VG > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 21:43

VG - 04 mai 21 kl. 14:40

Dommer krever at påstått Kevin Spacey-offer står frem med navn

En mann som hevder at Kevin Spacey (61) forgrep seg seksuelt på ham på 80-tallet, må stå frem med fullt navn i rettssalen dersom det skal bli sak..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kevin Spacey

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dommer, kreverat , påstått, Kevin, Spacey-offer, står, fremmed , navn
VG - I førrgår: 19:50

Trekker søksmål mot Kevin Spacey

Mannen som hevder at Kevin Spacey (61) forgrep seg seksuelt på ham på 80-tallet, vi, heller droppe søksmålet enn å stå frem med navn i retten..

E24 - 20 feb. 21 kl. 13:39

Irsk dommer gir Norwegian 50 ekstra dager i konkursbeskyttelsen

En irsk dommer gir Norwegian nok en gang mer tid til å ferdigstille redningsplanen, melder The Irish Times. Den nye fristen er satt til 16. april..

E24 - 12 april 21 kl. 12:03

Norwegian passerer nok en milepæl: Norsk dommer har godkjent selskapets redningsplan

Etter at en irsk dommer godkjente Norwegians redningsplan ble ballen sparket videre til Norge. Nå har kreditorene stemt ja til forslaget og dommeren i Oslo har godkjent planen..

NRK - Igår: 08:54

Medier krever svar fra Israel

Medieorganisasjoner verden over krever en forklaring fra Israel etter at de bombet et bygg som huset flere internasjonale journalister, blant andre nyhetsbyrået Associated Press og Al-Jazeera. Journalistene kom seg trygt ut i forkant etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære. 145 mennekser på Gaza og åtte i Israel har blitt drept etter at kampene brøt ut mandag.

VG - 22 mars 21 kl. 15:34

Støre krever lønnsfrys for ledere – og politikere

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever lønnsfrys for toppledere både i statlige og private selskaper. Han vil også fryse egen lønn..

VG - 05 mai 21 kl. 10:29

Støre krever at lærerne må flyttes frem i vaksinekøen

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at lærere og skoleansatte nå flyttes frem i vaksinekøen. Statsminister Erna Solberg (H) svarer, og sier at andre grupper er mer utsatt for smitte..

NRK - 20 timer siden

Nyhetsbyrå krever gransking

Sjefen for nyhetsbyrået AP krever at en uavhengig etterforskning etter det israelske angrepet som lørdag la byråets Gaza-kontor i grus. Høyhuset Jala Tower huset også andre internasjonale medier, blant dem nyhetskanalen Al Jazeera. Israel hevder Hamas holdt til der.

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 09:03

Direkte fra 10.30: Se nykommer Kevin Kabran i sin første kamp for Viking

Måtte avlyse treningskamp - spiller internkamp i stedet..

NRK - 13 feb. 21 kl. 01:21

Trump avviste å se mobben stanse

President Donald Trump avviste å be sine tilhengere om å avbryte angrepet på Kongressen 6. januar, melder CNN. Mens stormingen pågikk, var Trump på telefon med den republikanske lederen Kevin McCarthy, som bønnfalt Trump om å be dem stanse..

NRK - 13 feb. 21 kl. 01:21

Trump avviste å be mobben stanse

President Donald Trump skal ha avvist å be sine tilhengere om å avbryte angrepet på Kongressen 6. januar, melder CNN. Mens stormingen pågikk, var Trump på telefon med den republikanske lederen Kevin McCarthy, som bønnfalt ham om å be dem stanse..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Ariana Grande giftet seg i helgen

Popartisten Ariana Grande (27) giftet seg med Dalton Gomez (25) i helgen..

VG - 1 time siden

Kongelig bunadbruk gjør bunaden helt konge!

Fra å følge bunadsstrømninger i tiden, setter kongehuset i dag retning for bunadsarbeidet. Slik har kongehuset påvirkning på bunadsutviklingen og bunadbruken i dag..

VG - 1 time siden

Coronasyke i India får pleie på bryllupssenter: – Jeg er ikke redd lenger

NEW DELHI (VG) Hun klarer ikke sitte lenge på sengen og må snart ligge nedpå: – Jeg er utmattet og svak, sier Kuldeep Kaur (70) på coronasenteret i New Delhi..

VG - 2 timer siden

«Jenta i kjelleren»: Barnevernet vil ikke svare på hva som sviktet

Oslo kommune svarer ikke på sentrale spørsmål om hvordan Ramsha (22) kunne bli utsatt for overgrep – når barnevernet skulle passet på henne. I interne e-poster har barnevernet diskutert hvordan de skal gi VG et svar, uten å si unnskyld til Ramsha..

VG - 2 timer siden

Friday stilnet tøff kritikker: – Naturstridig

MARIENLYST (VG) (Strømsgodset – Lillestrøm 3–1) Discovery-ekspert Joacim Jonsson omtalte Strømsgodsets Fred Friday som en «merkelig signering». 25-åringen svarte med en praktkamp mot Lillestrøm..

VG - 3 timer siden

Pfizer-vaksinen kan nå overleve lengre i kjøleskap

Det kan bety mye for logistikken rundt frakt og oppbevaring av coronavaksinen..

VG - 4 timer siden

Norsk vaksinestrategi kan gi deg ferie-trøbbel

Norge har forlenget tiden mellom første og andre dose. Det kan skape krøll hvis du skal ut og reise, erkjenner helseministeren..

VG - 4 timer siden

Droppet bunaden i regnværet

Mens bunadskledde folkedansere danset rundt i Oslos vannpytter, byttet Heidi (4) ut bunaden med regndress..

VG - 5 timer siden

Har ikke sett bevis for at Hamas brukte bygget

Israel hevder Hamas brukte mediebygget til militær etterretning og jevnet det med jorden. Deres nære allierte USA har ikke sett noen bevis for Hamas-tilknytningen..

VG - 5 timer siden

Hamilton: Verstappens Red Bull tøyer reglene

Lewis Hamilton (36) tok utfordrer Max Verstappen (23) og hans Red Bull-bil på sengen i siste Formel 1-løp, men var likevel ikke fornøyd – med Verstappens farkost – i forbindelse med sin 98. Grand Prix-seier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt