VG > Økonomi

Lørdag, 15 Mai, 01:25

VG - 21 april 21 kl. 03:11

Dommen viser at Black Lives Matter

Juryen i George Floyd-saken brukte bare elleve timer på å bli enige om at den tidligere politimannen Derek Chauvin var skyldig i drap..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
George Floyd, Derek Chauvin, Black Lives Matter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dommen, viserat , Black, Lives, Matter
NRK - 30 jan. 21 kl. 05:09

Nominerer Black Lives Matter

Stortingsrepresentant Petter Eide nominerer Black Lives Matter-bevegelsen (BLM) til Nobels fredspris. – Det er en enormt viktig global bevegelse, som jeg er blitt veldig berørt av, sier Eide til Klassekampen..

NRK - 07 mars 21 kl. 09:36

George Floyd-rettssak i morgen

Mandag starter rettssaken mot politimannen som holdt kneet sitt mot George Floyds hals, med døden til følge. Frifinnes han, fører det trolig til nye protester mot rasisme i USA. Motstandere av Black Lives Matter vil nok reagere om det motsatte skjer..

VG - 14 mars 21 kl. 01:55

Vekker oppsikt med uttalelser om Kongress-stormingen

Den republikanske senatoren Ron Johnson sier at han trolig ville vært mer bekymret om det var Black Lives Matter-demonstranter som stormet kongressbygningen 6. januar..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 14:37

Oppsiktsvekkende og uhørt fra Biden

Svaret på det rungende ropet fra et dypt splittet USA kom fra en rettssal i Minneapolis tirsdag. «Black Lives Matter», skriver Morten Strand..

VG - 23 april 21 kl. 16:21

Ta historiene deres på alvor!

Har fokuset på muslimhets, antisemittisme og Black Lives Matter overskygget hverdagsrasismen rettet mot norske asiater?.

NRK - 07 mai 21 kl. 16:05

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.

NRK - 17 timer siden

Republikaner med «verbalt angrep»

Den republikanske politikeren Marjorie Taylor Greene er anklaget for å ha verbalt angrepet demokratiske Alexandria Ocasio-Cortez utenfor salen til Representantenes hus, skriver BBC. Greene skal ha ropt etter henne, og anklaget Cortez for å støtte terroristgrupper, i sammenheng med Antifa og Black Lives Matter-bevegelsen. Leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har bedt om en gransking av Greene etter hendelsen..

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:06

Fleire feil i Black Friday-tilbod

Forbrukartilsynet har sendt ut 14 brev etter å ha undersøka marknadsføring i tida rundt handle- og tilbodsdagen Black Friday i 2020. Fleire feil vart meldt inn av forbrukarar. Tilfella gjeld salsmarknadsføring utan førprisar..

NRK - 25 jan. 21 kl. 21:07

Guldbaggen-pris til Ola Kvernberg

Den norske komponisten og multiinstrumentalisten Ola Kvernberg vant i kveld Sveriges største filmpris «Guldbaggen» for beste filmmusikk for den nordiskproduserte dokumentaren «Only The Devil Lives Without Hope», regissert av Magnus Gertten..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Les dagens VG her!

Hytte ved sjøen kan fort få en prislapp på langt over 10 millioner kroner. Men det går også an å finne sjøhytter til under to millioner i områder hvor badetemperaturen blir over 20 grader om sommeren..

VG - 3 timer siden

Dette kan bety trøbbel for det republikanske stjerneskuddet

Fremtiden til republikaneren Matt Gaetz ser ikke lysere ut etter at en sentral person i etterforskningen mot ham har valgt å erklære seg skyldig..

VG - 6 timer siden

Haaland kåret til årets spiller

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets spiller og lag i Bundesliga..

VG - 6 timer siden

Haaland på årets lag – vant avstemning

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets lag i Bundesliga..

VG - 7 timer siden

Reagerer på boikott-knep: – Denne metoden er ny

VM-motstanderne tar nye grep i bruk for å legge press på Norges Fotballforbund, før spørsmålet om en boikott av fotball-VM skal behandles på det ekstraordinære fotballtinget i juni..

VG - 7 timer siden

Carl Aksel Jansen: – Jeg føler en ekstrem skam og anger

Realityprofil Carl Aksel Jansen er tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner. Tirsdag starter rettssaken..

VG - 7 timer siden

Jordvernet glipper

Omdisponeringen av verdifull matjord fortsetter, ifølge nye SSB-tall. Og kommunene har planer om å bygge ned mye mer..

VG - 9 timer siden

Ukens låter uke 19: KEiiNO, Alan Walker og Veps

En sår rapport fra gutterommet, en vektløs soullåt og en nitrist U2-parodi er blant funnene i ukens platebunke..

VG - 10 timer siden

Mjøndalen-spiller gir ut musikk dager før seriestart: – Dritskummelt

VULKAN (VG) Samme uke som Mjøndalen serieåpner mot Sandefjord, byr midtstopper Markus Nakkim (24) på seg selv og følger drømmen om å gi ut musikk..

VG - 11 timer siden

Klopp om Mané-situasjonen: – Vi vil løse det

Sadio Mané ville ikke ta Liverpool-manager Jürgen Klopp i hånden etter seieren borte mot Manchester United, men tyskeren er klar på at han ikke vil gjøre noe større ut av det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt