VG > Sport

Saturday, 26 November, 22:44

VG - 09 sep 22 kl. 18:19

Dramatisk første sett for Ruud

(Casper Ruud-Karen Khatsjanov 5–4, kampen pågår) Kan Casper Ruud (23) gå til finalen i US Open? Bare Karen Khatsjanov (26) står mellom nordmannen og sin andre Grand Slam-finale..
Les mer på VG


Les mer om:
Ruud-Karen Khatsjanov, Casper Ruud, US Open, Karen Khatsjanov, Grand Slam, Ruud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, første, sett, for, Ruud
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 26 okt 22 kl. 16:00

Ny «Avatar»-film kommer etter 13 år

Folk fikk sitt første møte med «Avatar» i 2009. James Cameron er regissør. Han lovet samme år at det skulle komme flere filmer fra fantasi-universet.

NRK - 21 maj 22 kl. 18:11

Ruud vant i Genève – forsvarte tittelen fra i fjor

Casper Ruud gikk seirende ut av finalen mot portugisiske João Sousa og vant ATP 250-turneringen i Genève for andre år på rad. Nordmannen vant turneringen i fjor da han slo Denis Shapovalov i finalen. Seieren kommer bare dager før Ruud skal i aksjon i Grand Slam-turneringen French Open i Paris.

NRK - 28 sep 22 kl. 09:11

NHO om skattepakken: – Dramatisk

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) mener regjeringens nye skattepakke for kraft- og havbruksnæringene er feil medisin. – Det er dramatisk at regjeringen innfører så store skatteendringer. Det norske bedrifter trenger nå, er forutsigbarhet.

NRK - 11 maj 22 kl. 08:40

Dramatisk nedgang i kinobesøket: Kampen om Narvik er en av årsakene

Billettsalget til norske kinoer har stupt siden filmen «Spider-Man: No Way Home» ga tidenes åpningshelg i slutten av januar. Ser man på perioden januar til april, har kinobesøket gått ned med 37 prosent siden 2018. Nedgangen er 22 prosent sammenlignet med 2019.

Klartale - 23 aug 22 kl. 13:10

Romteleskop viser bilder av Jupiter

Verdens største romteleskop har tatt bilder av Jupiter. Det var James Webb-teleskopet som tok bildene for noen måneder siden. Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden– Vi har aldri sett Jupiter slik før.

NRK - 28 sep 22 kl. 16:47

– Dramatisk dag for Kyst-Norge

– Jeg tenker det er en dramatisk dag for Kyst-Norge, sier Gunnar Haagensen som sitter i styret i Sjømat Norge. Regjeringen vil innføre skatt på havbruk og vindkraft, og med dette øke summen i skattekassa med rundt 33 milliarder kroner årlig. Skattepakken har ført til et kraftig fall på Oslo Børs etter åpning i dag.

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Nyhetspressen - 30 maj 22 kl. 14:53

Høyeste inflasjon på lenge - hva betyr det for lånene dine?

Inflasjonen, det vil si prisveksten på varer og tjenester i samfunnet, er stigende både i Norge og andre deler av verden. Det er mange årsaker bak dette, og det er også viktig å huske på at de fleste riksbanker har et mål om noe inflasjon – omtrent 2 % er et vanlig nivå som flere myndigheter prøver å opprettholde over tid.  Samtidig kan for høy inflasjon skape usikkerhet i samfunnet.

NRK - 26 sep 22 kl. 07:22

En av tre tenåringer har sett slåssing og alkoholsalg på nettet

Medietilsynet ber globale nettaktører øke innsatsen mot ulovlig innhold. Andelen unge som eksponeres for slåsskamper og salg av alkohol på nett, går ikke ned. Tall fra undersøkelsen Barn og medier 2022 viser at 30 prosent i alderen 13–18 år har sett planlegging av slåssing eller slåsskamper i løpet av det siste året, samme andel som i 2020.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Ukrainsk razzia mot klostre: – Tror de er russiske agenter

Ukrainske agenter har slått til mot klostre – på jakt etter russiske spioner. Sikkerhetstjenesten har brukt løgndetektor for å finne mulige russervennlige geistlige..

VG - 1 time siden

Kilde mot seier i utfor-åpningen: Leder med seks hundredeler

Aleksander Aamodt Kilde (30) har fått en drømmestart på farts-sesongen. Han er seks hundredeler foran nummer to, Daniel Hemetsberger, i mål..

VG - 2 timer siden

Ville Mbappé-tall: – Ingen svakheter

(Frankrike–Danmark 2–1) Med to mål mot Danmark har Kylian Mbappé nå like mange VM-mål som Lionel Messi. Og Frankrikes stjernespiss er bare 23 år..

VG - 5 timer siden

Alan Walker donerte 80000 kroner til Barnekreftforeningen

Det som skal ha vært den norske DJ-stjernen Alan Walker dukket plutselig opp i den direktesendte streamen: - Jeg ble helt skjelven, det var helt sprøtt!.

VG - 6 timer siden

Polen-seier setter Messi og Argentina under voldsomt press

(Polen – Saudi-Arabia 2–0) Robert Lewandowski (34) scoret endelig i VM da Polen tok tre poeng mot Saudi-Arabia. Nå kan Mexico sende Lionel Messi (35) og Argentina ut av VM allerede lørdag kveld..

VG - 9 timer siden

«Flashdance»-sanger Irene Cara er død

Den amerikanske sangeren og skuespilleren Irene Cara er død, 63 år gammel..

VG - 11 timer siden

Norge sviktet jødene allerede på 1930-tallet

Når vi nå markerer at det 80 år siden at 529 norske jøder ble sendt ut av landet for å ende i Auschwitz, er det all grunn til å se nærmere på hvordan dette kunne skje. I alt ble 773 jøder sendt til dødsleirer fra Norge..

VG - 11 timer siden

«VGS»-stjernenes private russeplan

I NRK-serien «VGS» er kampen om russebussene nådeløs. Flere av skuespillerne er på russebuss også privat..

VG - 12 timer siden

Stig Hoffmeyer er død

Den danske skuespilleren Stig Hoffmeyer er død, 82 år gammel. Han er blant annet kjent fra den norske storfilmen «Max Manus»..

VG - 12 timer siden

Styret i Foreningen for barnepalliasjon trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, ifølge grunnlegger og generalsekretær Natasha Pedersen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com