Dagbladet > Innenriks

Torsdag, 05 August, 13:42

Dagbladet - 18 juni 21 kl. 13:08

Dette er neste steg

Norge kan ta et nytt og stort skritt mot et normalt liv, etter at regjeringen fredag kunngjorde at tida er inne for å iverksette trinn tre i gjenåpningsplanen..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Detteer , neste, steg
NRK - 10 mai 21 kl. 05:32

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent.

VG - 18 juni 21 kl. 11:23

Erna Solberg: - Vi kan ta neste steg i gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at Norge er klar for neste steg i gjenåpningen. Hun ser bare én mørk sky på en ellers blå himmel, som kan påvirke den gode utviklingen i Norge..

NRK - 18 juni 21 kl. 11:28

Solberg: – Klare for trinn tre

Erna Solberg bekrefter at Norge er klar for neste steg i gjenåpningen. Det sier statsministeren til VG. Regjeringen skal klokken 13 holde en pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge.

E24 - 18 juni 21 kl. 11:54

Erna Solberg: - Vi kan ta neste steg i gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at Norge er klar for neste steg ut av coronalivet. Hun ser bare én mørk sky på en ellers blå himmel, som kan påvirke den gode utviklingen i Norge..

NRK - 14 mai 21 kl. 23:59

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 03 juni 21 kl. 11:00

Boligprisene steg i mai

Boligprisene steg med 1 prosent i april. Med det har boligprisene steget med 11,3 prosent de siste tolv månedene. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene 0,6 prosent..

NRK - 09 juli 21 kl. 09:04

Boligprisene steg med 2,7 prosent

Fra første til andre kvartal steg prisene på brukte boliger med 2,7 prosent nasjonalt, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Sterkest var veksten i Vestfold og Telemark, samt Viken uten Akershus, med 4,2 prosent. I Oslo og Bærum steg prisene med 1,3 prosent.

NRK - 01 juni 21 kl. 08:05

Sverige starter gjenåpningen

Sverige tar første steg mot gjenåpning tirsdag. Nå kan flere gå på kinoer, teatre og fotballkamper. I tillegg får innendørskonserter nå ha publikum på opptil 50 personer, mot tidligere åtte.

NRK - 14 juni 21 kl. 19:11

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i mars

Boligprisene steg med 1,2 prosent i mars. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,1 prosent. Boligprisene er nå 12,5 prosent høyere enn for ett år siden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - Igår: 20:22

Brann på Romerike: - En bekreftet omkommet

Tirsdag ettermiddag rykket nødetater ut til en overtent leilighet på Skedsmokorset..

Dagbladet - I førrgår: 22:51

Smitte etter rave på småbruk - anmelder

Vestby kommune i Follo anmelder personen de mener er arrangøren bak et raveparty på et avsidesliggende småbruk lørdag 24. juni. Smittesporerne sliter med å nå det som kan være opp mot 200 deltakere..

Dagbladet - 31 juli 21 kl. 17:08

Båt på skjær: - Voldsomt ubehagelig

Lørdag ettermiddag måtte Redningsskøyta RS 172 bistå to personer som hadde fått motorstopp på Hvaler i Østfold kommune..

Dagbladet - 31 juli 21 kl. 03:36

Måtte gifte seg i utlandet: - Provoserende

- Jeg føler jeg mistet all tillit til regjeringen og systemet. De viser en holdning jeg ikke liker..

Dagbladet - 27 juli 21 kl. 18:40

Nå kommer vepse-invasjonen

De neste ukene må vi trolig belage oss på en enorm pågang av innpåslitne veps. - Vi kan vente oss mangedobling, sier seniorforsker Frode Ødegaard til Dagbladet..

Dagbladet - 26 juli 21 kl. 09:44

Vibecke fikk enorme brannsår

Vibecke von der Fehr brukte ikke hansker da hun fjernet plantene som sto langs veikanten ved huset sitt i Bergen. Det angret hun på da hun våknet og så på hendene sine dagen etter..

Dagbladet - 25 juli 21 kl. 16:54

- Hagl store som klinkekuler

Søndag ettermiddag har lyn og torden ankommet deler av Midt-Norge, og en haglskur har rammet Ulsberg i Trøndelag rundt klokka 14.30..

Dagbladet - 25 juli 21 kl. 13:38

- Centimeter unna dødsulykke

Seint fredag kveld fikk Rune Larsen en dramatisk telefon fra sin 18 år gamle sønn..

Dagbladet - 24 juli 21 kl. 22:59

Smitterekord: - Et vedvarende og voksende problem

I flere av Australias største byer har store folkegrupper i dag tatt til gatene for å demonstrere mot myndighetenes coronatiltak. Nesten halvparten av landets befolkning er nå i lockdown..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 22:04

Gaming-far: - Ble lei meg

Faren til en av Norges mest kjente gamere reagerer på statsministerens utspill..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt