Klartale > Nyheter

Tuesday, 28 June, 11:31

Klartale - 29 apr 22 kl. 06:15

Disse festivalene kan du besøke i sommer

Lengter du etter å stå tett i tett på ei gresslette og lytte til god musikk? Eller hoppe opp og ned til musikken fra bandet der foran?Pandemien satte festival-livet på pause. Men sommeren 2022 ser ut til å bli normal. Både musikk-festivaler og andre er klare.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Pandemien, Visit Norway, Jonas Prangerød, Klar Tale, PR, Oslo, Gorillaz, Kulturrådet, Tone, Norske Konsertarrangører, NKA, Norge, Tøyenparken, Prangerød, norge, Neon, EC Dahls, Trondheim, Festivalen, Bryggeri, Klosterøya, Skien, Bergenhus, Bergen, Sofienbergparken, Grünerløkka, Odderøya, Kristiansand, Larvik, Major Lazer, Træna, Helgelandskysten, Nordland, Tønsberg, Måneskin, Eurovision, Capaldi, Karpe, Europas, Malakoffparken, Nordfjordeid, Redd, Justad, Veronica Maggio, Eidsbugarden, Jotunheimen, Live, Alta, Ropstad, Kjartan Lauritzen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, festivalenekan du , besøkei , sommer
Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 02 maj 20 kl. 06:00

Gjør deg klar for fjord, foss og fjell

– Dette blir en spesiell sommer, sier Bente Bratland Holm til Klar Tale.Holm er direktør for reiseliv i selskapet Innovasjon Norge. Hun forteller om et reiseliv som har det svært tøft for tiden.

Klartale - 02 jun 22 kl. 16:10

Kan du reglene for konsertvett?

Sommeren nærmer seg. Det betyr at været blir varmere og mange har ferie. Noe annet som nærmer seg er konserter og festivaler.

NRK - 09 apr 22 kl. 13:59

Østerrikes statsminister besøker Kyiv

Østerrikes statsminister Karl Nehammer ankom lørdag Ukrainas hovedstad Kyiv – et besøk som er ment å demonstrere støtte til den ukrainske regjeringen. Nehammer skal under besøket treffe både Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko. Han planlegger også å besøke byen Butsja et par mil utenfor hovedstaden, der russiske styrker anklages for å ha drept sivile mens de okkuperte byen.

Nyhetspressen - 07 feb 22 kl. 16:17

Valentine og andre internasjonale feiringer vokser i popularitet og åpner for bedriftsboost i Norge

Kilde: unsplash.com Hvert år er det duket for feiringer som i stor grad handler om det materialistiske, og hvert år øker populariteten i Norge. Med internasjonale feiringer som Valentinsdagen, Black Friday, mors- og farsdag, med mer, har norske bedrifter en gyllen mulighet til å innhente store salg ved hjelp av kampanjer – og dette er det allerede mange som gjør.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 12:28

Festivalene mangler frivillige. Men på Norges største rockefestival har rekordmange meldt seg.

Nå må flere hyre inn organisasjoner og lag mot betaling, forteller Tone Østerdal i Norske kulturarrangører..

NRK - 12 feb 22 kl. 12:18

Koronasmitta kan vera med på fødsel og besøka alvorleg sjuke

Koronasmitta kan vera følgje ved fødsel og besøka alvorleg sjuke pårørande på sjukehusa, opplyser Helsedepartementet, melder NTB. Besøkande må avtala besøket på førehand og det må gjennomførast på ein smittevernfagleg ansvarleg måte..

NRK - 18 mar 22 kl. 21:28

Assad på besøk til Emiratene

President Bashar al-Assad har besøkt De forente arabiske emirater, opplyser regjeringen i Syria. Det er Assads første besøk til et arabisk land siden 2011. Den syriske presidentens kontor sier via sosiale medier at Assad fredag møtte sjeik Mohamed bin Rashid al-Maktoum.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:46

Obama besøkte Biden i Det hvite hus

Nostalgi, feiring og en dose humor oppsummerte stemningen da Barack Obama besøkte sin tidligere visepresident Joe Biden i Det hvite hus tirsdag. – Velkommen tilbake til Det hvite hus. Det føles som i de gode, gamle dager, sa president Biden da hans gamle sjef var på besøk.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:00

Indias statsminister på besøk i Europa

Ukraina blir viktig samtaletema når den indiske statsministeren Narendra Modi møter europeiske ledere denne uken. Modi ankom Tyskland mandag. Her ble han ønsket velkommen av den tyske statsministeren Olaf Scholtz.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Stortingets direktør slutter på dagen

Marianne Andreassen var Stortingets direktør. Tirsdag sa hun at hun slutter. Det skjer etter at Stortinget har fått gebyr fra Datatilsynet.

Klartale - 1 time siden

Kurdisk nettverk fordømmer angrepet i Oslo

– Det er skammelig at fred og friheten ble angrepet. Demokratiet, fred og frihet er vårt mål som vi kurdere kjempet og fortsatt kjemper form, sier Masoud Naseri i en appell. Han er talsperson for Kurdisk Diaspora Senter i Norge.

Klartale - 1 time siden

Arbeidsministeren stanser flytekniker-streiken

Lørdag 18. juni gikk flyteknikerne til streik. Det var som følge av uenighet om lønn.

Klartale - 1 time siden

Boasson Hagen likevel klar for Tour de France

Vegard Stake Laengen skal sykle Tour de France i år. Det skal også norske Aleksander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Amund Grøndahl Jansen, Andreas Leknessund og Edvald Boasson Hagen. Konkurransen starter 1.

Klartale - 2 timer siden

Arbeidsministeren kaller inn til møte om flyteknikerstreiken

Flyteknikerne i NFO og arbeidsgiverne i NHO Luftfart blir ikke enige i lønnsoppgjøret. NFO har svart med å ta flyteknikerne ut i streik. NHO Luftfart stenger alle flyteknikerne ute fra arbeidsplassen.

Klartale - 3 timer siden

Zelenskyj mener angrep mot kjøpesenter er terror

Russlands angrep mot Ukraina fortsetter. Mandag ble et ukrainsk kjøpesenter truffet av en rakett. Senteret ligger i byen Krementsjuk.

Klartale - 3 timer siden

46 funnet døde i vogntog i Texas

En arbeider i kommunen hørte rop mandag kveld. Det var i 18-tida. Ropene kom fra et forlatt vogntog.

Klartale - 4 timer siden

Liberale stater blir fristeder for abort i USA

– Vi vet at behovet kommer til å skyte i været, sier Sarah Moeller. Hun jobber i organisasjoner Brigid Alliance i New York i USA. De jobber med å hjelpe folk med abort.

Klartale - 13 timer siden

Mange møtte opp til støtte-markeringen

Mandag skulle det være en markering i Oslo etter skytingen natt til mandag. Politet sa tidligere på dagen at de ikke anbefalte folk å møte opp. Det er fordi de ikke kunne sikre folk at det var trygt.

Klartale - 15 timer siden

Kan du gjette hvem sin stemme dette er?

Det er fortsatt hemmelig hvem som har stemmen til Teddybjørnen. Men produsenten inviterer folk til å gjette.– Vi vil gjerne holde kortene tett til brystet om Teddybjørn-stemmen en stund til, sier Thea Benedikte Karlsen i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com