NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 18:34

NRK - 29 dec 22 kl. 11:22

Drapssaken i Bergen: Har tatt beslag i gjenstander

Politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen sier til NRK at det er tatt beslag i flere gjenstander, men vil ikke bekrefte hva det er tatt beslag i. Disse skal undersøkes opp mot skader på avdøde, ifølge politiadvokaten. Tirsdag ble en mann i 20-årene funnet skadet i en leilighet. Han ble erklært død på sykehus. To personer er siktet i saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sven Arne Dahl-Michelsen, NRK, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssakeni , BergenHar , tatt, beslagi , gjenstander
Klartale - 21 okt 22 kl. 09:44

Venter på avgjørelse i Baneheia-saken

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud har bestemt seg. Klokken 13 kommer han med innstillingen fra påtalemyndigheten i saken mot Viggo Kristiansen. 19.

NRK - 06 jul 23 kl. 20:57

USA: Iran har tatt beslag i lasteskip

Iran har tatt beslag i et lasteskip i Persiabukta som trolig drev med smugling, opplyser den amerikanske marinen. Det er ikke kjent hvilken nasjonalitet lasteskipet har, eller hva det eventuelt skal ha smuglet. Ifølge den amerikanske marinen ble det bordet av den iranske nasjonalgarden.

NRK - 14 dec 22 kl. 16:50

Politiet har tatt beslag i et skytevåpen etter voldshendelse i Bergen

Fire er siktet etter en voldshendelse i Hollendergaten i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.22 natt til onsdag.

NRK - 18 jan 23 kl. 19:01

Datatilsynet krever svar fra Oslo politidistrikt om digitale beslag

Et varsel om at politiet i Oslo ikke har tilstrekkelig kontroll over digitale beslag, har ført til at Datatilsynet nå vil ha en redegjørelse. Det skriver Dagens Næringsliv. En varsler ba i september om at varselet skulle oversendes til Datatilsynet, som nå blant annet vil vite om hvordan politiet håndterer bevisene med tanke på konfidensialitet, sikkerhetstiltak og sporbarhet.

NRK - 06 jul 23 kl. 08:03

Iran sier de hadde rettslig godkjenning for beslag av tankskip

Iran sier det var utstedt en rettslig kjennelse om beslag av oljetankeren Richmond Voyager etter at den kolliderte med et iransk fartøy i Omanbukta. Meldingen om den rettslige kjennelsen kommer dagen etter at USA hindret iranerne i å ta beslag i to tankskip. Ett av disse var Bahamas-registrerte Richmond Voyager.

NRK - 22 dec 22 kl. 11:03

Gjort flere beslag på mulig drapssted i Bergen

Politiet jobber fremdeles med en bred etterforskning av drapssaken i Bergen. De har flere hypotester i saken. – En av hypotesene er at det ikke var flere involverte i saken, sier påtaleansvarlig Inger-Lise Høyland på en pressekonferanse torsdag.

Klartale - 12 nov 22 kl. 06:00

Slike bilder kan du også ta

Verdensrommet kan være vanskelig å forstå. Derfor er det også en egen vitenskap. Den kalles astronomi.

Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

NRK - 04 maj 23 kl. 08:30

Norske tollere gjorde over 10.000 beslag av alkohol i 2022

Norske tollere gjorde mer enn 10.000 beslag av alkohol har på grensen i 2022., melder P4-nyhetene.

NRK - 05 jul 23 kl. 15:37

USA: Iran forsøkte å ta beslag i to tankskip

Iran forsøkte onsdag morgen ta beslag i to tankskip nær Hormuzstredet i Persiabukta og avfyrte skudd mot ett av dem, ifølge den amerikanske marinen. Begge forsøkene ble avverget da amerikanske marinefartøy nærmet seg, og de to tankskipene kunne ifølge en talsmann for USAs femte marineflåte fortsette. Nasjonaliteten til skipene er ikke kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..

NRK - 30 minutter siden

Mor og datter (8) funnet døde i Vågsbygd

De to som ble funnet døde i Vågsbygd i Kristiansand i ettermiddag er en mor og en datter på åtte år. Det opplyser politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt på en pressekonferanse..

NRK - 30 minutter siden

Aserbajdsjan skal ha pågrepet den tidligere sjefen for separatistene i Nagorno-Karabakh

Aserbajdsjan sier de har pågrepet den tidligere lederen for separatistregjering i Nagorno-Karabakh idet han forsøkte å krysse grensa til Armenia. Pågripelsen av Ruben Vardanyan ble kunngjort av den aserbajdsjansk grensevakten onsdag. Vardanyan har ifølge grensevakten blitt brakt til landets hovedstad Baku og er overlevert til «relevante statlige organer», som vil avgjøre hans videre skjebne.

NRK - 1 time siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 1 time siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 1 time siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 2 timer siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 3 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com