VG > Økonomi

Monday, 18 October, 00:45

VG - 21 sep 21 kl. 17:46

Dobbelt drama for Aasbø: – Den hardeste smellen jeg har hatt

Det gikk hardt ut over både kroppen og bilen på forhånd, men Fredric Aasbø (36) har på mirakuløst vis klatret til topps i Formula Drift-mesterskapet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fredric Aasbø, Formula Drift, Aasbø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobbelt, drama, for, AasbøDen , hardeste, smellen, jeghar , hatt
Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 17:46

Dobbelt drama for Aasbø: – Den hardeste smellen jeg har hatt

Det gikk hardt ut over både kroppen og bilen på forhånd, men Fredric Aasbø (36) har på mirakuløst vis klatret til topps….

VG - 22 jun 21 kl. 17:13

Regn-bonanza for «pizzabud» Aasbø

Norges drifting-stjerne Fredric Aasbø (35) taklet de de såpeglatte forholdene og sikret seg en ny pallplass i Formula Drift-serien i helgen..

Aftenposten - 22 jun 21 kl. 17:13

Regn-bonanza for «pizzabud» Aasbø

Norges drifting-stjerne Fredric Aasbø (35) taklet de de såpeglatte forholdene og sikret seg en ny pallplass i Formula….

VG - 31 aug 21 kl. 17:02

Beskjeden Aasbø tok sin første seier: – Vi fikk mye gratis

Fredric Aasbø (36) mener at han aldri har fått så mye gratis - men like fullt: Nordmannen tok årets første seier i Formula Drift da han gikk til topps i St. Louis..

Aftenposten - 31 aug 21 kl. 17:02

Beskjeden Aasbø tok sin første seier: – Vi fikk mye gratis

Fredric Aasbø (36) mener at han aldri har fått så mye gratis - men like fullt: Nordmannen tok årets første seier i….

NRK - 14 okt 21 kl. 09:13

Kongsberg kyrkje held opent

– I dag kjem vi til å opne kyrkja her på Kongsberg for alle som vil komme hit, som treng ein plass å vere, nokon å snakke med, nokon å vere saman med, tenne eit lys eller sitje og vere stille. Det seier sokneprest på Kongsberg, Reidar Aasbø, til NRK. Aasbø er også ein del av kriseteamet, og har jobba med å ta imot og varsle dei nærmaste pårørande.

NRK - 14 okt 21 kl. 14:56

Planlegger minnegudstjeneste

Kongsberg kirke planlegger en minnegudstjeneste etter drapene onsdag. – Det planlegges, men vi har ikke landet alle planer ennå, så det må vi komme tilbake til, opplyser sogneprest Reidar Aasbø til NTB. Torsdag morgen åpnet kirken dørene for alle som ville komme inn for å tenne lys eller minnes dem som ble drept onsdag kveld.

NRK - 09 jul 21 kl. 21:00

Drama på 3000 meter

Det er ikke et friidrettsstevnet uten noe drama, men det som skjedde på 3000 meter med hinder for herrene nå har vi sjeldent sett. Gilbert Kigen ledet suverent og trodde selv at han hadde løpt inn til seier da det var én runde igjen. Grunnen var at det var blitt ringt i bjella to runder før målgang, og Kigen trodde han var i mål 400 meter før han egentlig var det.

VG - 02 aug 21 kl. 13:39

Amalie Iuel i hekke-drama: Slapp disk

TOKYO (VG) Amalie Iuel (27) var i et ekstremt drama i semifinalen på 400 meter hekk i Tokyo mandag..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Trøndertalent retter pekefinger mot Rosenborg: - Anbefaler dem ikke

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) Odin Thiago Holm (18) er trøndertalentet som glapp for Rosenborg. Nå råder han andre unggutter til å gjøre det samme som ham - unngå flaggskipet i Trondheim..

VG - 3 timer siden

Trøbbel for Deila - playoff-plassen kan ryke

(NY Red Bulls - New York City 1–0) Ronny Deila og New York City FC har en utfordrende tid i vente etter kveldens tap mot erkerival New York Red Bulls..

VG - 3 timer siden

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) kaller «det største talentet» han har sett. 1. oktober 2021 satte dette talentet - trønderen Odin Thiago Holm (18), spikeren i kista for RBKs gullkamp..

VG - 3 timer siden

Mann i 50-årene pågrepet og siktet for nettovergrep

Politiet etterforsker en mann i 50-årene fra Viken for å ha betalt for direkteoverførte overgrep mot barn via Internett..

VG - 4 timer siden

Stadig nye utskiftinger i svensk langrenn: – Drar i forskjellige retninger

Det har vært mye uro og utskiftinger i svensk langrenn de siste årene. Bare fire måneder før OL kommer nå ny langrennssjef og ny landslagslege..

VG - 4 timer siden

Gul beredskap i Tromsø: – Bekymringsfullt

Mens resten av Norge har hatt synkende smittetall siden starten av september, går Tromsø i motsatt retning. Sykehuset i Tromsø har det høyeste antall coronainnleggelser siden pandemien startet..

VG - 4 timer siden

– Trendy å være heks på TikTok

De har byttet ut sopelime med elsparkesykkel, heksebål med feminisme og forbannelser med «self love». Slik er livet som heks i 2021..

VG - 5 timer siden

Senket Mjøndalen ned i krisen på rekordkveld: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter. Mens Alexander Søderlund herjet så tårene trillet etter hvilen.

VG - 5 timer siden

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri slått Odd på hjemmebane i Eliteserien. Etter sjansesløseri av hjemmelaget er statistikken fortsatt like brutal..

VG - 5 timer siden

Senket Mjøndalen ned i krisen: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt