NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:55

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30. – Vi vil be om fire ukers varetektsfengsling for begge to i full isolasjon, med brev-, besøks- og medieforbud, sier politiadvokat Marita Hagen. En mann i 30-årene og en kvinne i 50-årene er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger lørdag kveld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Rogaland, Jæren, Marita Hagen, Løvdahls, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapi , Stavanger, Vilbe om , fire, ukers, varetektsfengsling
Klartale - 02 jan 23 kl. 11:00

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag i gjennomsnitt. Over tusen kvinner ble drept i Mexico i 2021. Landet dreper nest flest kvinner i Latin-Amerika.

NRK - 17 nov 22 kl. 12:43

Den tredje drapssikta i Stavanger nektar straffskuld

Mannen i 40-åra som er sikta for drap eller medverknad til drap i Stavanger sist helg, nektar straffskuld. Det stadfestar forsvarar Svein Kjetil Svendsen til NTB rett før fengslingsmøtet starta i Sør-Rogaland tingrett i Sandnes klokka 12. Frå før er ein mann i 30-åra og ei kvinne i 50-åra sikta for drap eller medverknad etter at ein mann blei funnen død i ei leilegheit på Vestre Platå i Stavanger laurdag 12.

NRK - 17 nov 22 kl. 05:36

Stavanger-siktet nekter straffskyld

en tredje av de siktede etter drapet på Vestre Platå i Stavanger sist helg ble avhørt i går. Han nekter straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen i 40-årene bor sør for Stavanger, men ble pågrepet i Oslo tirsdag.

NRK - 11 okt 22 kl. 03:31

Andre trinn av sykehusutbygging i Stavanger utsettes

Innstrammingene i statsbudsjettet gjør at Helse Stavanger må utsette byggetrinn to av det nye Stavanger universitetssjukehus (SUS) på ubestemt tid. Første del kan komme i drift i fjerde kvartal 2024, mens realisering av andre byggetrinn er vanskelig eller umulig å anslå per nå, skriver Stavanger Aftenblad. Tidligere har planen vært ferdigstillelse av det nye sykehuset på Ullandhaug innen 2040, men dette er nå usikkert.

NRK - 15 nov 22 kl. 18:29

Kvinne siktet for drap i Stavanger varetektsfengsles i fire uker

Kvinne siktet for drap i Stavanger varetektsfengsles i fire ukee (NTB).

NRK - 17 nov 22 kl. 13:45

Aftenbladet: Fire veker i varetekt for den tredje drapssikta

Mannen i 40-åra som vart arrestert i Oslo etter drapet på Vestre Platå i Stavanger laurdag blei framsilt for fire vekers varetekt med brev-, besøk- og medieforbud der to av vekene er full isolasjon. Det skriv Stavanger Aftenblad. Mannen er sikta for drap eller medverknad til drap.

NRK - 14 nov 22 kl. 06:08

NRK erfarer: Mann pågrepet for drap i Stavanger

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 40-årene i Stavanger lørdag kveld ble natt til mandag pågrepet etter en større politiaksjon, erfarer NRK. – Jeg kan bekrefte at det var en større politiaksjon mot en adresse i Stavanger i natt. Den politiaksjonen var relatert til drapssaken lørdag kveld, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Victor Fenne-Jensen til NRK.

NRK - 16 nov 22 kl. 12:05

Siste mistenke etter drap i Stavanger pågrepet i Oslo

– Mannen som er pågrepet og siktet etter drapet i Stavanger er i 40-årene. Han ble pågrepet på Oslo sentralbanestasjon tirsdag, forteller Lars Ole Berge, politiadvokat vest politidistrikt på en pressekonferanse i Stavanger. Totalt er tre personer pågrepet etter en mann i 40-årene ble funnet alvorlig skadet i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger.

Klartale - 25 jul 22 kl. 06:30

Dette er landene det er farlig å være uenig med

Mohammed bin Salman er kronprins i Saudi-Arabia. Han ble kjent for mye av verden for fire år siden. Og han ble kjent for et drap på journalisten Jamal Khashoggi.

NRK - 13 sep 22 kl. 20:19

Mistenkte for svanemishandling i Stavanger nekter straffskyld

Alle de fire mennene som er mistenkt for å ha utøvd vold mot svaner i Stavanger sentrum i starten av august, nekter straffskyld. – Jeg ønsker ikke å si noe om hva som er sagt under avhørene, utover at ingen av de mistenkte har erkjent straffskyld. Saken er fremdeles under etterforskning, sier politifullmektig Lars Christian Hoff til Stavanger Aftenblad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 1 time siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com