NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:07

NRK - 18 apr 24 kl. 15:59

Drapssiktet mann truet politiet

Onsdag siktet politiet en mann i starten av 20-årene for forsettlig drap av en 18-åring. 18-åringen døde av en overdose i Bergen i fjor. I dag ble mannen fremstilt for varetektsfengsling, men møtte selv ikke opp i retten. – Vi har bedt om fire uker med brev og besøksforbud. To uker i isolasjon, sier politiadvokat Eli Valheim til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Eli Valheim, NRK, Valheim, Agnieszka Bulat

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, mann, truet, politiet
NRK - 21 feb 24 kl. 03:06

Mann truet tilfeldige med pistol i Trondheim

n mann i 20-årene ble natt til onsdag pågrepet mistenkt for vold og trusler med skytevåpen på Møllenberg i Trondheim. – En mann som var ute og gikk en tur på Møllenberg tok kontakt med oss klokken 2.26 og fortalte at han var blitt truet med våpen av en annen mann, forteller operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt til NTB.

NRK - 21 feb 24 kl. 03:06

Mann truet med pistol i Trondheim

En mann i 20-årene ble natt til onsdag pågrepet mistenkt for vold og trusler med skytevåpen på Møllenberg i Trondheim. – En mann tok kontakt med oss klokken 2.26 og fortalte at han var blitt truet med et enhåndsvåpen.

NRK - 30 mar 24 kl. 09:22

Full nordmann truet med å tenne på campingvogn i Strömstad

En nordmann i 50-årene er mistenkt for å ha helt diesel rundt en campingvogn og truet med å tenne på. Hendelsen skal ha skjedd på en campingplass i Strömstad fredag kveld. – Han er mistenkt for en rekke lovbrudd, som forberedelse til – alternativt forsøk på – mordbrann, trusler og mishandling, sier pressetalsperson i det svenske politiet Peter Adlersson til TV 2.

NRK - 18 dec 23 kl. 20:08

Mindreårige truet til å gi fra seg tøy i Trondheim

To ulike mindreårige personer har meldt fra til politiet i Trondheim om at de er blitt truet til å gi fra seg tøy. Den første melderen skal ha blitt truet til å gi fra seg en vest og et belte på Heimdal, den andre til å gi fra seg jakka si i Midtbyen, sier operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NRK. – Det er snakk om verdier på rundt 6000 kroner, sier Mogstad om personen som er frastjålet vest og belte.

NRK - 31 mar 24 kl. 23:21

To tenåringer truet med kniv i Gjøvik

To gutter i midten av tenårene ble søndag kveld truet med kniv i Gjøvik sentrum. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene for forholdet. – Guttene er ikke fysisk skadd, men er selvsagt preget, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder til NRK.

NRK - 30 jan 24 kl. 11:32

Mann med armbrøst skutt og drept av politiet i London

En mann som ifølge britisk politi var bevæpnet med armbrøst, har blitt skutt og drept av politiet i det sørøstlige London. London-politiet sier at mannen prøvde å tvinge seg inn i en bygning i Bywater Place like før klokken 5 tirsdag og truet med å skade de som var inne i bygningen. Ubevæpnede politibetjenter forsøkte å snakke med ham, men ble truet.

NRK - 18 dec 23 kl. 20:08

Flere mindreårige truet til å gi fra seg tøy i Trondheim

To ulike mindreårige personer har meldt fra til politiet i Trondheim om at de er blitt truet til å gi fra seg tøy. Den første melderen skal ha blitt truet til å gi fra seg en vest og et belte på Heimdal, den andre til å gi fra seg jakka si i Midtbyen, skriver politiet i Trøndelag på X. Ifølge melderne er de antatte gjerningspersonene også mindreårige.

NRK - 18 jan 24 kl. 17:01

Dagbladet: Tingretten ville løslate drapssiktet kvinne

Tingretten ville løslate drapssiktet kvinne på Flisa, melder Dagbladet. Kvinnen i 70-årene, som er siktet for å ha drept sin samboer på hytta på Flisa 30. desember, ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker.

VG - 11 apr 24 kl. 07:25

Drapssiktet (39) nekter å forklare seg til politiet

Først ett år etter dødsfallet til Kine Einarsen (28) ble 39-åringen drapssiktet. Nå nekter han å forklare seg for politiet både om henne, og om Stig Kyrre Nybråten som han nå også er siktet for å ha drept..

NRK - 17 apr 24 kl. 23:37

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 1 time siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 2 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 2 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..

NRK - 3 timer siden

Telenor-problemene er løst

Telenor hadde problemer med mobilnettet i store deler av landet lørdag kveld. Feilen ble rettet litt før midnatt. Problemene rammet blant annet mobildatanettet og dukket opp ved 20-tiden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com