NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 13:07

NRK - 28 nov 23 kl. 09:59

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde. Den drapssiktede er ennå ikke avhørt og har derfor ikke tatt stilling til straffskyld. Politiet legger opp til å få avhørt kvinnen i løpet av uka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, fremstilles, for, fengsling
NRK - 22 nov 23 kl. 10:03

Mann i 20-årene fremstilles for fengsling etter dødsfall i Bergen

Onsdag skal mannen i 20-årene som er siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand fremstilles for fengsling. – Vi vil ha ham fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelsesfaren, sier politiadvokat Eli Andrea Skaar til NRK. Mandag formiddag ble en livløs person funnet på en adresse i Bergen sentrum.

NRK - 15 dec 23 kl. 17:46

Mann fremstilles for fengsling etter skytingen i Åsane

Mannen i 30-årene som er pågrepet og siktet i forbindelse med skytingen mot politistasjonen i Åsane, fremstilles for fengsling lørdag. Det melder Åsane Tidende. Mannen ble pågrepet torsdag og er siktet for vold og trusler mot politiet med bruk av skytevåpen..

NRK - 20 dec 23 kl. 19:08

Fremstilles for varetektsfengsling

En svensk 20-åring som er siktet drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk etter skytingen i Moss har samtykket til utlevering til Norge. Mannen ble pågrepet av svensk politi på søndag, og knyttes til drapsforsøket den 28. november.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:32

Mann siktet for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av barn under 14 år. Mannen framstilles for fengsling i Bergen tingrett søndag. Paragrafen mannen er siktet etter gjelder voldtekt av barn under 14 år og har ti års strafferamme, skriver Bergensavisen.

NRK - 09 okt 23 kl. 12:44

Skytingen på Holmlia 6. oktober

Mannen i 20-årene som ble siktet for drapsforsøk etter skyting på Holmlia fredag, blir fremstilt for fengsling i Oslo tingrett mandag. Det skriver politiet. Den fornærmede i saken ble ikke livstruende skadd.

NRK - 24 nov 23 kl. 10:45

Kvinne siktet for grov kroppsskade etter voldshendelse på helsestasjon

En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Saupstad helsestasjon i Trondheim torsdag. Kvinnen og en mann i 30-årene ble kort tid etter pågrepet av politi på stedet. Kvinnen er nå siktet for grov kroppsskade og fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:28

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 18 nov 23 kl. 11:44

Nabodrapet i Nittedal: – Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept en nabo i Nittedal møtte lørdag i fengslingsmøtet hvor han samtykket til fengsling. – Min klient har samtykket til fengsling og at fengslingsmøtet foregår som kontorforretning, sier mannens forsvarer, advokat Morten Andreassen til NRK. Mannen varetekstfengsjels i fire uker med brev- og besøksforbud.

NRK - 29 nov 23 kl. 10:06

Påkjørsel på Solli plass: Politiet ber om fengsling av ny pågrepet

Mannen i tenårene som i går ble pågrepet etter påkjørselen på Solli plass i helgen, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Det opplyser politiadvokat Ole Kristian Holtsmark til NRK. Politiet ber om fengsling i to uker.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:15

Drapssiktet avhørt i natt

En 20 år gammel mann ble lørdag kveld siktet for drap etter funn av en død kvinne i i tjueårene, i en bolig i Stjørdal sentrum. De to var gift. Det ble gjort innledende avhør av mannen natt til søndag, og siktelsen opprettholdes, melder Trøndelag politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fikk i seg røyk etter brann

Brannvesenet har slukket brannen i et drivhus på Dømmesmoen i Grimstad. En person skal ha fått i seg røyk og blir sjekket av ambulanse, opplyser politiet. Brannen har trolig oppstått i forbindelse med en elektrisk lampe inne i drivhuset.

NRK - 45 minutter siden

Ny norsk innendørs-rekord i lengde for kvinner

Ida Andrea Breigan slo den norske innendørsrekorden i lengde under AAC Championships natt til lørdag. Hoppet var på 6.58 meter.

NRK - 1 time siden

Brev sendt ut til sykepleiere på Ahus – får ikke kalle seg spesialsykepleier

Rundt 300 av sykepleierne ved sykehuset har fått et brev om at de ikke lenger får kalle seg spesialsykepleier. Det skriver nettstedet sykepleien. – Kort fortalt har Ahus bestemt at mange av våre medlemmer degraderes fra tittel som spesialsykepleier til sykepleier, sier foretakstillitsvalgt for sykepleierne, Berit Langset.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Vi kommer til å vinne

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skriver på Telegram at Ukraina kommer til å vinne krigen mot Russland. – Store mennesker i ett fantastisk land! Jeg er utrolig stolt over alle.

NRK - 1 time siden

Stortinget heiser det ukrainske flagget på toårsdagen for invasjonen

To år etter at den første invasjonskrigen i Europa siden andre verdenskrig brøt ut, heiste Stortinget lørdag det ukrainske flagget for å markere støtte til ukrainerne. Presidentskapet besluttet å gjøre et unntak fra Stortingets flaggreglement, i lys av den spesielle situasjonen, for å markere fortsatt støtte til Ukraina, skriver presidentskapet på Stortingets nettsider. Flaggheisingen fant sted klokka 9 lørdag.

NRK - 1 time siden

To personer tatt i skred i Oppdal

To personer ble tatt i et skred i Storlidalen i området Kråkvasstind i Oppdal. De to personene er gjort rede for og er bare lettere skadet. Det skal ikke være flere som ble tatt i skredet..

NRK - 2 timer siden

Trusler og vold i Trondheim

Politiet har rykka ut til en uavklart hendelse i Trondheim sentrum. En person skal være utsatt for trusler og vold der. Politiet er på stedet og har fått kontroll på flere personer.

NRK - 2 timer siden

Funn av «meget betydelige mengder» narkotika på danskebåten

Lørdag fremstilles to norske borgere i 20-årene for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. De er siktet for særlig grov narkotikaovertredelse. – Det er snakk om innførsel av en meget betydelig mengde av narkotika til Norge, sier politiadvokat Øyvind Røyneberg.

NRK - 2 timer siden

Mann kjørt inn i vegg i Ålgård – døde av sykdom

En mann i slutten av 70-årene fikk et akutt sykdomsanfall som gjorde at han rygget inn i en vegg i et parkeringsanlegg i Ålgård. Det opplyser politeit i Sør-Vest. Mannen døde som følge av sykdommen etter at helsepersonell forsøkte å redde ham.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene døde etter knivstikking i Vardø

En mann i 60- årene døde etter å ha blitt knivstukket i Vardø i går kveld. Mannens ektefelle, en kvinne på samme alder, er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. – Den siktede har gitt en innledende forklaring til politiet, men vi ønsker ikke på nåværende tidspunkt å gi detaljer på hva siktede har forklart.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com