NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:45

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragsykkel-fører til sykehus

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen. Til Oppland Arbeiderblad forteller nestleder i Norsk Dragracing Gardermoen, Bjørn Jenssen, at den skadde ble tatt hånd om av helsepersonell, og at han var ved bevissthet. Avisen skriver også at MC-føreren er en mann i 50-årene fra Toten.
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Ullevål, Gardermoen, Knut Hammer, Romerikes Blad, Finals, Oppland Arbeiderblad, Norsk Dragracing Gardermoen, Jenssen, Toten, Twitter, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dragsykkel-fører, til, sykehus
NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 24 jun 21 kl. 12:50

Sju til sykehus etter eksplosjon

Flere medier skriver at sju er fraktet til Sørlandet sykehus etter eksplosjonen på et forbrenningsanlegg i Kristiansand tidligere på torsdag. Noen vil bli overflyttet til Haukeland og Ullevål sykehus for videre behandling. – Personene får behandling for inhalasjon av røyk, og for brann- og eksplosjonsskader, opplyser Sørlandet Sykehus i Kristiansand i en pressemelding..

NRK - Igår: 17:33

Politimannen skrevet ut av sykehus

Politimannen som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen sykehus i Vestre Viken HF.

NRK - Igår: 17:33

En skadet skrevet ut av sykehus

En av dem som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen sykehus i Vestre Viken HF.

NRK - 23 aug 21 kl. 12:33

53 koronasmittede på sykehus

Mandag var 53 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 16 pasienter fra forrige fredag. Ikke siden 10.

NRK - 07 aug 21 kl. 02:18

Elsparkesyklist til sykehus

En person er fraktet til sykehus etter en ulykke mellom en elsparkesykkel og en bil i Myre i Vesterålen. Nordland politidistrikt meldte om ulykken like etter klokka ett natt til lørdag.– Fører av elsparkesykkel er sendt til Stokmarknes sykehus.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:08

Sykehus i USA nær kollaps

Mange amerikanske sykehus er på randen av kollaps på grunn av det raskt økende utbruddet av det svært smittsomme deltaviruset. Det skriver NTB. En strøm av nye pasienter, de fleste uvaksinerte, fører til at sykehus må gjøre mer plass for syke der det ikke er plass.

NRK - 13 sep 21 kl. 00:12

Vaksineprotest gir sykehus vansker

Ansatte på flere sykehus i USA nekter å ta koronavaksinen og slutter i jobben. Det fører til at flere sykehus sliter med å holde driften i gang etter at president Joe Biden påla helsepersonell å ta vaksine.

NRK - 26 jun 21 kl. 01:07

MC-fører til sykehus

En motorsykkelfører er sendt til Haukeland sykehus i Bergen etter en trafikkulykke i Bøvågen i Vestland. Ifølge Vest politidistrikt skal motorsykkelen ha frontkollidert med en bil. Skadeomfanget og det øvrige hendelsesforløpet er foreløpig ikke kjent.

NRK - 26 sep 21 kl. 02:47

MC-fører til sykehus etter ulykke

En MC-fører er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring ved Fall i Søndre Land kommune. Skadeomfanget er ukjent, melder operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt. Politiet fikk melding om ulykken klokka 02.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 15 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 15 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 45 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 2 timer siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt