NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 11:17

NRK - 11 jan 21 kl. 07:29

Disney til Svalbard-breer

Sysselmannen på Svalbard har gitt Disney tillatelse til 20 helikopterlandinger flere steder på Spitsbergen. Det skriver Svalbardposten. Disney skal i vår lage film som dokumenterer klimaendringer. Filmfolk skal fraktes til flere breer med helikopter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svalbard, Disney, Spitsbergen, Svalbardposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disney, til, Svalbard-breer
E24 - 16 feb 21 kl. 22:15

Disney-topp om det norske markedet: – Fantastisk mange tilbud

Den nordiske disney-lederen beskriver interessen for Disney + som «fantastisk». Samtidig har de norske strømmetjenestene også økt sine abonnenter..

NRK - 25 maj 21 kl. 11:54

Disney stenger 100 kanaler

Disney planlegger å legge ned 100 internasjonale TV-kanaler i 2021. Det skriver NTB. Grunnen er at de vil satse mer på strømmetjenesten Disney+..

NRK - 04 maj 21 kl. 08:53

Flere kvinner vil bo på Svalbard

Det er fortsatt flest menn bosatt på Svalbard, men siden 2009 har tre firedeler av veksten vært kvinner. Det er nå 2.459 innbyggere i bosetningene Longyearbyen og Ny-Ålesund.

Dagbladet - 30 jun 21 kl. 12:08

Raser mot Disney

Over hundre tusen personer vil beskytte opphavsretten til norrøne guder fra Disney..

NRK - 14 jul 21 kl. 03:57

«The Crown» med flest nominasjoner

Netflix-serien «The Crown» og Disney+ «The Mandalorian » fikk flest Emmy-nominasjoner. HBO og HBO maks har til sammen 130 nominasjoner etterfulgt av Netflix som har 129, og Disney+ med 71 nominasjoner, skriver CNBC. Emmy-utdelingen vil finne sted 19.

NRK - 30 jul 21 kl. 02:32

Scarlett Johansson saksøker Disney

Hollywood-skuespilleren Scarlett Johansson går til rettssak mot Disney fordi filmgiganten har valgt å tilby filmen «Black Widow» på nett samtidig som den vises på kino, melder BBC. Da filmen åpnet, satte den rekord under pandemien, men billettsalget falt brått da filmen også ble tilgjengelig på nett. Johansen mener dette er kontraktbrudd og fratar henne inntekter.

Dagbladet - 26 jan 21 kl. 18:55

Disney-filmer skjermes fra barneprofiler

Klassiske tegnefilmer som «Peter Pan» gjøres usynlige for barneprofiler på Disney+ på grunn av rasisme..

Aftenposten - 16 feb 21 kl. 18:57

Disney-sjef: Tror ikke alle strømmetjenestene vil overleve

Disney-sjefen tror ikke alle vil overleve..

Aftenposten - 05 mar 21 kl. 15:57

Norske kinokjeder vil ikke vise ny Disney-film: – Vi må stå imot dette

Disneys nye film lanseres samtidig på kino og Disney+. Dette slår bena vekk under hele forretningsmodellen for….

Dagbladet - 31 mar 21 kl. 20:09

Kinobransjen fortviler over Disney

Disneys lanserer flere nye filmer samtidig på kino og Disney+. Krise for kinoene, mener bransjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Allgot får Kongens fortenestmedalje

Tidlegare generalsekretær i Diabetesforbundet, Bjørn Allgot, er tildelt Kongens fortenestmedalje Han blei heidra for det han har hatt å seie for diabetessaka. Allgot jobba i Diabetesforbundet frå 1988 til han gjekk av med pensjon i august 2021..

NRK - 15 minutter siden

Redusert bruken av antibiotika

Tal frå overvakingsprogrammet Norm viser at bruken av antibiotika blei redusert med 32 prosent i fjor. Det vil seie at vi har nådd regjeringas strategimål for antibiotikabruk, skriv FHI. Høgt forbruk av antibiotika kan føre til antibiotikaresistens, og vere ein fare for folkehelsa.

NRK - 45 minutter siden

Nav-angrepet: – Behov for ro

May Britt Løvik er oppnevnt som bistandsadvokat etter Nav-angrepet mandag formiddag. Hun forteller at den skadde kvinnen i 30-årene blir ivaretatt av helsepersonell og pårørende. – Jeg kan bekrefte at hun har lettere fysiske skader og er sterkt preget etter hendelsen.

NRK - 45 minutter siden

Stabile krefttal i 2020

Det er registrert 35.515 nye krefttilfelle i 2020, som er om lag det same som i 2019. Det er ei god nyheit, ifølge Kreftregisteret.

NRK - 45 minutter siden

Nav-direktøren til Bergen

Nav-direktør Hans Christian Holthe reiste tysdag morgon til Bergen for å møte dei tilsette og den lokale leiinga etter knivangrepet måndag. Ei kvinne i slutten av 50-åra døydde av skadane ho fekk, medan ei kvinne i midten av 30-åra er lettare skadd. Ein mann i 30-åra er gripen og sikta for drap og grov kroppsskade etter valdsangrepet..

NRK - 1 time siden

Russland ansvarleg for forgifting

Russland er ansvarlege for å ha drepe den russiske eks-spionen Alexandr Litvinenko. Det slår den europeiske menneskerettsdomstolen fast. Litvinenko døde av forgifting etter å ha fått i seg det radioaktive stoffet polonium i 2006.

NRK - 1 time siden

Mann dømd for kvitvasking

Ein 50 år gamal mann er i Eidsivating lagmannsrett dømd til tre års fengsel for grov utruskap og kvitvasking. Han var ein del av eit nettverk som tappa selskap for fleire titals millionar. Mannen gav ei delvis tilståing då han blei dømd til to år i fengsel i tingretten, men Økokrim anka straffeutmålinga.

NRK - 1 time siden

Nyfødde fekk same fødselsnummer

To nyfødde ved Ahus fekk i juni tildelt same fødselsnummer. Datasystema ved Ahus og Folkeregisteret reagerte ikkje på at to ulike personar hadde same personnummer, skriv Digi.no.

NRK - 1 time siden

Sverige holder styringsrenten på 0%

Riksbanken i Sverige holder styringsrenten uforandret på 0 prosent og fastholder prognosen om å holde den der framover. Trolig vil styringsrenten ligge fast på 0 prosent fram til minst tredje kvartal 2024, heter det i prognosene fra Riksbanken. Her i Norge vil styringsrenten trolig bli satt opp til 0,5 prosent i september, ifølge Norges Bank..

NRK - 1 time siden

Nav-kontorene i Bergen stengt

Alle de fem Nav-kontorene i Bergen holder stengt i dag. Nav-Årstad blir stengt hele uken etter drapet på en ansatt i går, skriver BA. Politiet holder fortsatt på med tekniske undersøkelser i lokalene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt