Klartale > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:05

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:48

Dette vet vi om gjerningspersonen

Tre personer ble drept og flere skadd etter skyting. Skytingen skjedde på kjøpesenteret Field’s. Det ligger på Amager i København, sier politiet. En person er pågrepet. Det er en 22 år gammel dansk mann.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Field, Amager, København, Søren Thomassen, Thomassen, Youtube

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dette, vetvi om , gjerningspersonen
Klartale - 25 jun 22 kl. 16:09

Dette hadde regjeringen å si om angrepet

– I natt har mine venner blitt skutt etter. Uskyldige mennesker er blitt drept. Vi var i gang med tidenes fest.

Klartale - 08 jul 22 kl. 13:20

Disse kakerlakkene inneholder støv fra månen

Tre kakerlakker ble matet med månestøv. Det ble gjort for å se om støvet var farlig for ting som levde på jorda. Det var Nasa som gjorde dette.

NRK - 20 maj 22 kl. 11:21

Numedal: Politiet bekrefter relasjon mellom gjerningsmann og offer

Det ble tidlig tatt kontroll på gjerningsperson etter knivstikking i Numedal fredag, melder politiet i en pressemelding. Det er ikke fare for andre personer, opplyser de. – Dette er en familie fra Syria og gjerningspersonen og den ene skadde er gift, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit.

NRK - 02 jun 22 kl. 01:20

USA: Fire personer drept etter skyteepisode på sykehus

Fem personer, inkludert gjerningspersonen, skal være drept i en skyteepisode på St. Francis-sykehuset i Tulsa i staten Oklahoma, melder det lokale politiet på Facebook. Gjerningspersonen var bevæpnet med en rifle og håndvåpen.

Klartale - 08 jul 22 kl. 12:00

Halvparten av unge vet om viktige reiseråd

– Du er ansvarlig for din egen sikkerhet og helse på reise. Det sier Kristin Traavik. Hun er leder for Utenriks-departementets operative senter.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 20 maj 22 kl. 09:45

Kontroll på gjerningspersonen i Numedal

Politiet har kontroll på gjerningspersonen etter knivstikking har ført til minst tre skadede i Numedal, melder de på Twitter. Dette bekrefter også ordføreren overfor NRK. – Jeg har informasjon fra politiet om at det tyder på at det er kontroll på gjeringspersonen, sier ordfører Jan Gaute Bjerke til NRK om PLIVO-hendelsen i Numedal.

NRK - 27 maj 22 kl. 09:54

Bensinstasjon i Fana ranet i natt

– En ukjent mann kom inn på stasjonen alene, og viste frem en pistollignende gjenstand han hadde oppbevart i bukselinningen. Gjerningspersonen skal ha fremsatt trusler mot den ansatte samtidig som våpenet ble synlig. Gjerningspersonen forlot deretter stedet.

Klartale - 24 aug 22 kl. 06:30

Her lager de bitte litt av den livsviktige hveten

Hunden Happy kommer løpende. Spent på hvilken ukjent gjest som kommer. På Værby gård i Hurum i Viken er det grønt hvor du enn snur deg.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 minutter siden

Se Støre snakke om mulige sabotasje i Østersjøen

Det er ingen konkret trussel mot norske anlegg som driver med olje og gass, sier Støre. Han er norsk statsminister.Han har invitert til pressekonferanse onsdag 15.

Klartale - 1 time siden

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

Klartale - 2 timer siden

Gjett hva du må betale for én dollar

Skal du til USA? Eller kjøpe noe der? Den amerikanske dollaren er dyr.

Klartale - 3 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 6 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

Klartale - 6 timer siden

Lærerne er sinte og skuffet

Lærerne har streiket siden juni. Stadig flere sluttet å jobbe midlertidig. Kravet var mer i lønn.

Klartale - 6 timer siden

Vil kreve mer skatt på overskudd fra norsk natur

Planen er at dette skal sikre staten 33 milliarder kroner ekstra hvert år, sier statsminister Jonas Gahr Støre.Du kan se pressekonferansen her:Klar Tale følger saken!


.

Klartale - 6 timer siden

Russland erklærer seier i folkeavstemninger

Det har vært folkeavstemninger i Ukrainske områder. De er kontrollert av Russland. De har stemt om de vil bli en del av Russland.

Klartale - 6 timer siden

Forskere mener norske gassanlegg kan være i fare for angrep

I går ble det kjent at det er tre store lekkasjer av gass i rørene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 i Østersjøen. Det er mistanke om at noen har ødelagt disse med vilje.– Jeg tror det er Russland som vil kutte forsyningen av gass uten å si det, Ståle Ulriksen til avisa E24.

Klartale - 8 timer siden

Samarbeid om jobb gir integrering

Innvandrere og flyktninger kommer til Norge for å skape seg et nytt liv. I et liv er familie, hjem, jobb og inntekt viktig. I et nytt land er det også avgjørende å lære seg språket.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com