han er mistenkt for å ha drept en lokal politimann (32) under en krangel på et utested natt til torsdag. Ifølge greske medier skjedde drapet like etter 04:30 lokal tid.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:15

Drapssiktet avhørt i natt

En 20 år gammel mann ble lørdag kveld siktet for drap etter funn av en død kvinne i i tjueårene, i en bolig i Stjørdal sentrum. De to var gift. Det ble gjort innledende avhør av mannen natt til søndag, og siktelsen opprettholdes, melder Trøndelag politidistrikt.

NRK - 13 nov 23 kl. 13:34

Drapssiktet fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Hamar lørdag har i avhør erkjent å ha drept kvinnen, men han har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. Mannen begjæres varetektsfengslet i dag. Fengslingsmøtet holdes som kontorforretning, som betyr at siktede ikke er til stede under rettsmøtet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bakkeansatte i Lufthansa varsler streik

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike torsdag og fredag denne uken, opplyser fagforeningen Verdi, ifølge AFP. De ansatte krever høyere lønn og bedre arbeidsforhold. Streiken kommer etter to tidligere streiker i den samme konfliktrunden.

NRK - 10 minutter siden

VG: Prinsesse Ingrid Alexandra er på Rikshospitalet

Prinsesse Ingrid Alexandra er sett på veg til Rikshospitalet, skriv VG. Kong Harald blei innlagt sundag kveld etter at han blei sjuk i Malaysia. Kongen blei innlagt på sjukehus i Malaysia med ein infeksjon førre tysdag.

NRK - 4 minutter siden

Ope i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er opna for trafikk etter steinspranget i dag tidleg. Det vart først opplyst at ein geolog ville gjere ny vurdering klokka 12, men allereie i 09-tida var vegen opna..

NRK - 15 minutter siden

Savnet snøskuterfører funnet i god behold

Snøskuterføreren ble funnet i god behold mandag morgen, melder NTB. Mannen ble meldt savnet fra Hattfjelldal i Nordland søndag..

NRK - 15 minutter siden

Tysk fagforening varsler streik i Lufthansa

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike i to dager fra torsdag, opplyser fagforeningen, ifølge AFP..

NRK - 15 minutter siden

Minst 30.534 palestinere drept i Gaza

Tallet på drepte palestinere siden den israelske militæroffensiven mot Gaza begynte 7. oktober har nådd 30.534, mens 71.

NRK - 1 time siden

Stordalen er på plass i retten

I dag startar rettssaka mellom Petter Stordalen og skattemyndigheitene. Staten krev fleire hundre millionar i ubetalt skatt frå hotelleigaren. Stordalen skal ha utnytta ein skattefordel han ikkje hadde rett på, via holdingselskapet Strawberry, ifølge staten.

NRK - 30 minutter siden

Kjønnsforskjellane aukar i høgare utdanning

Det er ein større andel kvinner enn menn med høgare utdanning i alle norske kommunar. Det viser Statistisk sentralbyrå (SSB) si årlege kartlegging av korleis det går med likestillinga i norske kommunar. – Vi ser at kjønnslikestillinga sakte går i rett retning, men i høgare utdanning ser vi at kjønnsforskjellane aukar, seier likestillingskoordinator Hanne Stangebye Arnesen i SSB (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Uvêr i fjellet

Fylkesveg 50 Hol-Aurland er mellombels stengd. Årsaka er uvêr, melder Vegtrafikksentralen. Over Hardangervidda er det stengt for mindre køyretøy, men kolonnekøyring for store køyretøy..

NRK - 30 minutter siden

Fem personar drukna i februar

Så langt har 13 personar mista livet i drukningsulukker i Noreg i år, viser Redningsselskapet sin drukningsstatistikk. Det er fem fleire enn på same tid i fjor..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com