NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:53

NRK - 29 april 21 kl. 10:57

Drapssiktet dømt i bortføringssak

Mannen som er siktet for drap på Frogner i Oslo i går, er dømt i en bortføringssak for mer enn 20 år siden. Ifølge en dom fra år 2000 brukte han sammen med flere andre vold for å tvinge en mann inn i en bil. I dag skal politiet avhøre mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, dømti , bortføringssak
VG - 27 mai 21 kl. 11:14

Kjent svensk rapper i retten i oppsiktsvekkende bortføringssak

En prisbelønnet svensk rapartist må forklare seg i retten etter å ha blitt tiltalt for innblanding i bortføringen av en annen kjent rapper..

NRK - 03 juni 21 kl. 21:52

Fengslet rapper fikk Grammis

Den svenske rapperen Yasin Mahamoud ble torsdag tildelt pris i prisutdelingen Grammis i kategorien årets hiphop. 23-åringen har siden tampen av fjoråret vært varetektsfengslet, mistenkt for å være involvert i en bortføringssak. – Vi fastholder vårt syn om at kunstneriske prestasjoner skal kunne vurderes separat fra eventuelle forbrytelser personer mistenkes for, heter det i en uttalelse fra Grammis-arrangøren..

NRK - 03 juni 21 kl. 21:52

Fengslet rapper fikk musikkpris

Den svenske rapperen Yasin Mahamoud ble torsdag tildelt pris i den svenske prisutdelingen Grammis i kategorien årets hiphop. 23-åringen har siden tampen av fjoråret vært varetektsfengslet, mistenkt for å være involvert i en bortføringssak. – Vi fastholder vårt syn om at kunstneriske prestasjoner skal kunne vurderes separat fra eventuelle forbrytelser personer mistenkes for, heter det i en uttalelse fra Grammis-arrangøren..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:13

Flere bortført fra skole i Nigeria

42 elever og andre personer er bortført fra en internatskole i byen Kagara i Nigeria. Én elev er blitt drept, skriver nyhetsbyrået Afp. Kilder sier til Afp at flere hundre gutter ble bortført, men myndighetene oppgir et mye lavere tall..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:40

Sjuåring bortført i Sverige

En sju år gammel jente som bor hos sin mor i Sverige, ble fredag bortført av bevæpnede menn, ifølge politiet. De mistenker at jentas far bortførte jenta. Det pågår nå en større politiaksjon i Stockholm, skriver Aftonbladet.

NRK - 23 mai 21 kl. 13:25

Fransk journalist bortført i Mali

Den franske journalisten Olivier Dubois blei truleg bortført då han forsvann i Mali i april. Det stadfestar den franske utanriksministeren Jean-Yves Le Drian i eit intervju med RTL radio, melder Reuters. Dubois dukka nyleg opp i ein video der han ber franske styresmakter gjere det dei kan for å sette han fri.

NRK - 31 mai 21 kl. 01:58

Skoleelever ble bortført

I Nigeria er et ikke kjent antall elever bortført fra en skole nordøst i landet. Bevæpnede gjerningsmenn på motorsykler angrep skolen og bortførte elevene. I byen Tegina ble en person skutt og drept og en annen såret, ifølge delstatspolitiet..

NRK - 03 juni 21 kl. 09:26

Nigeria: 136 barn kidnappet

Nigerianske myndigheter opplyser at det var 136 barn som ble bortført da ukjente gjerningsmenn angrep en skole i delstaten Niger søndag. Angriperne kom kjørende på motorsykler og skjøt vilkårlig rundt seg i byen Tegina. En person ble drept og en annen såret før elvene ble bortført, ifølge delstatspolitiet.

NRK - 11 feb. 21 kl. 14:16

«Haglemann» tiltalt

Mannen som ble skutt i beinet av politiet i Agder etter en intens jakt i juli i fjor, er nå tiltalt for grov vold, trusler og bortføring. Det skriver Vennesla Tidende. Mannen hadde bortført ekskjæresten, og truet politiet med hagle, ifølge tiltalen..

NRK - 14 feb. 21 kl. 09:41

13 bortførte funnet døde i Tyrkia

13 tyrkere som skal ha vært bortført av kurdisk milits er funnet døde i en grotte nord i Irak. Tyrkias forsvarsminister sier ifølge AP at de 13 ble drept da tyrkiske militære angrep hulen som soldater fra PKK-geriljaen hadde tilhold i..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 45 minutter siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt