NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:07

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen. – Det er ganske mye av anlegget som er blitt ødelagt, sier han. Det var i 17-tiden tirsdag at en lastebil kjørte av E6 ved Revmoen i Oppdal og rev med seg kjøreledningen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppdal, Berkåk, Trøndelag, E6, Olav Nordli, Bane Nor, Adresseavisen, Revmoen, Trondheim, Oslo, SJ, Dovrebanen, Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dovrebanenfortsatt , stengt, lastebil, ødela, strømledning
Klartale - 14 apr 23 kl. 12:21

Sånn ser det ut på Dovrebanen fredag

Både Dovrebanen, Gjøvikbanen og Rørosbanen var stengt for trafikk fredag morgen.Rørosbanen mellom Rena og Elverum var stengt. Årsaken var overvann ved togsporet.

Klartale - 14 apr 23 kl. 08:32

Vann og uvær stopper togene

Flere tog-strekninger er stengt fredag. Det gjelder både Dovrebanen, Gjøvikbanen og Rørosbanen.– Alle stedene er det vannet som påvirker oss, sier Gunnar Børseth til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 14 apr 23 kl. 07:05

Rørosbanen, Dovrebanen og Gjøvikbanen er stengt fredag

For andre dag på rad er Rørosbanen stengt mellom Elverum og Rena. Grunnen er overvann ved togsporet. Det melder Bane Nor på sine nettsider klokken 6.

NRK - 14 apr 23 kl. 05:40

Både Dovrebanen og Gjøvikbanen stengt

Dovrebanen mellom Lillehammer og Brumunddal ble stengt torsdag på grunn av jordras. Natt til fredag ble Gjøvikbanen stengt på grunn av flom. I en oppdatering fredag morgen heter det at Gjøvikbanen nå er stengt på strekningen Roa - Gjøvik, og at ny oppdatering på situasjonen kommer klokken 12.

NRK - 17 jan 23 kl. 10:41

Tog flyttet semitrailer flere meter under påkjørsel

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er fortsatt stengt etter at et arbeidstog på veg nordover kjørte inn i hengeren på en semitrailer, som skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Ingen personer ble skadd. Ifølge Ringsaker Blad, skal semitraileren blitt flyttet 15 til 20 meter av toget.

NRK - 12 mar 23 kl. 07:29

Forsinkelser på Dovrebanen søndag morgen

Dårlig vær fører søndag morgen til forsinkelser på Dovrebanen. Søndag morgen melder Bane Nor om forsinkelser på Dovrebanen ved Trondheim stasjon. Årsaken er store snømengder.

NRK - 05 apr 23 kl. 19:37

Dovrebanen stengt på grunn av leirskred

Dovrebanen er stengt mellom Brumunddal og Moelv på grunn av et ras, melder Bane NOR. Stengningen berører togene mellom Drammen og Lillehammer og mellom Oslo og Trondheim. – Det har gått et lite leirskred mellom Brumunddal og Moelv.

NRK - 15 apr 23 kl. 05:49

Dovrebanen stengt igjen

Dovrebanen er nok en gang stengt på grunn av store vannmengder på sporet. Bane Nor opplyser på sine nettsider ved femtiden lørdag morgen at strekningen mellom Brumunddal og Hamar er stengt på grunn av mye nedbør. (NTB).

NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 25 jan 23 kl. 15:19

Dovrebanen åpnet for trafikk igjen

Dovrebanen er åpnet for trafikk igjen, men Bane Nor opplyser at det vil bli forsinkelser. Banen har vært stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag I 15-tida opplyser Bane Nor at strekningen er åpnet, men at reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 45 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com