NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:36

NRK - 20 apr 22 kl. 22:31

Det israelske forsvaret: Rakett avfyrt fra Gaza inn i Israel

Det israelske forsvaret hevder at det har blitt avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza. Det er den andre raketten som blir avfyrt fra Gaza denne uken. Ifølge lokalt politi falt deler av raketten ned i en hage ved et hus i den sørlige israelske byen Sderot. Ingen personer skal være skadd, ifølge politiet. Mandag sa det israelske forsvaret at de hadde skutt ned en rakett avfyrt mot Israel, noe som var den første av sitt slag i år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Gaza, Sderot, Gazastripen, Hamas, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det israelske, forsvaret, Rakett, avfyrtfra , Gaza, inni , Israel
NRK - 21 apr 22 kl. 01:44

Israelsk luftangrep mot Gazastripen

Israelske fly angrep Gazastripen tidlig torsdag, timer etter at det ble avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza. Angrepene rettet seg mot sentrale deler av Gazastripen, sier vitner og sikkerhetskilder til AFP. Radiokanalen til det israelske forsvaret IDF tvitrer at IDF angrep et underjordisk anlegg for produksjon av raketter, en militærpost og en tunnel som svar på angrepet fra Gaza.

NRK - 27 mar 23 kl. 01:23

Nord-Korea har avfyrt ballistisk rakett

Nord-Korea skal ha avfyrt det som trolig er en ballistisk rakett, ifølge Sør-Korea og Japans kystvakt. Raketten ble avfyrt fra Nord-Koreas østkyst, ifølge militæret i Sør-Korea. Japans kystvakt sier at prosjektilet som antas å være en avfyrt rakett fra Nord-Korea, allerede har falt.

NRK - 08 mar 23 kl. 15:00

Høgre ber forsvarsministeren gje klare fristar for tiltak etter varslarsakene

Færre vil nå tilråda jenter eit år i førstegongstenesta enn tidlegare, syner ferske tal Norstat har samla inn på vegner av NRK. Målinga blei gjort etter sakene om seksuell trakassering og valdtekter i det norske forsvaret. Nå meiner Høgre at forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) må vera tydelegare på kva han nå forventar av endringar i Forsvaret.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:15

Ballistisk rakett avfyrt fra Nord-Korea

Nord-Korea har fredag avfyrt en ballistisk rakett, ifølge det sørkoreanske forsvaret. De har så langt ikke opplyst hvilken type rakett det var snakk om eller hvor lang rekkevidde den hadde. Raketten skal ha blitt avfyrt mot sjøen fra Nord-Koreas østkyst, ifølge Reuters..

NRK - 04 nov 22 kl. 04:50

Israelske angrep mot Gaza etter rakettangrep

Israel har fredag angrepet flere mål på Gazastripen etter at det ble avfyrt en rakett derfra torsdag. – En rakett ble avfyrt fra Gazastripen. Raketten ser ut til å ha blitt avskåret, skrev den israelske hæren i en uttalelse torsdag kveld.

NRK - 02 feb 23 kl. 02:04

Israel har gjennomført luftangrep på Gazastripen

Israel har gjennomført et luftangrep på Gazastripen natt til torsdag, timer etter at en rakett avfyrt fra det palestinske territoriet ble avskåret. I en uttalelse utstedt klokken 01.41 norsk tid bekrefter den israelske hæren at de «for øyeblikket angriper Gazastripen».

Klartale - 16 nov 22 kl. 13:11

Tror raketten som traff Polen var en ulykke

To personer døde etter at en rakett traff en landsby i Polen. Det skjedde tirsdag. Samme kveld hintet Andrzej Duda om at raketten kunne være fra Russland.

NRK - 03 nov 22 kl. 21:15

Israel: Rakett fra Gazastripen uskadeliggjort

Én rakett ble avfyrt fra den palestinske Gazastripen få timer etter at Benjamin Netanyahu ble utropt som vinner av valget i Israel, ifølge den israelske hæren. – En rakett ble avfyrt fra Gazastripen. Raketten ser ut til å ha blitt avskåret, sier hæren i en uttalelse torsdag kveld.

NRK - 10 nov 23 kl. 03:45

Israel sier nytt antirakettvåpen stanset rakett

Israel har for første gang brukt det nye antirakettvåpenet Arrow 3. De lyktes med å stanse en rakett avfyrt mot landet, opplyser forsvarsdepartementet. – Vår Arrow-rakket hindret en trussel som var på vei mot Israel.

NRK - 04 apr 24 kl. 16:12

Stenger dansk luftrom grunnet feil på rakett

Det danske forsvaret opplyser at det er oppstått tekniske problemer som gjør at de ikke får deaktivert en rakett om bord på en fregatt på en marinebase, skriver NTB. I en pressemelding skriver det danske forsvaret at det er snakk om en defekt rakett på fregatten Niels Juel. Ifølge forsvaret er en utskytningsrakett aktivert i forbindelse med en test, men den kan foreløpig ikke deaktiveres.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Turgåer savnet utenfor Bodø - store styrker deltar

Det pågår et søk etter en mann i 30 årene i området rundt Eidetinden i Bodø kommune. Mannen skal ha gått alene. Redningshelikopter, Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og politi med drone er satt inn i søket..

NRK - 45 minutter siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 15 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 45 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com