NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 14:17

NRK - 28 nov 23 kl. 10:31

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli. Det er tilreisande til OL som må betale langt meir enn vanleg for metroen og andre transportmetodar. Lokale parisarar slepp unna..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Doblar, prisaneunder OL
NRK - 11 dec 23 kl. 08:00

Prisane har stige med 4,8 prosent det siste året

Prisane har auka med 4,8 prosent det siste året. Det syner nye tal frå SSB sin konsumprisindeks. Dette er det siste sleppet av inflasjonstal før Noregs Bank skal setja styringsrenta igjen, seinare denne veka.

NRK - 11 dec 23 kl. 08:00

Prisane steig med 4,8 prosent i november

Prisane har auka med 4,8 prosent det siste året. Det syner nye tal frå SSB sin konsumprisindeks. Dette er det siste sleppet av inflasjonstal før Noregs Bank skal setja styringsrenta igjen, seinare denne veka.

NRK - 16 feb 24 kl. 09:30

Utval trur prisane vil auka med 4,1 prosent

Ifølge prognosen til TBU (Det tekniske berekningsutvalet for inntektsoppgjera) vil prisane auka med 4,1 prosent i år. Dei understrekar at anslaget er usikkert. For dei største forhandlingsområda samla har utvalet førebels rekna at lønnene steig med 5,3 prosent frå 2022 til 2023.

NRK - 21 sep 23 kl. 16:19

Russland avgrensar diesel- og bensineksporten Russiske styresmakter har vedteke å mellombels avgren

Russiske styresmakter har vedteke å mellombels avgrense eksporten av diesel og bensin i eit forsøk på å stabilisere drivstoffmarknaden i Russland. – Mellombelse restriksjonar vil bidra til å forsyne drivstoffmarknaden, som igjen vil redusere prisane for forbrukarane, heiter det i ei fråsegn frå den russiske regjeringa på Telegram. Russland skal ha eksportert gjennomsnittleg 63.

NRK - 09 jan 24 kl. 07:19

Dyraste bitcoin på to år

Prisane på bitcoin steig med 8 prosent måndag, til over 47.000 amerikanske dollar. Det er det høgaste nivået på to år, skriv Wall Street Journal.

NRK - 10 okt 23 kl. 08:00

SSB: Prisane har stige med 3,3 prosent det siste året

Konsumprisindeksen (KPI) steig med 3,3 prosent frå september i fjor til september i år. Det viser tal frå Statistisk sentralbyrå (SSB). Prisveksten er med det lågare enn tidlegare i år..

NRK - 11 dec 23 kl. 09:33

Høgare inflasjon i Danmark: – Vil stiga det neste halvåret

Etter fleire månader med låg prisvekst auka årsinflasjonen i Danmark til 0,6 prosent i november. Det er 0,5 prosentpoeng høgare enn i oktober. Auken var likevel venta og kjem av primært dei store prissvingingane på gass og elektrisitet i fjor haust, ifølgje ein ekspert.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:23

YS krev lønnsoppgjer på over fem prosent

YS krev lønnsvekst på over fem prosent i dei komande hovudoppgjera. Prisane auka meir enn lønna til nordmenn flest i fjor, viser rapporten frå TBU (Det tekniske berekningsutvalet for inntektsoppgjera. – No må det vera vanlege folks tur.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i Haugesund er slukket

Lørdag formiddag meldte sør-vest politidistrikt om brann i en leilighet i Haugesund. Brannen er nå slukket og nødetatene har så langt ikke funnet noen personer der inne. Brannmannskap går nå gjennom leiligheten og har startet ventilering.

NRK - 15 minutter siden

En person til sjukehus etter bilulykke

Det var 3 biler og totalt 7 personer involvert i trafikkulykka på Hareid lørdag. En bilfører blir fraktet til sjukehus for videre behandling. Vedkommende fremstår ifølge politiet ikke som alvorlig skadd..

NRK - 10 minutter siden

Første dom med skjerpet straff for hasjsalg i Christiania

Dansk politi innførte på nyåret strengere straffer i et område i og rundt bydelen Christiania i Danmarks hovedstad København. Dette ble innført som et grep for å slå ned på den systematiske hasjhandelen som har foregått i området i årevis. Nå har en kvinne tilstått besittelse av hasj og det syntetiske stoffet skunk som hun skulle selge i Christiania.

NRK - 15 minutter siden

Full brann i Haugesund

Det full overtenning i et leilighetskompleks i Haugesund, opplyser sør-vest politidistrikt. Det er ikke fare for spredning til boliger rundt. Det er uvisst om personer er inne i leiligheten og nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 45 minutter siden

Macron i debatt med franske bønder som stormet landbruksmesse

Den franske presidenten Emmanuel Macron diskuterer med franske bønder under en landbruksmesse i Paris. Det melder blant andre den franske kanalen BFM TV. Tidligere lørdag morgen ble det kjent at flere bønder stormet landbruksmessen i forbindelse med at Macron skulle dit.

NRK - 1 time siden

Smelteverket er stengt på ubestemt tid

Lørdag formiddag er all drift ved smelteverket i Sauda stanset etter brannen i natt, melder Stavanger Aftenblad. Årsaken til brannen var en liten eksplosjon i en av ovnene på smelteverket som spredde seg til transportbåndet. – Ingen ansatte kom til skade.

NRK - 45 minutter siden

Kong Charles berømmer det ukrainske folk for «besluttsomhet og styrke»

– Besluttsomheten og styrken til det ukrainske folket fortsetter å inspirere ettersom det uprovoserte angrepet på landet deres, livet deres og levebrødet deres går inn i et tredje, tragisk år, skriver britiske kong Charles i melding i forbindelse med markeringen av toårsdagen for Russlands invasjon av Ukraina. Det melder AFP og flere britiske medier. Han berømmer også det ukrainske folket for sin tapperhet i møte med det han omtaler som «ubeskrivelig aggresjon»..

NRK - 1 time siden

Over 10.000 ble evakuert i Plymouth etter funn av bombe fra andre verdenskrig

En av de største evakueringene i Storbritannia i fredstid noensinne fant sted i byen Plymouth fredag. Grunnen var at en ueksplodert tysk bombe fra andre verdenskrig ble funnet i en hage i byen tidligere i uka. I en militær kolonne ble bomben fraktet gjennom et tett befolket område fredag ettermiddag.

NRK - 1 time siden

Fikk i seg røyk etter brann

Brannvesenet har slukket brannen i et drivhus på Dømmesmoen i Grimstad. En person skal ha fått i seg røyk og blir sjekket av ambulanse, opplyser politiet. Brannen har trolig oppstått i forbindelse med en elektrisk lampe inne i drivhuset.

NRK - 1 time siden

Ny norsk innendørs-rekord i lengde for kvinner

Ida Andrea Breigan slo den norske innendørsrekorden i lengde under AAC Championships natt til lørdag. Hoppet var på 6.58 meter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com