Dagbladet > Nyheter

Monday, 05 December, 13:11

Dagbladet - 06 okt 22 kl. 11:46

Drapsdømt løslatt

Alexander Clack (40) kvalte sin egen kone til døde i 2014. Nå er han en fri mann..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Clack

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapsdømt, løslatt
NRK - 01 sep 22 kl. 11:26

Løslater siktet for Torshov-skytinga

Mannen som er siktet etter Torshov-skytinga er løslatt fordi mistankegrunnlaget er svekket. Det opplyser Unni Grøndal i Oslo politidisitrikt til NRK. Han er likevel fortsatt siktet.

NRK - 23 jul 22 kl. 22:57

Mannen som utløste væpnet aksjon i Bergen, er løslatt

Mannen som fredag utløste en væpnet aksjon på kjøpesenteret Galleriet i Bergen, er løslatt. Væpnet politi rykket ut til en trusselsituasjonen på kjøpesenteret Galleriet i Bergen sentrum fredag kveld. En mann som kom med truende uttalelser, ble pågrepet og siktet for trusler.

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:57

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

NRK - 25 maj 22 kl. 08:46

Avisa Oslo: Drapsdømte Makaveli Lindén besluttet utlevert til Belgia

Vilkårene for å utlevere drapsdømte Makaveli Lindén (23) til Belgia er oppfylt. Det har Oslo tingrett besluttet. Kjennelsen fra tingretten kom mandag denne uken, skriver Avisa Oslo.

NRK - 09 jun 22 kl. 18:51

Drapsdømt i Sjøvegan-drapet vil gjenåpne saken

Mannen som er dømt for å ha drept Marie-Louise Bendiktsen i 1998 vil bevise at han var mindreårig da drapet skjedde. Den drapsdømte mannen fra Sri Lanka har begjært gjenåpning av saken, som lenge var en av norgeshistoriens største drapsgåter. Begjæringen ble levert den 28.

NRK - 13 jul 22 kl. 17:23

TV 2: Kvinne siktet for drapsforsøk mot tidligere drapsdømt

En kvinne er varetektsfengslet siktet for drapsforsøk etter at hun skal ha forsøkt å ta livet av sin drapsdømte kjæreste, melder TV 2. Hun nekter straffskyld. Hendelsen fant sted i Kristiansund i midten av juni.

NRK - 01 sep 22 kl. 16:31

Klart for utlevering av drapsdømte Lindén

Alt er nå klart for at drapsdømte Makaveli Lindén utleveres til Belgia. I morgen sendes avtalen om utlevering fra norsk politi til belgiske myndigheter, skriver Avisa Oslo. – Da er det opp til Belgia når de vil hente ham, sier politiadvokat Christan Hatlo til avisen.

NRK - 29 jun 22 kl. 00:34

Fangeutveksling mellom Ukraina og Russland

17 ukrainere, de fleste soldater, er løslatt i den hittil siste fangeutvekslingen med Russland, opplyser ukrainsk etterretning. To offiserer, 14 soldater og en sivil person er blitt løslatt, oppga myndighetene i Kyiv tirsdag. Fem av dem er såret og trenger behandling raskt, ifølge en melding som etterretningsorganet har lagt ut på Telegram.

NRK - 12 sep 22 kl. 18:17

Mann løslatt etter Torshov-skyting

Politiet har løslatt mannen som i forrige uke ble siktet etter en skyteepisode på Torshov i Oslo, men han er fortsatt siktet. – Han ble løslatt da det ikke var grunnlag for varetektsfengsling. Han har fortsatt status som siktet, skriver politiadvokat Kine Wesseltoft i en e-post til Avisa Oslo.

NRK - 20 sep 22 kl. 00:30

Amerikansk fange løslatt av Taliban

Den tidligere amerikanske marinesoldaten Mark Frerichs har blitt løslatt av Taliban. Frerichs har blitt holdt fanget i Afghanistan i over to år. Han ble løslatt av Taliban i bytte mot en narkotikasmugler som var varetektsfengslet i USA, melder Det hvite hus mandag.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Tok U-sving: Frykter dødelig coronabølge

Kinesiske myndigheter, som har tviholdt på sin strenge coronahåndtering, har plutselig snudd på hælen. Det kan få dramatiske konsekvenser, mener eksperter..

Dagbladet - 10 timer siden

Skaper sinne i Ukraina

Emmanuel Macrons uttalelser blir ikke tatt godt imot i Ukraina..

Dagbladet - 14 timer siden

- Jeg ble helt sjokkert

Takako Ellefsen (83) må reise fra Norge før nyttår. 83-åringen og datter Klara Johanne Ellefsen forteller til Dagbladet at de er sjokkerte over beslutningen..

Dagbladet - 14 timer siden

Politiet jaktet svar - brukte høreapparat

Politiets intensive jakt for å kartlegge drapstiltaltes slekt, ga tidlig utfordringer. Forsvarerne mener man burde lagt ned like mye innsats for å finne andre mulige gjerningsmenn..

Dagbladet - 15 timer siden

Britene venter «Troll fra Trondheim»

Det er kuldegrader og snø i vente i Storbritannia den kommende uka..

Dagbladet - 18 timer siden

- Vil ta affære

Ukrainske myndigheter reagerer kraftig på Dagbladets avsløringer om bitcoin-økonomien til den beryktede russiske hackergruppa Killnet..

Dagbladet - 19 timer siden

Må reise fra Norge før nyttår

Takako Ellefsen (83) har fått beskjed om at hun må reise fra Norge innen 28. desember. Hennes advokat Maren Skåden opplever det som urimelig og uforståelig..

Dagbladet - 20 timer siden

Foreldrene steiler over «covid-blod»

- Vi vil ikke ha blod påvirket av vaksinasjon, sier foreldrene til den fire måneder gamle babyen..

Dagbladet - 23 timer siden

- Russerne vil lide i «kjøttkverna»

De russiske styrkene som nå kjemper en «meningsløs» kamp i Bakhmut vil gå en knallhard og iskald vinter i møte i skyttergravene, med «et nytt nivå av lidelser», mener den amerikanske militærstrategen John Spencer..

Dagbladet - 23 timer siden

Person funnet død

En person er funnet død i Søgne etter en alvorlig voldshendelse, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en person i forbindelse med hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com