Klartale > Nyheter

Sunday, 14 July, 11:58

Klartale - 17 apr 23 kl. 13:32

Derfor streiker de

Sola skinner i Oslo. Og sjøen er flat. Men på Aker Brygge står hurtigbåtene stille.Bryggeriene Hansa Borg og Ringnes har stoppet produksjonen. Det kan føre til lite drikkevarer i butikkhyllene.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, Aker Brygge, Hansa Borg, Ringnes, Nidar, Stopp, Stensland OlsenDet, LO, YS, NHO, Oslos, Baz, Grand Hotel, Parat, Paz, Klar Tale, Streiker, Stensland OlsenHan, Norge, Fellesforbundet, Tomas, Thorstein, Stensland OlsenOlav, Talte, Hessen Følsvik, Stensland OlsenPeggy Hessen Følsvik, Følsvik, Mandag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, streikerde
Klartale - 13 jan 23 kl. 06:00

Syke folk får ikke hjelp

Sykehusene i Storbritannia sliter. Folk er syke. Men det er for lite plass på sykehusene.

NRK - 20 apr 23 kl. 12:48

504 nye YS-medlemmer streiker fra fredag

Rema 1000 og Postnord rammes når 504 nye YS-medlemmer går ut i streik fredag. Fra før av streiker 1.500 fra YS.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 18 jan 23 kl. 16:04

Nye streiker i det britiske helsevesenet

Sykepleiere i England gikk onsdag ut i en to dager lang streik for å kreve høyere lønn. Samtidig varsler ambulansearbeidere nye streiker. Det største fagforbundet for sykepleierne anklager myndighetene for å ikke ta forhandlingene om å forbedre lønnsforholdene deres alvorlig.

NRK - 15 mar 23 kl. 18:38

Storstreik i Storbritannia

Hundretusenvis av britiske arbeidere la onsdag ned arbeidet i protest mot finansminister Jeremy Hunts forslag til statsbudsjett. Alt fra leger og sykepleiere til lærere, akademikere, togførere og BBC-journalister sluttet opp om onsdagens streik, med krav om lønnsvekst i takt med inflasjonen, styrkede pensjonsrettigheter og sikkerhet for jobbene. Streiken førte blant annet til full stans på T-banen i London, og 130.

Klartale - 17 apr 23 kl. 08:36

Slik vil du merke streiken

Rundt 25.000 personer streiker. LO og YS ble ikke enige om lønn med NHO.

NRK - 23 okt 23 kl. 22:53

Bryggeriansatte streiker for ølpensjon

I Tyskland streiker ansatte i bryggeriet Freisinger i München for at pensjonistene skal få beholde sin ølpensjon. De streiker for mer penger og for at pensjonistene får beholde sin pensjon på 18 liter øl gratis hver uke, samt ytterligere 18 liter rabattert øl, skriver Süddeutsche Zeitung..

NRK - 13 mar 23 kl. 11:48

Tusenvis av leger i streik i Storbritannia

Flere tusen britiske leger gikk mandag ut i en tredagers streik med krav om økt lønn. Det skjer samme uke som lærere, togansatte og embetsmenn streiker. Legene streiker fordi de mener lønnen de siste årene ikke har økt i tråd med inflasjonen i Storbritannia, og at de derfor har hatt et lønnskutt på 26 prosent siden 2008.

Klartale - 28 jul 23 kl. 08:42

Emmy-utdelingen blir utsatt

18. september skulle det egentlig ha vært Emmy-utdeling. Emmy deles blant annet ut til de beste filmene, skuespillerne, musikken og manus.

Klartale - 27 nov 23 kl. 13:42

Tesla saksøker den svenske staten

Bilprodusenten Tesla saksøker den svenske staten. Det skriver den svenske avisa Dagens Industri.IF Metall streiker på Teslas svenske verksteder og servicestasjoner.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - Igår: 06:00

Hva skjer med kroppen når vi blir for varme?

Det har vært hetebølger flere steder i verden. Hellas opplevde sin varmeste juni på over 60 år. Muslimer på pilegrimsferd opplevde også en ekstrem varme.

Klartale - Igår: 15:30

Ber utlendinger dra fra Sudans hovestad

Utlendinger bør forlate Khartoum og regionen rundt. Det sier politiet. Khartoum er hovedstaden i Sudan.

Klartale - I førrgår: 11:33

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo. De er mellom 15 år og 19 år. Det skriver politiet i en pressemelding fredag.

Klartale - I førrgår: 10:50

Politikere på Stortinget har mindre tillit til mediene

Kanalen NRK har spurt politikere på Stortinget hva de tenker om media. 102 av 169 politikere har svart.69 prosent svarte at de har mistet tillit til mediene de siste fem årene.

Klartale - I førrgår: 10:38

Rundt 1700 dør av korona hver uke

Verdens helseorganisasjon (WHO) ber folk ta vaksine mot covid-19.I verden dør rundt 1700 personer av viruset hver uke, ifølge WHO. Tedros Adhanom Ghebreyesus er sjef i WHO.

Klartale - I førrgår: 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

Klartale - I førrgår: 06:00

Uføre har mistet bostøtte

Fra desember 2021 til og med mars i år fikk flere bostøtte. Det er en økonomisk hjelp til å betale for et hjem. Nå er satsene justert tilbake.

Klartale - I førrgår: 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

Klartale - I førrgår: 13:21

Døde og siktede var kjærester

En kvinne ble knivstukket og drept. En mann ble pågrepet og siktet for drapet. Det skjedde på Stora Lee Camping i Østfold tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com