NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:06

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen. – Det er ganske mye av anlegget som er blitt ødelagt, sier han. Det var i 17-tiden tirsdag at en lastebil kjørte av E6 ved Revmoen i Oppdal og rev med seg kjøreledningen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppdal, Berkåk, Trøndelag, E6, Olav Nordli, Bane Nor, Adresseavisen, Revmoen, Trondheim, Oslo, SJ, Dovrebanen, Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dovrebanenfortsatt , stengt, lastebil, ødela, strømledning
NRK - 17 jan 23 kl. 10:41

Tog flyttet semitrailer flere meter under påkjørsel

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er fortsatt stengt etter at et arbeidstog på veg nordover kjørte inn i hengeren på en semitrailer, som skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Ingen personer ble skadd. Ifølge Ringsaker Blad, skal semitraileren blitt flyttet 15 til 20 meter av toget.

NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 25 jan 23 kl. 15:19

Dovrebanen åpnet for trafikk igjen

Dovrebanen er åpnet for trafikk igjen, men Bane Nor opplyser at det vil bli forsinkelser. Banen har vært stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag I 15-tida opplyser Bane Nor at strekningen er åpnet, men at reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 16 okt 22 kl. 02:00

Brann i betongfabrikk i Oppdal – Dovrebanen stengt

Brannvesenet jobber fortsatt med å slukke brannen i en betongfabrikk i Fagerhaug i Oppdal. Politiet meldte om brannen rundt klokken 01.00 natt til søndag.

NRK - 01 jan 23 kl. 20:00

Dovrebanen stengt mellom Skansen og Marienborg

Togtrafikken på Dovrebanen er stengt mellom Skansen og Marienborg på grunn av feil på Skansen bru, skriv Banenor i ei trafikkmelding. Banenor jobbar med å retta feilen, men opplyser at dette kan ta tid. Toglinja mellom Oslo S og Trondheim S (F6), samt linja mellom Trondheim S og Strøen (R70) er berørt av stenginga..

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog sneiet traktorhenger på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha vært borti en traktortilhenger på skinnegangen på Brøttum stasjon. Det opplyser pressevakta i Bane Nor. Ingen personer skal være skadd.

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog sneiet henger på vogntog på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha vært borti hengeren på et vogntog. Vogntoget skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Hengeren ligger veltet over skinnegangen og må fjernes, før togtrafikken igjen kan gå som normalt.

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog kjørte inn i henger på vogntog på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha kjørt inn i hengeren på et vogntog. Vogntoget skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Hengeren ligger veltet over skinnegangen og må fjernes, før togtrafikken igjen kan gå som normalt.

NRK - 25 jan 23 kl. 08:09

Dovrebanen stengt på grunn av strømproblemer

Dovrebanen er stengt mellom Oppdal og Berkåk, det skriver Bane Nor på sine nettsider. Prognose for åpning er kl. 16.

NRK - 24 jan 23 kl. 07:50

Uvær skaper trafikale utfordringer i Finnmark

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt og kolonnekjørt på tirsdag. E6 Hatter er stengt på grunn av redusert sikt. E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen er stengt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 15 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 45 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com