E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 13:01

E24 - 29 jul 21 kl. 10:53

Dette ligger bak det kinesiske børssjokket

Investorer verden over er skremt. – Det får folk til å spørre hva som er «next in line», sier Kina-spesialist..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dette, liggerbak det , kinesiske, børssjokket
NRK - 12 aug 21 kl. 16:08

– Mulig koronastart i laboratorium

Koronapandemien kan potensielt ha startet med en laboratorieansatt som var i kontakt med flaggermus, mener mannen som ledet WHOs undersøkelser i Wuhan i februar. Peter Embarek understreker overfor dansk TV2 at han ikke har sett noe som beviser denne teorien. Men han mener den er relativt sannsynlig og bør undersøkes nærmere.

NRK - I førrgår: 07:54

Kinesiske astronautar på veg heim

Den nye kinesiske romstasjonen Tiangong er nærare å vere ferdigbygd. No er tre kinesiske astronautar på veg ned til jorda etter tre månaders opphald, skriv NTB. Astronautane er venta å lande i eit område i Indre Mongolia, nord i Kina i løpet av fredag.

NRK - 21 maj 21 kl. 16:43

Jordskjelv i Kina

Eit jordskjelv med ein styrke på 6,0 ramma den kinesiske Yunnan-provinsen fredag, melder AFP. Det kinesiske jordskjelvsenteret sende ut ei melding på den kinesiske sosiale plattforma Weibo og bad folk om å halde seg borte frå bygningar..

E24 - 23 jul 21 kl. 06:54

Nedgang for Asia-børsene etter aksjefall for kinesiske teknologikjemper

Asia-børsene er ned fredag morgen, etter kraftig fall i kinesiske teknologiaksjer. Kinesiske myndigheter gjør seg klare for sanksjoner mot skysselskapet Didi..

E24 - 19 aug 21 kl. 06:12

Oljefondet ble med kinesiske giganter på børs før kursras

Blant de største børsnoteringene Oljefondet ble med på i første halvår, finnes flere kinesiske teknologiselskaper. I etterkant har kinesiske myndigheter tatt grep, og kursene har rast..

NRK - Igår: 08:09

Kinesiske astronautar er tilbake

Etter eit 90 dagar langt oppdrag på ein romstasjon, kom dei tre kinesiske astronautane tilbake til Jorda fredag. Det er første gong kinesiske astronautar har vore så lenge i rommet. Landinga blei overført direkte på den statlege kringkastaren CCTV, melder AFP..

NRK - 19 jul 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

NRK - 14 jun 21 kl. 18:38

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 28 jun 21 kl. 13:05

Fortsatt dyrest alkohol og tobakk

Norge ligger fortsatt på Europa-toppen over dyrest alkohol og tobakk. Prisene her til lands ligger 120 prosent over det europeiske snittet. Island tar andreplassen, og ligger 30 prosent bak prisnivået i Norge, viser nye tall fra den Europeiske kjøpekraftsundersøkelsen 2020..

NRK - 08 sep 21 kl. 23:40

Ap avhengig av Rødt eller MDG

På en ny meningsmåling fra TV 2 er Ap, Sp og SV avhengig av støtte fra Rødt eller MDG for få flertall på Stortinget. Ap, SV og Sp ligger an til 84 mandater. Rødt og MDG er inne med henholdsvis 11 og 8 mandater.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 5 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 5 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 7 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 14 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 21 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 14 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 21 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 16 timer siden

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene: – Helt naturlig også å levere strøm

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen. Det ønsker bensinstasjonskjeden å bli med på..

E24 - 17 timer siden

Høye strømpriser kan true EUs nye klimaplan

Fire grønne saker du må få med deg fra uken som gikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt