NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:18

NRK - 25 jan 23 kl. 08:09

Dovrebanen stengt på grunn av strømproblemer

Dovrebanen er stengt mellom Oppdal og Berkåk, det skriver Bane Nor på sine nettsider. Prognose for åpning er kl. 16.00..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppdal, Berkåk, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dovrebanen, stengt, grunnav , strømproblemer
Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

Klartale - 11 jan 23 kl. 13:27

Støre tror strømkrisen kan vare i mer enn to år

– Jeg tror at vi kommer ut av krisen om to eller tre år. Det skjer når Europa kommer i gang med sin produksjon av fornybar energi. Og vi må komme oss videre med mer samarbeid sa Støre i Stortinget onsdag.

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen.

NRK - 29 dec 22 kl. 08:27

Togtrøbbel flere steder

Det er forsinkelser i togtrafikken på Østlandet, og i Trøndelag fører strømproblemer til stengte toglinjer. Strømproblemer fører til at det er stengt mellom Støren og Lundamo. Feilen rammer Rørosbanen, Dovrebanen og toget mellom Trondheim og Støren.

Klartale - 14 dec 22 kl. 13:28

Aasland avviser at enkle løsninger kan gi billig strøm

Onsdag ble det kjent at regjeringen vil ha lavere elavgift i vinter. Det gjør at strøm vil koste rundt 6 øre mindre per kilowattime (kWh).Samtidig koster strøm mer enn noen gang før.

Klartale - 12 dec 22 kl. 06:00

Europa forbereder seg på å spare strøm

Etter et veldig varmt år. Og en enda varmere høst, har vinteren kommet for fullt. Både byene London og Paris har hatt veldig kalde temperaturer den siste tiden.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:20

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

NRK - 13 jan 23 kl. 13:57

Tog-trøbbel i Oslo-området

Strømproblemer gjør at det bare er ett spor i bruk vestover fra Oslo. Bane Nor ber reisende finne alternativ transport. Strekningen var først stengt mellom Skøyen og Lysaker på grunn av strømproblemer, men i 13.

Klartale - 20 jan 23 kl. 10:19

Aasland lover ingen endring i strømstøtten

– Vi ønsker å ha en ordning for strømstøtte som er relevant. Og det har vi nå, sier Aasland til nyhetsbyrået NTB. Han er olje- og energiminister fra Arbeiderpartiet (Ap).

NRK - 21 jan 23 kl. 03:08

Passasjertog evakuert på Dovrebanen

Et passasjertog ble ved 2-tiden natt til lørdag evakuert på Dovrebanen på grunn av strømproblemer, melder VG. Passasjerer forteller til avisen at de satt på toget i fire timer uten lys og varme. Flere frøys, var sultne, og det var ikke mulig å tappe ned toalettene, forteller passasjer Anne Granheim til avisen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 15 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 30 minutter siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.

NRK - 1 time siden

Disse navnene toppet listene for 2022

Onsdag morgen annonserte Statistisk sentralbyrå (SSB) topp 10-navnelisten for 2022. Nora, Jakob og Noah er de mest populære babynavnene i Norge. Nykommere på listetoppen for jenter er Iben, Sofia og Sara.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Økern etter melding om en påkjørse, det skriver politiet på Twitter. - Det er en ung gutt som er påkjørt ifm at han skulle krysse veien. Bil og fører som kjørte på gutten er ikke lenger på stedet, skriver politiet..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Asker

Nærmere 1.800 husstander er uten strøm etter et strømbrudd i Asker sør, i områdene Heggedal, Gullhella, Vollen og Bjerkås, skriver Budstikka. Elvia bekrefter strømbruddet på sine nettsider, og opplyser at det jobbes med å lokalisere og rette feilen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com