NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:24

NRK - 06 jan. 21 kl. 11:40

Dobla tal på vaksinedosar tysdag

Ferske tal frå FHI viser at det er gitt 4036 vaksinedosar i Noreg. Det er nesten ei dobling frå førre innrapporterte tal den 1. januar. Då hadde 2.159 personar fått ein dose med vaksine.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHI, Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobla, tal, vaksinedosar, tysdag
NRK - 06 jan. 21 kl. 11:40

Dobla tal på vaksinedosar i går

Ferske tal frå FHI viser at det er gitt 4036 vaksinedosar i Noreg. Det er nesten ei dobling frå førre innrapporterte tal den 1. januar.

NRK - 13 mai 21 kl. 09:26

Vil ikkje gje bort vaksinedosar

I Porsgrunn blei det registrert 31 nye koronasmitta siste døgn. Det er det høgaste talet til no under pandemien. Fleire kommunar i Grenland slit med aukande smitte, og i alt blei det registrert 70 koronasmitta siste døgn i Telemark.

NRK - 17 mai 21 kl. 18:44

USA deler ut vaksinar

USA vil dela 20 millionar ekstra vaksinedosar med verda dei neste seks vekene, opplyser Det kvite hus. Til saman vil USA eksportera 80 millionar vaksinedosar dei neste seks vekene. Frå før har USA lova å dela 60 millionar AstraZeneca-dosar.

NRK - 19 jan. 21 kl. 00:17

383 nye koronasmitta siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 383 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 177 fleire enn dagen før, men 46 færre enn same dag i førre veke I alt var det ved midnatt natt til tysdag registrert 59.034 koronasmittede personar her i landet, viser foreløpige tal frå det nasjonale meldesystemet for smittsomme sjukdommar (MSIS).

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai.

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:37

Auke i smitte med ukjent smitteveg

Talet på folk som er koronasmitta utan at dei veit kvar dei har blitt smitta, aukar, viser tal frå vekerapporten til Oslo kommune. Dei to siste vekene er det registrert 352 smittetilfelle i Oslo med ukjent smittestad. Det er og stor auke i talet på dei som er blitt smitta i private heimar.

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:49

Forseinka vaksinering i Trondheim

Vaksineringa mot korona i Trondheim kommune kan bli forseinka. Årsaka er at kommunen får færre vaksinedosar enn dei først blei fortald. Planen var å vaksinera 500 personar i veka i januar, men neste veke får Trondheim berre 295 dosar..

NRK - 15 jan. 21 kl. 13:24

Pfizer: Tek att etterslep i mars

– Frå slutten av februar kjem vi til å ha mykje større vaksinekapasitet enn før, seier pressekontakt i Pfizer Norge Joachim Henriksen til NRK. Fram til då blir leveransane av vaksinedosar litt lågare enn venta. Allereie i mars er etteslepet truleg tatt igjen, og leveransane er høgare enn det er i dag, melder Henriksen..

NRK - 28 jan. 21 kl. 15:59

Mogleg avtale med AstraZeneca

Den tyske avisa FAZ siterer ei kjelde frå EU som seier at vaksineprodusenten og EU går inn for å løyse usemja mellom dei to innan fredag, melder Reuters. EU-kjelda seier at AstraZeneca truleg kjem til å levere meir enn 31 millionar vaksinedosar til EU..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:47

Kan endre vaksinestrategi

Folkehelseinstituttet leverer eit innspel til Helse- og omsorgsdepartementet om endring av vaksinestrategien, skriv Dagbladet. – Vi leverer eit innspel til departementet om geografisk skeivfordeling i dag. Det blir offentleg når departementet har teke ei avgjerd, seier overlege Preben Aavitsland i FHI i til avisa.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 15 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 30 minutter siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 45 minutter siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 45 minutter siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 45 minutter siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 1 time siden

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt