NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 07:03

NRK - 16 jan. 21 kl. 13:46

Donerte 1 million koronavaksiner

Kina har donert 1 million vaksinedoser til Kambodsja, der landets leder tidligere har sagt at han kun ville tillate koronavaksiner som er godkjent av WHO, melder NTB. Vaksinene er utviklet av det statseide kinesiske selskapet Sinopharm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kambodsja, WHO, NTB, Sinopharm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Donerte1 , million, koronavaksiner
NRK - 06 mai 21 kl. 01:22

Dansk forskning på koronavaksiner

Over en halv million dansker skal med i et forskningsprosjekt om bivirkningene av koronavaksiner. Forskerne vil blant annet undersøke om deltakerne opplever symptomer som hodepine, muskelsmerter og svimmelhet..

NRK - 30 jan. 21 kl. 00:40

Ikke eksportkontroll på vaksiner

Nyheten om at EUs eksportkontroll på koronavaksiner også gjaldt Nord-Irland vakte sterke reaksjoner i Storbritannia fordi den ville ha blokkert eksporten til Nord-Irland, selv om brexitavtalen sikret fri eksport av alle varer. Nå presiserer EU-kommisjonen at eksportkontroll på koronavaksiner ikke gjelder for Nord-Irland og at detaljer i den nye forskriften skal finjusteres. I brexitavtalen mellom EU og Storbritannia fastslås det at alle produkter fritt skal kunne eksporteres fra EU til den britiske provinsen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 07:12

Vil blande ulike koronavaksiner

Britiske forskere starter torsdag en studie for å finne ut om det går greit å blande ulike koronavaksiner. Vaksiner som rulles ut nå, krever to doser. Deltakerne i studien skal få en dose fra AstraZeneca, og senere en fra Pfizer, eller omvendt..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 12:23

Israel og Syria skal ha byttet fange mot koronavaksiner

En israelsk kvinne i syrisk fangenskap skal ha blitt løslatt og frigitt i bytte mot et ukjent antall koronavaksiner..

NRK - 29 mars 21 kl. 19:12

Vil bytte olje mot koronavaksiner

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han vil bytte olje mot koronavaksiner. Han kom ikke med mer inngående detaljer om planen. Venezuela er rammet av en dyp politisk og økonomisk krise.

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:50

Sør-Afrika har fått første vaksiner

Sør-Afrika har mottatt sin første leveranse med koronavaksiner, melder AFP. Landet fikk én million doser av vaksinen fra Oxford og AstraZeneca mandag. Helsepersonell står først i vaksinekøen i et av de hardeste rammed landene i Afrika..

NRK - 06 april 21 kl. 05:07

USA vil dele vaksinedoser

USA vil i framtiden dele mer av landets koronavaksiner med andre land, sier utenriksminister Antony Blinken, uten at han tidfester det nærmere. Mer enn 67 million doser er satt i USA, og ifølge Det hvite hus ble mer enn 4 millioner doser satt på én dag denne helgen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 09:38

Vil gi 10.000 for donerte egg

Et flertall i Bioteknologirådet vil gi kvinner som donerer egg 10.000 kroner i skattefri kompensasjon. Mindretallet frykter et høyt beløp vil gi økonomiske motiver for eggdonasjon, melder Vårt Land.

NRK - 08 jan. 21 kl. 05:37

FHI: Kommuner kan få ulike vaksiner

Utover våren vil Norge kanskje ha tilgang til tre eller fire forskjellige koronavaksiner. Ulike kommuner kan få hver sin type. Det kan bli vanskelig for kommunene dersom de skal forholde seg til flere vaksiner samtidig, mener Folkehelseinstituttet..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 22. januar

Levekår. Covid-19-dødsfall og sykehjem. Hastegodkjente koronavaksiner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 1 time siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 1 time siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 30 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 30 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 1 time siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt