Klartale > Nyheter

Tuesday, 29 November, 21:32

Klartale - 25 maj 22 kl. 11:03

Det hvite hus flagger på halv stang for ofrene

Biden er nettopp tilbake i USA etter en reise i Asia. Han holdt en tale tirsdag kveld.– Når, i Guds navn, skal vi stå opp mot våpenlobbyen, spurte han i talen.Det er ventet at det vil bli en ny debatt om reglene for våpen i USA. Men det er mange som tror at nok en massakre og mer debatt vil føre til at noe blir endret.
Les mer på Klartale


Les mer om:
USA, Asia, Guds, National Rifle Association, NRA, BBC, Kerr, Gun Violence Archive, CNN, Texas, Roland Gutierrez, Uvalde, San Antonio, Mendes, Buffalo, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det hvite, hus, flagger, halv, stang, for, ofrene
Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

NRK - 14 jun 22 kl. 00:12

USAs og Kinas sikkerhetsrådgivere møttes

USAs og Kinas sikkerhetsrådgivere hadde et langt møte mandag. Det hvite hus sier det er viktig med kontakt trass i uenighet på mange felt. Jake Sullivans møte med Yang Jie-chi i Luxembourg varte i fire og en halv time, ifølge en kilde i Det hvite hus.

NRK - 12 jul 22 kl. 08:30

Biden avbrutt av pårørende under våpentale ved Det hvite hus

Faren til et av ofrene som ble skutt og drept på en masseskyting i Parkland i Florida i 2018, avbrøt president Joe Bidens tale ved Det hvite hus mandag. – Du må gjøre mer, kan man høre Manuel Oliver rope fra publikum da Biden talte for å markere den første vedtatte våpenlovgivningen på over et tiår mandag, skriver Politico. Oliver mistet sin 17 år gamle sønn Joaquin i masseskytingen på Parkland High School i Florida i 2018, hvor 17 elever og lærere ble drept.

NRK - 24 jul 22 kl. 17:07

Det hvite hus: Apekopp-utbruddet i USA kan elimineres

Verdens helseorganisasjon (WHO) fastslår at utbruddet av virussykdommen apekopper er en global helsekrise. Det hvite hus mener de kan eliminere viruset i USA. Myndighetene kan eliminere apekopper fra USA ved å fremskynde vaksineringen mot virussykdommen og bedre behandlingen av smittede, tror Det hvite hus.

NRK - 05 aug 22 kl. 16:20

To mistet livet i lynnedslag ved Det hvite hus

To mennesker mistet livet og tilstanden er kritisk for to andre som ble truffet av lyn like ved Det hvite hus i Washington. Lynet slo ned i en park rett over gata fra Det hvite hus i sentrum av Washington torsdag kveld. To menn og to kvinner fikk livstruende skader og ble kjørt til sykehus i nærheten, ifølge hovedstadens brannvesen.

NRK - 19 sep 22 kl. 08:25

Slottet flagger på halv stang

Slottet flagger på halv stang i forbindelse med dronning Elisabeths begravelse. Begravelsen finner i dag sted i Westminster Abbey i London. Kong Harald og dronning Sonja er til stede under gravferden..

NRK - 09 sep 22 kl. 08:47

Slottet flagger på halv stang

Det flagges på halv stang på Slottet i Oslo fredag morgen. Kong Harald besluttet torsdag kveld at det i forbindelse med dronning Elizabeths dødsfall skal flagges på halv stang fra slottsbalkongen fredag og på den britiske dronningens begravelsesdag. (NTB).

NRK - 17 feb 22 kl. 16:24

Det hvite hus advarer mot falske rapporter

Det hvite hus tror en russisk invasjon kan skje når som helst, melder Reuters. Det hvite hus advarer også mot flere falske rapporter fra statlige nyhetskanaler i Russland de neste dagene, skriver nyhetsbyrået..

NRK - 01 apr 22 kl. 21:42

Frykter Russland vil ta i bruk kjemiske våpen

Det hvite hus sier fredag at de sender forsyninger og utstyr til Ukraina i tilfelle Russland tar i bruk kjemiske våpen, skriver Reuters. Det hvite hus understreker at det ikke vil få noen innvirkning på landets øvrige beredskap. Pressesekretær Jen Psaki ved Det hvite hus sier det følger en advarsel med forsyningene, om at Russland kan tenkes å ta i bruk slike våpen.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:46

Obama besøkte Biden i Det hvite hus

Nostalgi, feiring og en dose humor oppsummerte stemningen da Barack Obama besøkte sin tidligere visepresident Joe Biden i Det hvite hus tirsdag. – Velkommen tilbake til Det hvite hus. Det føles som i de gode, gamle dager, sa president Biden da hans gamle sjef var på besøk.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

Klartale - 7 timer siden

Tre av ti unge dansker sykler mens de er fulle

En undersøkelse viser at unge dansker sykler mens de er fulle. Tre av ti sier de har syklet mens de har vært beruset. Så beruset at de har slitt med å styre sykkelen.

Klartale - 7 timer siden

Dette har han gjort før

Mario Ferri er kjent for å storme banen under fotballkamper. Det gjorde han også mandag kveld. For tiden spiller fotball-VM.

Klartale - 8 timer siden

Stoltenberg mener Putins angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker ikke det, og derfor har han angrepet Ukraina.

Klartale - 8 timer siden

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

Klartale - 8 timer siden

Nordmenn satser på fyring med ved

En undersøkelse viser at 340.000 boliger har fått ny vedovn de siste to råene. En av fem nordmenn fyrer opp med ved som hovedkilde til oppvarming.

Klartale - 9 timer siden

Forsker kritisk mot vaksineråd

Gunnveig Grødeland forsker på vaksiner. Hun er blant dem som har reagert på regjeringen avgjørelse. Det skriver avisa Dagbladet.

Klartale - 9 timer siden

Snart enige om budsjett

Tirsdag møttes Arbeiderpartiet (Ap), Senterpartiet (Sp) og Sosialistisk Venstreparti (SV). De siste ukene har de forsøkt å bli enige om neste års statsbudsjett. Ifølge en kilde så er de snart enige.

Klartale - 10 timer siden

– Vi ønsker virkelig å hjelpe

– Vi ønsker å fylle rollen vår. Og hjelpe dem som trenger det mest. Det sier Hans Christian Holte til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 10 timer siden

Flere sier de vil på julebord

Over halvparten ønsker å dra på julebord. Men 34 prosent sier nei. Det viser tall fra Norsk korona-monitor fra Opinion.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com