NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:57

NRK - 29 april 21 kl. 10:57

Drapssiktet dømt i bortføringssak

Mannen som er siktet for drap på Frogner i Oslo i går, er dømt i en bortføringssak for mer enn 20 år siden. Ifølge en dom fra år 2000 brukte han sammen med flere andre vold for å tvinge en mann inn i en bil. I dag skal politiet avhøre mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, dømti , bortføringssak
VG - 27 mai 21 kl. 11:14

Kjent svensk rapper i retten i oppsiktsvekkende bortføringssak

En prisbelønnet svensk rapartist må forklare seg i retten etter å ha blitt tiltalt for innblanding i bortføringen av en annen kjent rapper..

NRK - 03 juni 21 kl. 21:52

Fengslet rapper fikk Grammis

Den svenske rapperen Yasin Mahamoud ble torsdag tildelt pris i prisutdelingen Grammis i kategorien årets hiphop. 23-åringen har siden tampen av fjoråret vært varetektsfengslet, mistenkt for å være involvert i en bortføringssak. – Vi fastholder vårt syn om at kunstneriske prestasjoner skal kunne vurderes separat fra eventuelle forbrytelser personer mistenkes for, heter det i en uttalelse fra Grammis-arrangøren..

NRK - 03 juni 21 kl. 21:52

Fengslet rapper fikk musikkpris

Den svenske rapperen Yasin Mahamoud ble torsdag tildelt pris i den svenske prisutdelingen Grammis i kategorien årets hiphop. 23-åringen har siden tampen av fjoråret vært varetektsfengslet, mistenkt for å være involvert i en bortføringssak. – Vi fastholder vårt syn om at kunstneriske prestasjoner skal kunne vurderes separat fra eventuelle forbrytelser personer mistenkes for, heter det i en uttalelse fra Grammis-arrangøren..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:13

Flere bortført fra skole i Nigeria

42 elever og andre personer er bortført fra en internatskole i byen Kagara i Nigeria. Én elev er blitt drept, skriver nyhetsbyrået Afp. Kilder sier til Afp at flere hundre gutter ble bortført, men myndighetene oppgir et mye lavere tall..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:40

Sjuåring bortført i Sverige

En sju år gammel jente som bor hos sin mor i Sverige, ble fredag bortført av bevæpnede menn, ifølge politiet. De mistenker at jentas far bortførte jenta. Det pågår nå en større politiaksjon i Stockholm, skriver Aftonbladet.

NRK - 23 mai 21 kl. 13:25

Fransk journalist bortført i Mali

Den franske journalisten Olivier Dubois blei truleg bortført då han forsvann i Mali i april. Det stadfestar den franske utanriksministeren Jean-Yves Le Drian i eit intervju med RTL radio, melder Reuters. Dubois dukka nyleg opp i ein video der han ber franske styresmakter gjere det dei kan for å sette han fri.

NRK - 31 mai 21 kl. 01:58

Skoleelever ble bortført

I Nigeria er et ikke kjent antall elever bortført fra en skole nordøst i landet. Bevæpnede gjerningsmenn på motorsykler angrep skolen og bortførte elevene. I byen Tegina ble en person skutt og drept og en annen såret, ifølge delstatspolitiet..

NRK - 03 juni 21 kl. 09:26

Nigeria: 136 barn kidnappet

Nigerianske myndigheter opplyser at det var 136 barn som ble bortført da ukjente gjerningsmenn angrep en skole i delstaten Niger søndag. Angriperne kom kjørende på motorsykler og skjøt vilkårlig rundt seg i byen Tegina. En person ble drept og en annen såret før elvene ble bortført, ifølge delstatspolitiet.

Klartale - 18 juni 21 kl. 09:12

Flere enn 80 elever ble bortført i Nigeria

Flere enn 80 elever er blitt bortført fra en skole i Nigeria, ifølge en lærer på skolen. Fem lærere skal også være bortført..

NRK - 05 juli 21 kl. 14:14

140 studenter bortført i Nigeria

Væpnede menn bortførte mandag morgen 140 studenter fra en internatskole i det nordvestlige Nigeria. Det opplyser AFP. 25 studenter klarte å komme seg unna.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 5 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 15 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 30 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 30 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt