E24 > Økonomi

Monday, 27 March, 21:37

E24 - 08 feb 23 kl. 22:10

Disney vil kutte 7000 jobber

Nyheten om nedbemanninger og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder og bedre finansielle tall enn ventet..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disney, vil, kutte, 7000, jobber
NRK - 08 feb 23 kl. 22:56

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

Aftenposten - 04 nov 22 kl. 09:54

De er voksne og elsker Disney. Møt «Disney adults», en subkultur som internett elsker å hate.

Noen vokser aldri fra Disney-universet og tar med seg lidenskapen inn i voksenlivet. Det har vist seg å provosere voldsomt. Hvorfor er folk så sinte på voksne Disney-fans?.

NRK - 09 feb 23 kl. 00:06

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

Klartale - 03 nov 22 kl. 09:44

Regjeringen skal kutte 55 prosent av utslippene innen 2030

Klima-toppmøtet i Egypt starter søndag. Verdens ledere kommer. Sammen skal verden forhandle om kutt.

E24 - 08 feb 23 kl. 22:10

Disney vil kutte 7000 jobber og spare 5,5 milliarder dollar

Nyheten om nedbemanning og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder men bedre finansielle tall enn ventet..

NRK - 26 feb 23 kl. 23:18

Tømmer hyllene for Disney-tegneserier

Klassiske Onkel Skrue-tegneserier har blitt revet vekk fra hyllene av samlere etter nyhetene om at Disney ikke vil utgi dem. – Da folk fikk med seg nyheten så ble det tomt på en dag, forteller Ole Ottosen. Han er tegneserieansvarlig ved Outland i Kristiansand.

Klartale - 23 jan 23 kl. 10:53

Slik vil vi endre vaner i 2023

Byrået Euromonitor lager en rapport hvert år. Rapporten viser ti trender de tror vil prege folk i det kommende året. Rapporten er basert på forbruker-undersøkelser og analyser.

NRK - 19 okt 22 kl. 22:16

Hevder 7000 er «er flyttet» fra Kherson allerede

Den russisk-innsatte ledelsen i Kherson sier ifølge russiske medier at 7000 sivile «er flyttet» til andre områder kontrollert av Moskva i løpet av onsdagen. Det har ikke vært mulig å verifisere uttalelsen fra Vladimir Saldo, lederen for den russisk-kontrollerte administrasjonen i Kherson. Russiske myndigheter iverksatte onsdag en plan om masseevakuering av opp mot 60.

NRK - 19 okt 22 kl. 22:55

7000 skal være evakuert fra Kherson

Den russisk-innsatte ledelsen i Kherson sier ifølge russiske medier at 7000 sivile «er flyttet» til andre områder kontrollert av Moskva i løpet av onsdagen. Det har ikke vært mulig å verifisere uttalelsen fra Vladimir Saldo, lederen for den russisk-kontrollerte administrasjonen i Kherson. Russiske myndigheter iverksatte onsdag en plan om masseevakuering av opp mot 60.

NRK - 20 okt 22 kl. 19:06

7000 høns blir avliva etter mistanke om fugleinfluensa i Klepp

I Klepp er det mistanke om fugleinfluensa etter fleire døde og svake høner på ein gard. Derfor blir 7000 høner i dag avliva, melder Mattilsynet. Om det er fugleinfluensa eller ikkje, veit ikkje Mattilsynet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Håper på nye laksegrep tirsdag: – Vi har store forventninger

En oppdretter, en ordfører og Sjømat Norge håper på endringer i den omstridte lakseskatten tirsdag. – Støre sagt at de har lyttet til næringen, og det håper jeg, sier oppdretter Line Ellingsen..

E24 - 2 timer siden

Strømselskap tar seg mer betalt

Flere strømselskap jekker opp prisene. Motkraft øker fastbeløpet med 53 prosent og dobler påslaget. Også LOS og Glitre Energi Strøm øker prisene..

E24 - 2 timer siden

Himalaya Shipping vil hente 45 millioner dollar og gå på New York-børsen

Tor Olav Trøim-selskapet ønsker å hente penger tilsvarende 470 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

USA-myndighet til sak mot Binance

Den amerikanske myndigheten CFTC går til sak mot kryptoplattformen Binance for å ha brutt en rekke lover og regler. – Bør tjene som en advarsel, sier CFTC-styreleder Rostin Behnam..

E24 - 3 timer siden

Regjeringen legger frem forslag om lakseskatt tirsdag

Saken oppdateres....

E24 - 3 timer siden

Elkjøp-ansatte får permitteringsvarsel etter storbrann: – Dager med sjokk og mye følelser

Onsdag skulle de ansatte starte i ny jobb. Nå varsles de i stedet om mulige permitteringer..

E24 - 3 timer siden

Direktorat vil ikke åpne for ny avtale med Flytoget

Jernbanedirektoratet vil ikke åpne for en ny avtale med Flytoget. Direktoratet mener at et forslag fra Flytoget ikke vil gi bedre togtilbud..

E24 - 4 timer siden

Haaland etablerer nytt selskap fra Luxembourg

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland (22) oppretter et norsk investeringsselskap eid fra Luxembourg..

E24 - 6 timer siden

Bankopptur på Wall Street

Flere storbanker bidrar til oppgang i de amerikanske aksjemarkedene. First Citizens Bank skyter opp etter å ha kjøpt Silicon Valley Bank-eiendeler..

E24 - 4 timer siden

Investor mener hun har blitt holdt for narr: – Minner litt om et pyramidespill

Flere av lånene Ingebjørg Nonslid (75) hadde gitt til selskaper gjennom Monio-plattformen, ble ikke betalt i tide. Da de samme selskapene fikk nye lån, tok hun affære..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com