VG > Sport

Fredag, 25 Juni, 14:28

VG - 15 feb. 20 kl. 05:46

Dette er Norges hemmelige VM-våpen

ANTERSELVA (VG) De norske skiskytterne har et hemmelig våpen under VM i Anterselva. Hver eneste centimeter av løypene er kartlagt slik at utøverne skal tjene viktige sekunder i gullkampen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Anterselva, VM, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Detteer , Norges, hemmelige, VM-våpen
Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

Aftenposten - 06 feb. 20 kl. 07:25

PST-sjefen: Frode Berg- og Ølen Betong-sakene kan ha svekket tilliten til de hemmelige tjenestene

De hemmelige tjenestene har vært i hardt vær i det siste. Tilliten til de hemmelige tjenestene kan ha blitt svekket, medgir PST-sjefen..

VG - 06 feb. 20 kl. 08:57

PST-sjefen: Frode Berg- og Ølen Betong-sakene kan ha svekket tilliten til de hemmelige tjenestene

De hemmelige tjenestene har vært i hardt vær i det siste. Tilliten til de hemmelige tjenestene kan ha blitt svekket, medgir PST-sjefen..

VG - 05 juni 21 kl. 07:19

Trygves hemmelige våpen

En sur Marit Arnstad kan bli Trygve Slagsvold Vedums hemmelige våpen i fremtidige regjeringsforhandlinger. De to pleier å få det de vil ha..

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

P4 - 09 jan. 20 kl. 16:04

Brukte elektrosjokkvåpen 34 ganger

Politiet brukte elektrosjokkvåpen 34 ganger i fjor. Og de truet med å bruke det 51 ganger, viser nye tall fra Politidirektoratet. Politiet er fornøyd med tallene og opplyser at terskelen for å avfyre er høy.

P4 - 06 feb. 20 kl. 20:21

Strammer inn regler for knallvåpen

Politiet stanser alt fritt salg av knallvåpen etter at slike ombygde våpen har blitt brukt i en rekke alvorlige kriminalsaker de siste årene. Nå må alle som kjøper et knallvåpen ha våpenlisens og registrere det hos politiet, melder NRK. Våpnene skal egentlig bare kunne lage et smell, men de kan bygges om til skarpe våpen..

NRK - 05 juni 21 kl. 07:27

Oppheva forbod mot angrepsvåpen

California sitt 30 år gamle forbod mot angrepsvåpen er oppheva av ein føderal dommar som meiner at forbodet strir mot grunnlova. Dommar Roger Benitez i San Diego sa fredag at staten sin definisjon av angrepsvåpen av militær type tek ifrå innbyggjarane i delstaten retten til å eiga våpen som er lovlege i dei fleste andre delstatane. California la ned forbod mot angrepsvåpen i 1989..

E24 - 23 feb. 21 kl. 16:55

Meglersjef vil ha lovendring: – Våre medlemmer er dritt lei hemmelige bud

Et utvalg går nå gjennom eiendomsmeglingsloven. Norges Eiendomsmeglerforbund vil ha slutt på hemmelige bud..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 16:55

Meglersjef vil ha lovendring: – Våre medlemmer er dritt lei hemmelige bud

Et utvalg går nå gjennom eiendomsmeglingsloven. Norges Eiendomsmeglerforbund vil ha slutt på hemmelige bud..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Bestekompisen stusset over dansk EM-komet: – Det stemte ikke helt for ham

Mikkel Damsgaard (20) er en av sommerens stjerneskudd på den internasjonale fotballhimmelen. Det var det lite som tydet på for et år siden..

VG - 45 minutter siden

Siktet for drap på overgriper – besvimte i retten

Franske Valérie Bacot (40) besvimte i rettet etter at aktor la ned påstand om fem års fengsel for drapet på ektemannen som først var hennes stefar..

VG - 1 time siden

Kripos etter VG-avsløring: - På dette området er det store mørketall

Helsetilsynet anmelder få saker der psykologer og psykiatere kan ha utnyttet pasienter seksuelt. Kripos tror det er ekstra vanskelig for denne gruppen å melde fra til politiet selv..

VG - 2 timer siden

Feighet og unnskyldninger holder ikke!

Det siste homokampen trenger er gamle heterofile menn som sier at vi må vente på klarsignal for å si ifra om urett og kreve likestilling..

VG - 2 timer siden

Idretten ER politisk!

Alt vi kan velge er hvilke politiske interesser vil vi at den skal fronte..

VG - 3 timer siden

Har hørt mulig banking fra ruinene

Redningsmannskapene leter natt til fredag lokal tid etter overlevende i de sammenraste bygningsmassene i Surfside i Florida. Fortsatt er 99 mennesker savnet..

VG - 3 timer siden

Snowboard-Marcus nominert til amerikansk prestisje-pris: – Rått

Marcus Kleveland (22) er en av fire mannlige actionsportutøvere som kan vinne den gjeve ESPY-prisen under utdelingsshowet på den amerikanske TV-kanalen ABC om to uker..

VG - 4 timer siden

BBC avslører: – Hjerteskjærende forhold for flyktningebarn i Texas-leir

Tenåringsbarn som har kommet seg over grensen fra Mexico til USA, lever under usle kår. Seksuelle overgrep, sykdom og mangel på mat er en del av hverdagen for disse barna..

VG - 5 timer siden

Kapteinene i Eliteserien: Klart flertall for VAR

Mandag kunne VG melde at TV 2 har tilbudt en VAR-løsning for norsk fotball. Nå har Eliteseriens kapteiner sagt sin mening..

VG - 5 timer siden

Tre bekreftet døde etter tornado i Tsjekkia: – Et levende helvete

En stor tornado og hagl på størrelse med tennisballer forårsaket store ødeleggelser sørøst Tsjekkia. Tornadoen skal være den kraftigste i sentral Europa i moderne tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt