NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:51

NRK - 18 mar 23 kl. 18:06

Dramatisk cupthriller i Bodø: – I alle dager

Det ble målfest og dramatikk da Bodø/Glimt slo Viking 5-3 og tok seg videre til semifinalen i cupen. – Det er utrolig tungt. De scorer fem mål i andre omgang og da blir det vasnkelig, sier eks. Glimt- og Viking-spiller Lars-Jørgen Salvesen til NRK. Amahl Pellegrino satte spikeren i kista for Glimt fire minutter før slutt.
Les mer på NRK


Les mer om:
BodøGlimt, Viking, Lars-Jørgen Salvesen, NRK, Pellegrino, Glimt, Patrick Rowlands, Zlatko Tripic, Gianni Stensness, Espejord, Nino Zugelj, Bodø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, cupthrilleri , BodøI , alle, dager
NRK - 01 dec 22 kl. 15:24

VG: Kampfly måtte nødlande i Bodø

Et F-35 jagerfly måtte torsdag nødlande på flyplassen i Bodø, melder VG. Ifølge VG skal militær-flyet mens det var i luften over Bodø ha sendt ut et nødsignal rett før klokken 14. To andre fly, som skulle lande i Bodø måtte sirkle rundt Meløy, ifølger en tipser som oppdaget hendelsen på flight radar.

NRK - 08 jan 23 kl. 16:04

Sterk vind gjorde at Hurtigruta måtte droppe Bodø

Hurtigruteskipet MS «Nordlys» klarte ikke å legge til kai i Bodø søndag. Sterk sidevind var årsaken til at skipet måtte droppe Bodø. En resepsjonist om bord iforteller til Avisa Nordland at dette ikke er uvanlig.

NRK - 19 jan 23 kl. 13:36

Gir tommel opp for milliongave til BHK

NRK har tidligere skrevet at en hemmelig giver vil betale 150 millioner for en ny hall til Bodø håndballklubb. Men Bodø kommune eier tomta hvor hallen er tenkt bygd, og prosjektet er dermed avhengig av kommunal velvilje. Torsdag sier Arbeiderpartiet at de vil gi grønt lys.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:20

1000 passasjerer rammet av uvær på Bodø lufthavn

Kraftig vind og snøvær gjør at alle avganger er utsatt inntil videre på flyplassen i Bodø. Rundt 1.000 passasjerer er rammet.

NRK - 24 nov 22 kl. 07:20

Bodø får 47 koronamillioner

Bodø kommune får 47 millioner kroner fra regjeringa som plaster på såret etter koronapandemien. Ordfører Ida Pinnerød (Ap) i Bodø sier at de får en del mer enn de ba om innledningsvis. Det har vært harde budsjettforhandlinger i kommunen i det siste, men Pinnerød understreker at disse pengene ikke kan brukes til daglig drift.

NRK - 06 dec 22 kl. 09:46

Bodø kommune må betale 45 millioner etter ulovlig anskaffelse

Hålogaland lagmannsrett halverer erstatningssummen fra tingrettens resultat, men er enig i at kommunen må erstattet tilbyderens positive kontraktsinteresse, skriver Rett24. Tvisten Hålogaland lagmannsrett har avgjort er knyttet til en omfattende IKT-anskaffelse Bodø kommune gjorde fra selskapet Atea i 2015. Kommunen fikk medhold i KOFA så langt tilbake som i 2016, men da KOFA behandlet saken på nytt i fjor sommer, ble Bodø kommune pålagt å betale 11,6 millioner i straffegebyr som følge av innkjøpet.

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:10

Mye snø og kaldt vær skaper problemer

Dårlig vær og mye snø gjør det vanskelig for folk fra USA og Norge. Flere fly er kansellert. Og det er været som skaper problemer.

NRK - 25 jan 23 kl. 05:59

Advarer bilister i Bodø etter sørpeskred

Riksvei 80 ved Kleivberget i Bodø er stengt på grunn av et stort sørpeskred. Vi har fått meldinger om flere bilister som forsøker å kjøre gjennom skredet. Dette fremstår som svært farlig.

NRK - 07 feb 23 kl. 14:34

Flere fly innstilles grunnet dårlig vær

Uværet i nord fører til flere innstilte fly. Det gjelder Widerøes avganger fra Tromsø lufthavn til Hasvik, Hammerfest, Andenes, Bodø og Harstad/Narvik, ifølge en oversikt fra Avinor. Fra Harstad/Narvik lufthavn innstilles også Widerøes avganger til Trondheim, Andenes, Tromsø og Bodø.

NRK - 14 mar 23 kl. 14:47

Olivia-saken oppe hos Riksmekleren i dag

I dag skal Riksmekleren forsøke å løse konflikten mellom de streikende ved Olivia Hegdehaugsveien og ledelsen. Det skriver FriFagbevegelse. En del av de ansatte ved én av restaurantkjedens flere steder i Oslo streiker nå på fjerde uka.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com