Klartale > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:55

Klartale - 05 maj 22 kl. 10:09

Det er knusktørt – dropp grillen

Dropp grillen nå, sier myndighetene. Det er så tørt ute at det er farlig. Sør-Norge trenger regn. Det gjør faren for branner mindre. I Oslo er det veldig tørt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
norge, Oslo, Emilie Enger Mehl, NTB, Knut Halvorsen, Skraperudtjern, Halvorsen, Mehl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er knusktørt, dropp, grillen
Aftenposten - 21 jul 22 kl. 12:36

Skal du fyre opp grillen? Da er det på tide å prøve noen av de nye, spanske vinene.

Innimellom kan lojalitet stå i veien for nye smaksopplevelser. Bli med meg og gjenoppdag Spania før du fyrer opp grillen..

NRK - 29 apr 22 kl. 14:36

Brannvernforeningen vil forby engangsgriller

Engangsgriller bør forbys for å få ned antall branner i skog og mark, mener Brannvernforeningen. – Vi føler oss trygge på at et forbud vil bidra til færre branner. På grunn av svakheter ved konstruksjonen skal det lite til før varmen fra en engangsgrill antenner brennbart underlag som for eksempel tørt gress og skogbunn, sier administrerende direktør Rolf Søtorp i Brannvernforeningen.

Klartale - 29 apr 22 kl. 15:15

Vil forby engangsgriller

Brannvern-foreningen mener at engangsgriller burde forbys. Det er for å få ned antall branner i skog og mark.– Vi føler oss trygge på at et forbud vil bidra til færre branner, sier Rolf Søtorp.

VG - 03 jun 22 kl. 16:20

Nå blir det knallvær: Venter 25 grader i pinsehelgen

Bor du i Sør-Norge kan du dra frem grillen, og se frem til deilig vær gjennom langhelgen. Bor du i nord sier meteorologen at pinsen kan være tiden for å snurre i gang den TV-serien du ennå ikke har rukket se..

NRK - 12 jul 22 kl. 17:26

Brann i enebolig i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut til en melding om brann i en enebolig i Revetal i Tønsberg, melder politiet Sør-Øst på Twitter. Brannvesenet har startet slukking av brannen, men har ennå ikke slukket den. Alle beboere skal ha kommet seg ut av huset.

NRK - 08 apr 22 kl. 23:58

Ber folk vanne hyttetaket

Brannvesenet i Hallingdal ber folk vanne knusktørre tak på hytter med tovtak før de fyrer opp i peisen. Vidar Nerheim i Hallingdal brann- og redningstjeneste sier at mange hytter ligger tett, og at det nå er veldig tørt. Også ved bruk av bålpanner må foilk passe på..

VG - 25 apr 22 kl. 16:55

– Nå er det knusktørt

I LUFTEN (VG) Etter måneder uten en skikkelig rotbløyte er skogbrannfaren i Sør-Norge svært stor..

NRK - 26 apr 22 kl. 19:51

Skogbrannfare i store deler av Sør-Norge

Flere steder i landet er farenivået hevet til oransje nivå, som er det nest høyeste nivået på skogbrannfareindeksen hos Meteorologisk institutt. Brannvernforeningen ber alle utvise stor forsiktighet ved ferdsel i naturen akkurat nå. – Etter lange perioder uten betydelig nedbør er det knusktørt i bakken.

NRK - 29 apr 22 kl. 23:31

Kystvakten bistår ved gressbranner

Fredag kveld brenner det to steder på Hudøy i Færder kommune. Brannvesenet begynner å få kontroll på brann nr. 1.

NRK - 03 maj 22 kl. 19:19

Knusktørt i Sør-Norge – brannvesenet ber folk droppe engangsgrillen

Det er for tiden stor skogbrannfare i Sør-Norge, og brannvesenet rykker stadig ut til nye branner av ulik størrelse. Folk bes om å være forsiktig med åpen ild. – Skal man på tur i skog og mark, så fortsett for all del med det.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 11 timer siden

Ryan Giggs møter eksen i retten

Ryan Giggs er anklaget for vold og kontrollerende oppførsel. Giggs er en kjent fotballspiller.Det var Kate Greville som anmeldte Giggs.

Klartale - 12 timer siden

Skipet med korn fra Ukraina er borte

For noen uker siden forlot et skip Ukraina. Skipet hadde med seg den første lasten med korn siden krigen startet. Nå er skipet borte.

Klartale - 12 timer siden

Vi må ikke bli stumme

Hva kan vi si, skrive eller rope? Hvor er grensen for ytringsfrihet? I Norge er ytringsfrihet en rettighet i Grunnloven.

Klartale - 13 timer siden

Rivingen av Tretten bru starter trolig onsdag

Tretten bru har rast sammen. Det skjedde mandag morgen. Brua går over elva Gudbrandsdalslågen.

Klartale - 14 timer siden

Barneombudet mener skolen kan hindre at unge faller utenfor

– Det koster mye mer å reparere og fikse for disse barna enn å forebygge, sier Inga Ejer Engh til Klar Tale. Hun er barneombud.Engh mener mye kan gjøres for at disse barna kan få det bedre.

Klartale - 14 timer siden

Mangler mye sæd fra donorer

I Oslo må du vente rundt ett år før du får donorsæd. Nå frykter Trondheim at det samme vil skje der.– Sist år klarte vi å få inn 18 personer.

Klartale - 15 timer siden

Politiet er imponert over sjåførene på Tretten bru

Tretten bru raste sammen. Det skjedde mandag morgen. Brua går over elva Gudbrandsdalslågen.

Klartale - 16 timer siden

Stortinget må møtes for å snakke om strøm

Stortinget og presidentskapet synes ikke strømplanen var god nok. – Vi er blitt enige om at vi skal ha et møte. Og vi skal snakke med regjeringen for å komme fram til en dato.

Klartale - 16 timer siden

Slik ser treet ut etter uværet

Mandag ble det sendt ut varsel om at det kunne bli veldig dårlig vær på Østlandet. Det var Meteorologisk institutt som sa det. De sender ut varsel, slik at folk er forsiktige.

Klartale - 18 timer siden

Nordmenn har mindre arbeidslyst

De som har minst arbeidslyst er de som ble permittert etter pandemien.– Det er en sammenheng mellom permittering under pandemien og lavere arbeidslyst, sier Kristin Fjellman. Hun er daglig leder i fagforeningen Krifa Norge.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com