NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:16

NRK - 03 jul 22 kl. 06:28

Det brenner i oljeraffeneriet på Mongstad

Det er meldt om brann på oljeraffeneriet på Mongstad utenfor Bergen. Det er observert flammer og røyk. Nødetatene er på vei til stedet og det blir jobbet med å avklare situasjonen. Det er ikke meldt om skade på personer, melder politet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mongstad, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det brenneri , oljeraffeneriet, Mongstad
NRK - 30 sep 22 kl. 13:29

Mulig observasjon av drone over Mongstad i natt

Politiet etterforsker en mulig observasjon av en drone over Mongstad i natt. – Klokken 23.30 i natt rykket vi ut etter droneobservasjon ved Mongstad.

NRK - I førrgår: 20:14

ABP vil gjenbruke energi fra Mongstad-raffineri

APB vil bruke en halv milliard på å gjenbruke varmt vann fra Equinors oljeraffineri. Asset Buyout Partners (ABP) eier industriparken på Mongstad, mens Equinor eier raffineriet. ABP vil gjenbruke spillvarme fra raffineriet på Mongstad til blant annet oppvarming av industri- og anleggsbygg på Mongstad Forsyningsbase.

NRK - 13 jun 22 kl. 09:22

Mongstad står for 4 prosent av CO₂-utslipp

Raffineriet på Mongstad utenfor Bergen er fremdeles landets største utslippspunkt. I fjor økte utslippene, og Mongstad sto for mer enn 4 prosent av norske utslipp. I fjor økte utslippene fra Mongstad fra 1,7 millioner tonn CO₂-ekvivalenter i 2020 til over 2 millioner tonn i 2021, skriver Teknisk Ukeblad.

NRK - 04 jul 22 kl. 16:05

Brann på Mongstad skal granskes av petroleumstilsynet

Brannen i et prosessoranlegg på oljeraffineriet på Mongstad søndag, skal granskes av Petroleumstilsynet (Ptil). Brannen, som antas å ha oppstått i en flens, ble oppdaget 05.45 søndag.

NRK - 23 sep 22 kl. 12:46

Statnett anbefaler at driften av Mongstad forlenges til juni neste år

Gasskraftverket på Mongstad bør brukes som et virkemiddel for å håndtere en anstrengt kraftsituasjon, mener Statnett. Det går fram at et brev, datert 7. september, som Statnett har sendt til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 30 sep 22 kl. 13:29

Nordhordland: Mulig observasjon av drone over Mongstad i natt

Politiet etterforsker en mulig observasjon av en drone over Mongstad i natt, skriver Avisa Nordhordland. – Det ble observert droner over forsyningsbasen på Mongstad torsdag kveld og natt til fredag av de som jobber på basen, sier politioverbetjent Kurt Inge Hordvik ved Nordhordland politistasjon til avisen..

NRK - 01 okt 22 kl. 12:40

Politiet ber Forsvaret om hjelp til vakthold på Mongstad

Vest politidistrikt har bedt Forsvaret om hjelp dersom det blir behov for langvarig vaktbehov ved Equinors olje- og gassanlegg på Mongstad. Det skriver Avisa Nordhordland og Bergensavisen lørdag. – Det ligger i kortene at dersom vi skal gjøre dette over tid, så må vi ha hjelp av andre.

NRK - 20 jan 23 kl. 09:36

Petroleumstilsynet gransker arbeidsulykke på Mongstad

Petroleumstilsynet (Ptil) har iverksatt gransking av en hendelse på Mongstad 18. januar 2023, hvor en person ble skadet etter å ha falt ned fra et stillas, skriver tilsynet i en pressemelding. Equinor er operatør på landanlegget på Mongstad..

VG - 21 mar 22 kl. 15:24

Gressbrann på Mongstad raffineri

Mandag brenner det i en gressbrann inne på området til Mongstad raffineri i Vestland fylke..

NRK - 03 jul 22 kl. 06:28

Det brenner på oljeraffineriet på Mongstad

Det er meldt om brann på oljeraffineriet på Mongstad utenfor Bergen. Brannen ble meldt inn kl. 05.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com