NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 13:25

NRK - 15 april 21 kl. 22:28

Doblet vaksinemengde i juli

Norge får dobbelt så mange vaksinedoser fra Pfizer som ventet i juli Det bekrefter vaksinekoordinator Richard Bergström. Pfizer skulle levert 710.000 doser, men kommer med mellom 1,2 og 1,5 millioner doser. Moderna leverer som avtalt 510.000 doser i juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pfizer, Det, Richard Bergström

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Doblet, vaksinemengdei , juli
NRK - 30 april 21 kl. 09:25

AstraZeneca doblet overskuddet

Legemiddelfirmaet AstraZeneca doblet overskuddet til rundt 12,8 milliarder kroner i første kvartal. Salg av koronavaksine utgjorde snaut 2,3 milliarder. Selskapet har tidligere sagt at det ikke har til hensikt å ha fortjeneste på vaksinen i en innledende fase av pandemien..

E24 - 30 april 21 kl. 19:44

Privatinvestor har doblet pengene i skadeskutt Fredriksen-aksje

Nicolay Grove har siden i vinter fordelt noe av kjempegevinsten fra Rec Silicon i nye Oslo Børs-aksjer. Flere millioner ble spyttet inn i Northern Drilling, som har null drift, og nå har riggaksjene han plukket opp doblet seg i verdi..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 20:21

Klart for palestinske valg i mai og juli – for første gang på 15 år

Det skal avholdes valg i de palestinske områdene i mai og juli, for første gang på 15 år, opplyser den palestinske….

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:06

Kan bli dykking ved Estonia i juli

Svenske myndigheter vil åpne for at det kan dykkes ved Estonia-skipsvraket til sommeren, melder SVT. Regjeringen sender ut et forslag på høring om å endre loven for gravfreden. Ambisjonen er at lovendringen som åpner for dykking trer i kraft 1.

VG - 04 feb. 21 kl. 07:56

Ny bok om Ap og 22. juli: – Oppgjøret ble avbrutt

Arbeiderpartiets første forsøk på å ta et ideologisk oppgjør etter 22. juli kom allerede høsten 2011 og var over på to måneder..

VG - 10 feb. 21 kl. 08:42

22. juli og oppgjøret som aldri kom

Snart ti år er gått siden terrorangrepet i regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli 2011, og nå har de heldigste av oss blitt voksne. Føler jeg at politikken sviktet?

NRK - 17 feb. 21 kl. 08:04

Boris Johson: korona-exit i juli

Britiske Daily Mail melder at statsminister Boris Johnson planlegger en faset nedtrapping av nedstengingen og at store deler av samfunnet vil fungere som normalt i juli. Johnson vil legge fram veikartet for nedtrapping 22. februar..

NRK - 17 feb. 21 kl. 08:04

Johnson: Som normalt i juli

Britiske Daily Mail melder at statsminister Boris Johnson planlegger en faset nedtrapping av nedstengingen og at store deler av samfunnet vil fungere som normalt i juli. Johnson vil legge fram veikartet for nedtrapping 22. februar..

NRK - 21 feb. 21 kl. 05:02

Lover vaksine til alle før august

Alle voksne i Storbritannia skal få tilbud om koronavaksine innen utgangen av juli, lover statsminister Boris Johnson. – Vi har nå som mål å tilby vaksinedoser til alle voksne før juli er over, noe som vil hjelpe oss med å beskytte de mest sårbare raskere, og for å lette på noen av restriksjonene som er innført, sier Johnson.

NRK - 11 mars 21 kl. 19:21

Forbud mot engangsplast fra juli

Sugerør, bestikk og annen engangplast blir forbudt fra 3. juli i år. Forbudet blir innført som følge av et EU-direktiv, og det har lenge vært kjent at forbudet ville komme, opplyser klima- og miljødepartementet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

12 nye smittede i Kristiansand

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand kommune det siste døgnet. Smitteveiene er kjent for alle de smittede. Kommunen har også satt 64 nye personer i karantene..

NRK - 15 minutter siden

Kan ha vært psykotisk

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal, kan ha vært psykotisk i gjerningsøyeblikket. Det forteller mannens forsvarer Berit Knudsen. Hun sier at det i går kveld ble gjort en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering av mannen..

NRK - 15 minutter siden

Frykter helgens fester

Kommuneoverlegen i Drammen, John David Johannessen, oppfordrer folk til å følge smitteverntiltakene også i helga. De siste ukene har politiet over hele landet meldt om fester og folk som ikke tar hensyn til smitteverntiltakene. Johannessen har ikke tro på at alle klarer å følge råd og regler denne helga heller..

NRK - 15 minutter siden

Vil ikke gi AstraZeneca til unge

Unge folk under 40 bør tilbys et alternativ til AstraZeneca-vaksinen. Den anbefaler den vitenskapelige komiteen som fører tilsyn med Storbritannias vaksinasjonsprogram. JCVI-komiteen sier at føre-var-prinsippet er årsaken til den nye tilnærmingen for folk mellom 30 og 39 år.

NRK - 1 time siden

610 millionar kroner til DNS

Den Nationale Scene får over ein halv milliard kroner i revidert statsbudsjett. Pengane skal gå til å modernisere det freda bygget i Bergen. – DNS er i ein forfatning som gjer at den skulle vore rehabilitert for lenge sidan, seier statsminister Erna Solberg (H)..

NRK - 30 minutter siden

Firefelts vei på E39 i Lyngdal

Nye Veier har valgt å gå videre til konkretiseringsfasen for utbygging av ny firefelts vei på strekningen E39 gjennom Lyngdal. Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS skal bygge veien..

NRK - 30 minutter siden

114 koronapasienter innlagt

Fredag var 114 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 28 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Kneproblemer stopper kong Harald

Kongehuset opplyser til Forsvarets forum at kong Harald ikke deltar på markeringen av frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai på Akershus festning. Kongen er fortsatt under opptrening etter operasjonen i kneet.

NRK - 45 minutter siden

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 45 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt