E24 > Økonomi

Saturday, 13 August, 09:18

E24 - 27 jun 22 kl. 06:00

Disse tek-selskapene tror ekspertene kan bli kjøpt opp

Flere teknologiselskaper har blitt kjøpt opp i det siste, ofte til skyhøy premie. Disse selskapene mener ekspertene kan være de neste som blir slukt..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, tek-selskapene, tror, ekspertenekan bli , kjøpt, opp
Klartale - 07 jul 22 kl. 13:08

Senterpartiet krever stans i salg av strøm til andre land

Pollestad er parlamentarisk nestleder i Sp. Han sier det må bli slutt på at Norge tømmer vannmagasinene slik det blir gjort nå. Det er for lite vann fra før, sier Pollestad til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:40

Eksperter tror ikke Russland vil bruke atomvåpen

Kristin Ven Bruusgaard tror ikke Vladimir Putin vil bruke strategiske atomvåpen. Hun er postdoktor ved Institutt for statsvitenskap. Hun sier det ikke er mange som tenker på at det kan skje.

NRK - 29 jun 22 kl. 21:08

Kurdarar tek avstand frå Oslo-skyting

Fleire kurdiske organisasjonar, trussamfunn og enkeltpersonar går saman og tek avstand frå angrepet i Oslo natt til laurdag. – Det faktum at terroristen var etnisk kurder har absolutt ingen betydning for vår prinsipielle haldning til våre felles verdiar, vårt ansvar overfor kvarandre og våre forpliktingar som nye landsmenn. Det kurdiske samfunnet i Noreg er mangfaldig og tolerant, skriv dei i eit brev til NRK.

E24 - 24 apr 22 kl. 17:59

Ny tek-lov kan påvirke markedene

Et skred av resultater fra selskapene på Oslo Børs og amerikanske tek-giganter preger uken som kommer. Nyheter om Ukraina-krigen og det nært forestående rentehoppet i USA kan også bevege markedene..

NRK - 31 mar 22 kl. 08:48

Voi, Tier og Bolt får leie ut sparkesykler i Oslo

De tre selskapene Voi, Tier og Bolt vant anbudet om å leie ut elsparkesykler i Oslo. Selskapene får leie ut 2.667 sparkesykler hver.

Klartale - 31 mar 22 kl. 08:44

Venter ny runde med korona til høsten

Korona-smitten er fortsatt høy i Norge. Men stadig færre blir smittet. Nå er det vår og sommer.

Klartale - 27 maj 22 kl. 12:20

Liverpool kan vinne sin tredje pokal for sesongen

Jürgen Klopp er trener for det engelske fotballaget Liverpool. Han ble trener for sju år siden.På den tiden slet Liverpool med å være en av de beste.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

E24 - 27 apr 22 kl. 06:09

Blandet på Asia-børsene – tek-aksjer følger Wall Street nedover

Teknologitunge Nasdaq ledet an et kraftig fall på Wall Street tirsdag kveld, og nedgangen fortsetter for flere tek-aksjer i Asia morgenen etter..

NRK - 15 maj 22 kl. 00:32

Jurystemmer i seks land under lupa

Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) som er ansvarleg for Eurovision Song Contest melder om «uregelmessige stemmemønster» i jurystemmene frå seks land. Det skriv dei i ei pressemelding. EBU har jobba saman med sin stemmepartnar for å berekne eit resultat for kvart land råka slik at stemmegjevinga deira blir eit resultat som gir meining for dei råka landa.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

– Et eksempel på altfor mye penger og arrogant ledelse

Han siterer Yoda fra Star Wars, er inspirert av japanske krigsherrer og sammenligner seg selv med Jesus. Nå er tek-milliardær Masayoshi Son (65) i trøbbel – og det får konsekvenser for norske selskaper..

E24 - 17 timer siden

Sterk oppgang på Wall Street

Det er god stemning på de amerikanske børsene fredag. Treningsselskapet Peloton hopper 11 prosent etter agressiv kostnadskuttplan..

E24 - 13 timer siden

«The big short»-investor advarer: – Vinteren kommer

Investoren Michael Burry, mest kjent for å vedde mot boligmarkedet i forkant av krasjet i 2008, mener amerikanerne ikke klarer å få ned forbruket tross skyhøy inflasjon..

E24 - 13 timer siden

Containerboomen fortsetter: – Bør forhindre kollaps

Analysesjef mener fortsatte flaskehalser ved verdens havner vil redde markedet for containerfrakt til havs det neste året – og øyner et nytt historisk år..

E24 - 14 timer siden

Nå elektrifiseres Utsirahøyden: – Vil bruke mer strøm enn hele Stavanger

Olje- og gassfelt står i kø for å skru på strømbryteren. Om ikke lenge er hele Utsirahøyden og Sleipner Øst elektrifisert via Johan Sverdrup-feltet. Den årlige kraftbruken, bare i dette området, blir større enn for hele Stavanger..

E24 - 15 timer siden

Lite vann i Rhinen kan forverre energikrisen

Vannstanden i den viktige, vesteuropeiske elven nærmer seg kritiske nivåer som kan stanse frakt av drivstoff..

E24 - 15 timer siden

Ole Brumm hadde hatt glede av hold-in tights

Hovedproblemet i næringslivet er ikke at folk går på kurs, hovedproblemet er når ambisjonen stopper før det..

E24 - 17 timer siden

Danske Bank: Norges Bank trenger ikke heve renten i 2023

Sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank tror det holder at Norges Bank hever styringsrenten på tre av de fire møtene som er igjen i år..

E24 - 17 timer siden

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets fremtid ser usikker ut..

E24 - 18 timer siden

Raser på børs: – Ikke det aksjonærene vil høre

Videokonferanseselskapet Pexit faller over 15 prosent på børs etter svake tall. Det fører til nedbemanninger og misfornøyde aksjonærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com