NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:45

NRK - 10 mai 21 kl. 05:43

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssak, opp, for, retteni , dag
NRK - 15 juni 21 kl. 09:25

La ut melding under rettssak

Dei to som står tiltalt for drapsforsøk mot ein mann i 20-åra i Bergen i fjor, skal under rettssaka måndag ha lagt ut ei melding på Instagram med oppfordring om å ta knivofferet. Aktor Rudolf Christoffersen las opp meldinga i retten tysdag og bad om at retten lukka dører for tilhøyrarar. Aktor meiner meldinga kan påverke og skremme sentrale vitne som skal forklare seg i retten..

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 11 mai 21 kl. 10:11

Må i retten etter burgerbesøk

En mann i 20-årene som ble bøtelagt for å ha dratt på en burgersjappe samme dag som han kom fra utlandet, må møte i retten. Årsaken er at han ikke godtok forelegget på 26.000 kroner, som også gjaldt kjøring i 91 kilometer i timen i en 60-sone.

NRK - 24 mai 21 kl. 08:38

Aung San Suu Kyi møtte i retten

Myanmars avsette leiar Aung San Suu Kyi var til stades i retten under ei høyring måndag. Det er for første gong ho er i retten sidan militærjuntaen tok makta 1. februar, seier advokaten hennar til Reuters.

NRK - 24 mars 21 kl. 10:13

Statsadvokaten behandler drapssak

Det er fremdeles ikke tatt ut tiltale mot de tre mennene som er sikta for drapet på Sian-aktivist Dan Eivind Lid. Statsadvokaten har oversendt sin innstilling til Riksadvokaten. Rettssaken er berammet 12.

Dagbladet - 03 april 21 kl. 13:38

Drepte kjæreste, giftet seg med egen far

En grotesk drapssak fra 2019 får ny oppmerksomhet, etter at enda en person har innrømmet å ha deltatt i drapshandlingene..

NRK - 27 april 21 kl. 19:17

Har mottatt flere tips i drapssak

Politiet har mottatt flere tips på navngitte personer etter å ha offentliggjort overvåkingsbilder i drapssaken på Kilen i Tønsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. – Vi har mottatt noen tips på hvem personen på filmen kan være, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen..

NRK - 28 april 21 kl. 10:43

Vil henlegge drapssak i Klepp

Politiet mener det ikke lenger er grunnlag for drapssiktelsen mot en kvinne i Klepp, etter at samboeren døde andre juledag i 2020, skriver Jærbladet. Saken er ferdig etterforsket, og politiet ber statsadvokaten henlegge drapssiktelsen mot kvinnen..

NRK - 21 mai 21 kl. 15:49

Henlegger drapssak i Lier

Politiet har henlagt drapssaken etter at Adam Filipiuk (58) ble funnet død i et juv i Lier i 2018. – Saken er henlagt på bevisets stilling, sier politiadvokat Ole Jacob Gaarder i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende..

NRK - 01 juni 21 kl. 15:20

Har henlagt drapssak på Askøy

Politiet henlegger drapssaken på Askøy der en mor og hennes sønn ble funnet døde, melder Bergens Tidende. Dødsfallene ble karakterisert som mistenkelige. Politiets hovedhypotese var at det var et drap og et selvdrap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 15 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 30 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt