VG > Økonomi

Wednesday, 01 February, 11:23

VG - 26 nov 22 kl. 17:45

Direkte på VG+ Sport: Kjemper om historisk boksegull

Sunniva Hofstad (18) kan i kveld bli den første norske bokseren som tar gull i junior-VM. Hun møter colombianske Angie Carolina Solano Vanegas i finalen i 75-kilosklassen..
Les mer på VG


Les mer om:
Hofstad, VM, Angie Carolina Solano Vanegas, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direkte, VG+, Sport, Kjemperom , historisk, boksegull
Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Nyhetspressen - 27 okt 22 kl. 16:50

Hvilke sportsgrener finnes innenfor sports betting?

Tidligere var tipping noe man prøvde seg på om man hadde god kunnskap om spill som fotball eller hestesport, og det kan sies at majoriteten som tippet var menn. Derimot er tipping blitt mer enn bare tipping som følge av den digitale innmarsjen vi har vitnet de siste tiårene. Nå kan tipping omtales som både live betting, sports betting og live odds, for å nevne noen.

NRK - 29 dec 22 kl. 08:24

Sport Outlet frifunnet i lagmannsretten for plagiatanklage

Sportskjeden Sport Outlet er i Gulating lagmannsrett frifunnet for å ha plagiert skomodeller fra den amerikanske skoprodusenten Timberland. Timberland, gjennom søsterselskapet TBL Licensing LLC, saksøkte den norske sportskjeden for å ha etterlignet seks skomodeller. Gulating lagmannsrett mener det ikke er noen tvil om at skoene ligner, og at Sport Outlet kan ha brukt Timberlands sko som inspirasjon.

NRK - 28 okt 22 kl. 12:25

To priser til NRK Sport

NRK Sport vant to priser på den årlige prisutdelingen i regi av Norske Sportsjournalisters Forbund på Media City Bergen torsdag kveld. Journalist Andreas Hagen vant prisen for «Årets nyhetsdekning» med sin sak fra 7. oktober i fjor, der Maren Lundby avslørte at hun droppet OL i Beijing fordi hun ikke var villig til å slanke seg på en uforsvarlig måte for å bli klar til mesterskapet.

Klartale - 22 dec 22 kl. 16:30

Mye spennende sport på TV i jula

Erling Braut Haaland, Magnus Carlsen, Aleksander Aamodt Kilde og Johannes Høsflot Klæbo. Disse kan du se på TV. Jul og nyttår har mye spennende idrett å by på.

VG - 21 dec 22 kl. 10:20

Stor NBA-søndag på VG+ sport

NBA og første juledag er en tradisjon for mange basketglade amerikanere. Søndag kan du se fem kamper direkte med VG+ sport..

NRK - 30 aug 22 kl. 11:03

Julie Strømsvåg er klar for NRK

Julie Strømsvåg har jobbet med store sportsrettigheter som fotball-VM, Eliteserien i fotball, vintersport og flere håndballmesterskap. Den kjente programlederen har lang erfaring fra TV-bransjen. Hun jobbet i sportsavdelingen i TV 2 i nærmere 13 år, før hun meldte overgang til Viaplay i fjor våres.

VG - 08 nov 22 kl. 17:01

Serie A tilbake på VG+ Sport – endelig på norske skjermer

Den italienske toppdivisjonen Serie A har manglet et hjem på norske TV-skjermer denne sesongen. Nå blir stjerner som Leo Skiri Østigård, José Mourinho og Olivier Giroud igjen å se på VG+ Sport..

VG - 11 nov 22 kl. 13:50

Stor søndag på VG+ Sport: Se NFL, NBA, Serie A og Copa del Rey

Seks Serie A-kamper, to kamper i Copa del Rey, tre NFL-kamper og én NBA-kamp står på menyen på VG+ Sport denne søndagen..

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Idrettspresident Berit Kjøll fyrer løs mot russisk OL-topp: – Utidig og usmakelig

Idrettspresident Berit Kjøll kaller uttalelsene til den russiske idrettstoppen Stanislav Pozdnjakov utidige. Hun sier norsk idrett står samlet om sanksjonene..

VG - 2 timer siden

LeBron James nærmer seg «den store» NBA-rekorden

LeBron James (38) sto for 28 poeng og ti målgivende da Los Angeles Lakers vant tirsdag. Han er nå kun 89 poeng fra å bli ligaens mestscorende gjennom tidene..

VG - 3 timer siden

Veteranen Payton (59) blir ny Broncos-trener

Trenerkabalen i NFL er i ferd med å falle på plass. Nå skal Sean Payton jobbe med Russell Wilson kommende sesong..

VG - 4 timer siden

Reptilene overlever!

Med den nye bokloven risikerer vi å sementere en infrastruktur der de store aktørene i bokbransjen automatisk vokser på bekostning av de små. Hvordan?.

VG - 8 timer siden

Kontroversiell Oscar-nominasjon blir stående etter gransking

En overraskende Oscar-nominasjon til skuespilleren Andrea Riseborough utløste en gransking av om Oscar-akademiets regler mot lobbyvirksomhet ble brutt..

VG - 9 timer siden

Enzo Fernández klar for Chelsea

Kjøpefesten til Chelsea fikk virkelig et verdig punktum. På overtid av overgangsvinduet sikret de seg Enzo Fernández (22) fra Benfica..

VG - 10 timer siden

Bekreftet: Marcel Sabitzer til Manchester United

Manchester United henter østerrikeren Marcel Sabitzer på lån ut sesongen..

VG - 12 timer siden

Newcastle til ligacupfinale – fikk stjernespiller utvist

To tidlige scoringer av Sean Longstaff gjorde at returkampen mot Southampton i ligacupen aldri ble spennende. Newcastle er i finale for første gang på 47 år..

VG - 12 timer siden

Dødsfallet i Ålesund: Undersøkte boligen til avdøde

Politiet søker svar på hvorfor en mann i 30-årene ble funnet blodig i veibanen i Ålesund sentrum. De har gjennomgått boligen hans..

VG - 12 timer siden

Vant i Pantelotteriet: – Det er faen meg én million!

26 år gamle Jonathan Svensson skulle bare kjøpe makaroni til middag. Så vant han én million..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com