NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:38

NRK - 29 dec 22 kl. 11:22

Drapssaken i Bergen: Har tatt beslag i gjenstander

Politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen sier til NRK at det er tatt beslag i flere gjenstander, men vil ikke bekrefte hva det er tatt beslag i. Disse skal undersøkes opp mot skader på avdøde, ifølge politiadvokaten. Tirsdag ble en mann i 20-årene funnet skadet i en leilighet. Han ble erklært død på sykehus. To personer er siktet i saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sven Arne Dahl-Michelsen, NRK, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssakeni , BergenHar , tatt, beslagi , gjenstander
Klartale - 21 okt 22 kl. 09:44

Venter på avgjørelse i Baneheia-saken

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud har bestemt seg. Klokken 13 kommer han med innstillingen fra påtalemyndigheten i saken mot Viggo Kristiansen. 19.

NRK - 06 jul 23 kl. 20:57

USA: Iran har tatt beslag i lasteskip

Iran har tatt beslag i et lasteskip i Persiabukta som trolig drev med smugling, opplyser den amerikanske marinen. Det er ikke kjent hvilken nasjonalitet lasteskipet har, eller hva det eventuelt skal ha smuglet. Ifølge den amerikanske marinen ble det bordet av den iranske nasjonalgarden.

NRK - 14 dec 22 kl. 16:50

Politiet har tatt beslag i et skytevåpen etter voldshendelse i Bergen

Fire er siktet etter en voldshendelse i Hollendergaten i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.22 natt til onsdag.

NRK - 18 jan 23 kl. 19:01

Datatilsynet krever svar fra Oslo politidistrikt om digitale beslag

Et varsel om at politiet i Oslo ikke har tilstrekkelig kontroll over digitale beslag, har ført til at Datatilsynet nå vil ha en redegjørelse. Det skriver Dagens Næringsliv. En varsler ba i september om at varselet skulle oversendes til Datatilsynet, som nå blant annet vil vite om hvordan politiet håndterer bevisene med tanke på konfidensialitet, sikkerhetstiltak og sporbarhet.

NRK - 06 jul 23 kl. 08:03

Iran sier de hadde rettslig godkjenning for beslag av tankskip

Iran sier det var utstedt en rettslig kjennelse om beslag av oljetankeren Richmond Voyager etter at den kolliderte med et iransk fartøy i Omanbukta. Meldingen om den rettslige kjennelsen kommer dagen etter at USA hindret iranerne i å ta beslag i to tankskip. Ett av disse var Bahamas-registrerte Richmond Voyager.

NRK - 22 dec 22 kl. 11:03

Gjort flere beslag på mulig drapssted i Bergen

Politiet jobber fremdeles med en bred etterforskning av drapssaken i Bergen. De har flere hypotester i saken. – En av hypotesene er at det ikke var flere involverte i saken, sier påtaleansvarlig Inger-Lise Høyland på en pressekonferanse torsdag.

Klartale - 12 nov 22 kl. 06:00

Slike bilder kan du også ta

Verdensrommet kan være vanskelig å forstå. Derfor er det også en egen vitenskap. Den kalles astronomi.

Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

NRK - 04 maj 23 kl. 08:30

Norske tollere gjorde over 10.000 beslag av alkohol i 2022

Norske tollere gjorde mer enn 10.000 beslag av alkohol har på grensen i 2022., melder P4-nyhetene.

NRK - 05 jul 23 kl. 15:37

USA: Iran forsøkte å ta beslag i to tankskip

Iran forsøkte onsdag morgen ta beslag i to tankskip nær Hormuzstredet i Persiabukta og avfyrte skudd mot ett av dem, ifølge den amerikanske marinen. Begge forsøkene ble avverget da amerikanske marinefartøy nærmet seg, og de to tankskipene kunne ifølge en talsmann for USAs femte marineflåte fortsette. Nasjonaliteten til skipene er ikke kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com