NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 03:42

NRK - 28 okt 22 kl. 15:42

Drapssiktet kvinne i Bærum løslatt etter avhør

Klokken 04 natt til fredag fikk politiet en melding om en bevisstløs person på en adresse på Slependen i Bærum. En kvinne ble pågrepet i saken. Vedkommende er siktet for uaktsomt drap, men erkjenner ikke straffskyld, opplyser forsvareren, advokat Odd Martin Helleland, til NRK. Kvinnen ble løslatt etter avhøret, sier han videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Slependen, Bærum, Odd Martin Helleland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, kvinnei , Bærum, løslatt, etter, avhør
Klartale - 20 jun 22 kl. 08:58

Mol og Sørum ble verdensmestere for første gang

Anders Mol og Christian Sørum spiller sandvolleyball. De har både vunnet De olympiske leker (OL) og blitt europeisk mester. Men aldri før har de blitt verdensmestere.

NRK - 05 feb 23 kl. 20:06

Sandvolleyball: Mol og Sørum til topps i Doha – vant naboduell i finalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i verdenstourturneringen i Doha. I finalen ble svenske David Åhman og Jonatan Hellvig slått. Den norske duoen tok sin første triumf i 2023-sesongens første turnering med settsifrene 21-19, 21-19.

NRK - 01 sep 22 kl. 11:26

Løslater siktet for Torshov-skytinga

Mannen som er siktet etter Torshov-skytinga er løslatt fordi mistankegrunnlaget er svekket. Det opplyser Unni Grøndal i Oslo politidisitrikt til NRK. Han er likevel fortsatt siktet.

NRK - 05 feb 23 kl. 06:07

Iransk filmskaper løslatt mot kausjon

Den iranske filmregissøren Jafar Panahi ble fredag løslatt mot kausjon etter at han begynte en sultestreik i protest mot at han satt fengslet, sier en rettighetsgruppe. Panahi ble pågrepet i juli for å sone en dom på seks års fengsel fra 2010. Han var dømt for å drive «propaganda mot systemet», men i oktober satte høyesterett dommen til side og beordret ny rettsbehandling.

NRK - 20 dec 22 kl. 22:31

Kvinne løslatt etter skyting i Bergen

Tre menn og en kvinne ble varetektsfengslet etter en skyteepisode i Bergen sentrum i forrige uke. Nå er kvinnen løslatt. Det bekrefter både politiet og kvinnens forsvarer, advokat Marius Wesenberg, overfor Bergens Tidende.

NRK - 28 okt 22 kl. 15:42

Budstikka: Drapssiktet kvinne i Bærum løslatt etter avhør

– Vi har akkurat avsluttet avhøret hos politiet. På vei ut fikk hun beskjed om at hun var løslatt, sier advokat Odd Martin Helleland til Budstikka..

NRK - 08 jul 22 kl. 12:36

Sandvolleyball: Christian Sørum syk – stilte ikke til åttedelsfinale i Sveits

Anders Mol og Christian Sørum skulle spille åttedelsfinale i verdenstouren i sandvolleyball i Gstaad fredag, men stilte ikke grunnet sykdom på Sørum. De nybakte verdensmesterne skulle egentlig spille på hovedbanen i turneringen i Gstaad klokken 12, men den norske duoen stilte ikke. Viaplay melder at duoen har trukket seg.

NRK - 23 jul 22 kl. 22:57

Mannen som utløste væpnet aksjon i Bergen, er løslatt

Mannen som fredag utløste en væpnet aksjon på kjøpesenteret Galleriet i Bergen, er løslatt. Væpnet politi rykket ut til en trusselsituasjonen på kjøpesenteret Galleriet i Bergen sentrum fredag kveld. En mann som kom med truende uttalelser, ble pågrepet og siktet for trusler.

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:57

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

NRK - 24 dec 22 kl. 12:10

Kvinne løslatt etter voldshendelse i Tromsø

En av de to som er siktet etter en voldshendelse i Tromsø natt til fredag er løslatt. Den andre ble lørdag varetektsfengslet i to uker. Til TV 2 opplyser politiadvokat Jacob Bergh at det er en kvinne som er løslatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 1 time siden

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 2 timer siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 2 timer siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 3 timer siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 3 timer siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 4 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 4 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com