NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:07

NRK - 09 sep 21 kl. 09:56

Drammen satte varmerekord

Drammen satte torsdag ny varmerekord da det ble målt 28,6 grader. Aldri før har Meteorologisk institutt målt en høyere temperatur i september. Den forrige rekorden var på 28,5 grader, og var delt mellom Drammen (1991), Bygland i Aust-Agder (1906) og Meråker i Trøndelag (1958)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Meteorologisk, Drammen, Aust-Agder, Meråker, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drammen, satte, varmerekord
NRK - 15 aug 21 kl. 02:12

Ny varmerekord i Spania

Spania satte lørdag en ny, foreløpig varmerekord med 47,2 grader. Rekordmålingen ble gjort i byen Montoro i Cordoba, opplyser landets meteorologiske institutt. Dersom målingen, som ble gjort lørdag ettermiddag klokken 17.

NRK - 11 aug 21 kl. 20:13

Mulig ny varmerekord i Italia

Regionale myndigheter på Sicilia har registrert temperaturer på 48,8 grader onsdag. Dersom målingen bekreftes, er det både ny italiensk og europeisk rekord. Temperaturen ble målt i nærheten av Syracuse og er 0,3 grader høyere enn Italias nåværende varmerekord.

NRK - 25 aug 21 kl. 06:33

FN avgjør varmerekord på Sicilia

FN skal avgjøre om 48,8 grader i Floridia på Sicilia 11. august var ny varmerekord. Snegler døde i skallene sine, sitroner råtnet på trærne og strømnettet knelte da temperaturen steg.

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 10:01

Satte ny varmerekord

Onsdag ble det målt 28,6 grader i Drammen. Det er ny norsk varmerekord for september måned..

VG - 15 aug 21 kl. 02:43

Ny varmerekord i Spania – 47,2 grader målt i Cordoba

Spania satte lørdag en ny, foreløpig varmerekord med 47,2 grader. Rekordmålingen ble gjort i byen Montoro i Cordoba, opplyser landets meteorologiske institutt..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 11:04

Ny varmerekord i Spania. 47,2 grader målt i Cordoba.

Spania satte lørdag en ny, foreløpig varmerekord med 47,2 grader. Rekordmålingen ble gjort i byen Montoro i….

NRK - 06 jul 21 kl. 19:52

Deltavarianten påvist i Drammen

Drammen kommune har fått beskjed om fire sannsynlige smittetilfeller av deltavarnten, fra laboratoriet ved Drammen sykehus. Kommunens egen smittesporing tyder på at det er ett ytterligere tilfelle av denne varianten. Dette er første gang deltavarianten er påvist i Drammen.

NRK - 01 jul 21 kl. 10:03

By som slo varmerekord, er i brann

Onsdag kveld måtte innbyggarane i Lytton i British Columbia evakuerast som følge av ein brann som har spreidd seg med stor hastigheit. Landsbyen sette tidlegare denne veka varmerekord med den høgste temperaturen som er målt i Canada over tre dagar. Temperaturen toppa seg på 49,6 grader.

NRK - 03 jul 21 kl. 00:09

Bekrefter varmerekord i Antarktis

FNs meteorologiorganisasjon (WMO) bekrefter at det ble registrert en ny varmerekord på 18,3 grader i Antarktis i februar i fjor. Rekorden ble satt på halvøya som strekker seg nordover mot Sør-Amerika. Den tidligere rekorden var på17,5 grader, satt i 2015.

NRK - 12 jul 21 kl. 10:49

Ikke varmerekord i Death Valley

Det ble ikke registrert en ny varmerekord i nasjonalparken Death Valley i USA søndag, slik mange hadde ventet. Søndagens temperatur i Death Valley, som ligger i delstaten California ved grensen til Nevada, ble 53 grader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 1 time siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 1 time siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 1 time siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Meiner Kongsberg-sikta handla aleine

Politiet meiner den drapssikta 37-åringen på Kongsberg handla aleine. På ein pressekonferanse laurdag sa politiet at det er ikkje er noko i etterforskinga som tyder på at han har samarbeidd med andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt