Dagbladet > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 17:06

Dagbladet - 20 april 21 kl. 15:44

Det blir Nord-Norgebane

Stortinget har vedtatt startskuddet for Nord-Norgebanen..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Norgebanen, Nord-Norgebane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det blir Nord-Norgebane
NRK - 20 april 21 kl. 14:33

Tror ikke det blir Nord-Norgebane

Samferdselsminister Knut Arild Hareide tviler på at det blir noe av Nord-Norgebanen. Stortinget ber regjeringa å igangsette arbeidet med å realisere banen. Hareide mener vedtaket er uansvarlig, og at Nord-Norgebanen vil ødelegge for andre planer..

VG - 20 april 21 kl. 14:50

Hareide om «historisk» vedtak for Nord-Norge: - Null verdi

Alle partier på Stortinget vil utrede Nord-Norgebane. Tirsdag ettermiddag går flertallet på Stortinget enda lengre og ber regjeringen «sette i gang arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen»..

NRK - 20 april 21 kl. 15:25

Det blir Nord-Norgebane

Som varslet overkjørte opposisjonen tirsdag regjeringen og vedtok at arbeidet med Nord-Norgebanen må starte. – Stortinget ber regjeringen igangsette arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen, heter det i forslaget, som ble vedtatt med 56 stemmer for og 30 imot, melder NTB..

NRK - 08 juli 21 kl. 13:52

Varsler nytt Nord-Irland-forslag

Storbritannia sier de vil verne om sitt territorium og varsler et nytt forslag til EU om å løse floken rundt Nord-Irland før parlamentet tar ferie 22. juli. Britisk-tro protestanter i Nord-Irland føler at deler av brexitavtalen er et svik fordi EU fortsatt regulerer nordirsk handel og skaper et skille mellom Nord-Irland og Storbritannia.

NRK - 11 mai 21 kl. 05:56

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 12 mai 21 kl. 20:39

Tapper Nord-Norge for vaksinedoser

Ingen kommuner i hele Nord-Norge er oppført på listen over de som får fler, eller likt antall, vaksinedoser. Det kan tyde på at alle i Nord-Norge får 35 prosent færre vaksinedoser framover. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen beskriver det som historieløst, ut fra de store utbruddene byen har hatt.

NRK - 12 timer siden

Ber EU bevokte Nord-Europas kyst

Frankrikes innenriksminister har bedt EUs grensemyndighet Frontex ikke glemme å passe på kysten i nord i kampen mot ulovlig innvandring. – Jeg har selv kontaktet Frontex, som for det meste tar seg av Sør-Europa, og bedt dem ta tak i Nord-Europa også, særlig kysten ved Nord-Pas-de-Calais, sier Gérald Darmanin da han besøkte Calais. Havnebyen er utgangspunkt for mange migranter som ønsker å krysse Den engelske kanalen og ta seg til Storbritannia..

NRK - 30 jan. 21 kl. 00:40

Ikke eksportkontroll på vaksiner

Nyheten om at EUs eksportkontroll på koronavaksiner også gjaldt Nord-Irland vakte sterke reaksjoner i Storbritannia fordi den ville ha blokkert eksporten til Nord-Irland, selv om brexitavtalen sikret fri eksport av alle varer. Nå presiserer EU-kommisjonen at eksportkontroll på koronavaksiner ikke gjelder for Nord-Irland og at detaljer i den nye forskriften skal finjusteres. I brexitavtalen mellom EU og Storbritannia fastslås det at alle produkter fritt skal kunne eksporteres fra EU til den britiske provinsen..

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:58

Trusler i Nord-Irland etter brexit

Ansatte ved havner i Nord-Irland har opplevd trusler, og flere kontroller av gods er stoppet. Årsaken er at brexit-avtalen medfører kontroll på handel og frakt mellom Nord-Irland og resten av Storbritannia, melder AP. Unionister er svært kritiske..

NRK - 03 feb. 21 kl. 08:10

12 valper satt ut i Nord-Troms

Tirsdag ble 12 fjellrevvalper satt ut i fjellområdene i Nord-Troms, skriver NTB. Situasjonen i store deler av Nord-Norge er kritisk for bestanden. Valpene settes ut i områder der det er gamle fjellrevhi og håpet er at det dannes kull tidligst i 2022..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Familie reddet etter 15 måneder

En indisk familie ble reddet etter å ha isolert seg i et telt i det coronarammede landet i over ett år..

Dagbladet - 5 timer siden

Svensk forsker slår tatoveringsalarm

61 prosent av tatoveringsblekk bestilt på nett inneholder uoppgitte, forbudte eller skadelige pigmenter, ifølge en ny studie..

Dagbladet - 6 timer siden

- Et kraftig drønn

Anita Lillesveen ble vitne til meteoren som lyste opp himmelen over Østlandet natt til søndag..

Dagbladet - 7 timer siden

- Dette var en tiårs-meteor

Meteoren som i natt lyste opp nattehimmelen var av en betydelig størrelse, forteller astrofysiker. Foreløpig tror ekspertene at restene av meteoren - altså det som det som faktisk traff bakken - falt ned over et område mellom Finnemarka og Lier..

Dagbladet - 12 timer siden

- Prøver å smitte så mange som mulig

Storbritannias gjenåpning og «håp om flokkimmunitet» er uheldig, mener regjeringsrådgiver..

Dagbladet - 14 timer siden

Mulig meteor passerte over Østlandet

Flere lysglimt og høye smell over store deler av Østlandet natt til søndag skyldes etter alt å dømme en meteor..

Dagbladet - 18 timer siden

Tatt av skjermen etter TV-stunt

En oppmerksom person la merke til noe spesielt før den tyske journalisten Susanna Ohlen gikk på lufta. Det har fått konsekvenser for Ohlen..

Dagbladet - 20 timer siden

Avslørt av datingapp

Nok en demonstrant fra stormingen av USAs Kongress ble denne uka arrestert, og det på en litt uvanlig måte. Det var nemlig en match fra en datingapp som meldte ham til politiet..

Dagbladet - 21 timer siden

Utbrudd av farlig soppinfeksjon

Torsdag meldte amerikanske myndigheter at en multiresistent soppinfeksjon nå sprer seg på to sykehus og et sykehjem..

Dagbladet - 21 timer siden

Smittevernlege slår alarm om vaksineeffekt

Flere av de som er smittet skal ha mottatt minst én vaksinedose..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt