NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:25

NRK - 14 juni 21 kl. 19:45

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24. juni. En aksjeandel over 90 prosent gjør at Dnb i så fall kan tvangsutløse aksjonærene som ikke vil selge, og bli eneste eier..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Sbanken, Konkurransetilsynet, Dnb

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dnb, sikrer, kontrolli , Sbanken
NRK - 16 juli 21 kl. 07:15

Sbanken bedret resultatet

Sbanken hadde et resultat før skatt på 253,2 millioner kroner i andre kvartal, opp fra 210,0 millioner kroner i samme periode året før. Det skriver selskapet i en børsmelding. Sbanken-sjef Øyvind Thomassen kaller kvartalet unikt i Sbankens historie.

NRK - 15 april 21 kl. 08:07

DNB vil kjøpe Sbanken

DNB ønsker å kjøpe samtlige aksjer i Sbanken for 11,1 milliarder kroner. Styret i Sbanken anbefaler aksjonærene å takke ja til tilbudet. Staten eier 34 prosent av DNB..

E24 - 14 juni 21 kl. 19:34

DNB har sikret seg over 90 prosent av aksjene i Sbanken

DNB har fått ja til å kjøpe 90,9 prosent av Sbanken-aksjene. Dermed er storbanken et steg nærmere å kunne tvangsinnløse de resterende eierne og sluke Sbanken. Dette skjer etter at DNB økte det opprinnelige budet til 108,85 kroner per aksje..

E24 - 16 april 21 kl. 13:53

Sbanken avsluttet Renteradar-samarbeid dagen før DNB-bud

Sbanken avsluttet sitt samarbeid med boliglånstjenesten Renteradar dagen før DNBs bud ble kjent. DNB har allerede sperret tjenesten på grunn av manglende sikkerhet. Nå bruker Sbanken samme argument..

E24 - 20 april 21 kl. 10:58

Kundeflukt fra Sbanken: Konkurrent har gitt 2 milliarder kroner i boliglånstilbud på fem dager

Kunder har gjort alvor av trusselen om å bytte bank etter at DNB la inn bud på Sbanken. Flere banker har fått en strøm av nye kunder, og den lille utfordreren Bulder Bank sier at de plukker kunder fra både Sbanken og DNB..

E24 - 13 juli 21 kl. 22:29

Vil ikke dele opp Sbanken før oppkjøpet: – Jobber ikke med alternative løsninger nå

Bare Konkurransetilsynet står nå mellom DNB og oppkjøpet av konkurrenten Sbanken. Konsernsjef Kjerstin Braathen sier at DNB foreløpig ikke jobber med andre alternativer enn å overta hele Sbanken samlet..

NRK - 20 april 21 kl. 21:17

Vil se grundig på Sbanken-kjøp

Konkurransetilsynet vil se grundig på DNBs mulige kjøp av Sbanken. Det opplyser konkurransedirektør Lars Sørgard til Dagens Næringsliv. Sist torsdag ble det kjent at DNB vil kjøpe opp Sbanken for 11,1 milliarder kroner..

NRK - 07 juni 21 kl. 16:31

DNB øker Sbanken-bud

DNB øker budet på Sbanken, fremgår det av en børsmelding mandag. Det nye budet er på 108,85 kroner per aksje. DnB og senker også kravet for akseptgrad til to tredjedeler.

E24 - 14 juni 21 kl. 19:34

DNB har sikret seg 90,9 prosent av aksjene i Sbanken

DNB har fått ja til å kjøpe 90,9 prosent av Sbanken-aksjene. Dermed er storbanken et steg nærmere å kunne tvangsinnløse de resterende eierne. Dette skjer etter at DNB økte det opprinnelige budet til 108,85 kroner per aksje..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 08:04

DNB vil kjøpe Sbanken for 11,1 milliarder kroner

Saken oppdateres. DNB vil kjøpe opp Sbanken i en transaksjon som er verdt omtrent 11,1 milliarder kroner, fremgår det av….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 15 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt