VG > Innenriks

Saturday, 22 January, 02:57

VG - 12 jan 22 kl. 20:21

Derfor holdes faglige råd hemmelige til torsdag – se Kjerkols svar

Helsedirektoratet og FHI har levert dokument med faglige råd til regjeringen, men de holdes hemmelige til regjeringen har bestemt seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHI, Kjerkols

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, holdes, faglige, råd, hemmelige, til, torsdagse , Kjerkols, svar
NRK - 31 aug 21 kl. 15:25

Nato: – Vil ikke glemme afghanerne

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttalte på tirsdag at flyplassen i Kabul må holdes åpen, og lovet at afghanere etterlatt i evakueringen ikke vil bli glemt. – Det er essensielt at flyplassen holdes åpen, både for å kunne gi humanitær bistand, og for å forsikre at vi kan fortsette å få folk ut, sa Stoltenberg i et intervju med AFP..

E24 - 06 sep 21 kl. 16:21

Gjenreisingspenger fra EU til Polen og Ungarn holdes tilbake

EU-godkjenningen av Polens og Ungarns gjenreisingsplaner holdes igjen, blant annet på grunn av uro for rettsstatens vilkår, bekrefter EU-kommisjonen..

NRK - 29 sep 21 kl. 13:48

Vil ut med nye Tengs-opplysninger

Politiet får kritikk for å holde kortene for tett til brystet om hva mistankegrunnlaget mot den Tengs-siktede bygger på. Nå varsler de at det kan komme nyheter. – Det er mulig vi kan gå ut med mer informasjon i slutten av uken, men vi vil avvente fengslingen, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt til NTB, og fortsetter: – Vi håper å kunne gi litt mer substans i løpet av kort tid.

E24 - 20 okt 21 kl. 06:08

Hongkong-børsen stiger etter at renten holdes uendret i Kina

I Kina holdes renten uendret, og nyboligprisene mykes opp etter at sektoren har fått oppmerksomhet i det siste..

Nyhetspressen - 17 dec 21 kl. 15:04

Slik har streaming-teknologien forandret den nettbaserte underholdningen i Norge og Sverige

Teknologien er i full fart fremover, og det siste tiåret har måten vi tar inn underholdning på blitt revolusjonert. Der vi tidligere spilte fysiske brettspill og så på VHS- og DVD-filmer, har vi i dag en verden av underholdning tilgjengelig på nett. Den kanskje største revolusjonen innad i underholdningsindustrien er streaming.

NRK - 01 aug 21 kl. 21:35

Musikkfestival dropper DaBaby

Musikkfestivalen Lollapalooza lar ikke lenger artisten DaBaby opptre på festivalen som holdes i Chicago. – Lollapalooza var grunnlagt på mangfold, inklusjon, respekt og kjærlighet. Derfor skal ikke DaBaby lenger fremføre på Grant Park i kveld, skriver festivalen på Twitter.

NRK - 09 aug 21 kl. 10:15

Flere mer effektive på hjemmekontor

Flere mener at de er mer effektive og konsentrerer seg bedre på hjemmekontor. Det viser en undersøkelse fra Norsk Eiendom. Bransjeforeningen har gjennomført en analyse om hjemmekontor.

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 19:14

Erna Solberg går mot faglige råd om oljestopp tross dyster klimarapport : – Fortsatt behov for olje og gass

FNs leder vil at alle land skal avslutte sin leting etter olje og gass. Erna Solberg vil ikke lytte til oppfordringen..

NRK - 11 aug 21 kl. 09:54

Hongkongs lærerforening oppløses

Hongkongs største fagforbund for lærere har oppløst seg selv på grunn av det stadig farligere politiske klimaet i byen. Myndighetene i Hongkong kuttet i forrige uke båndene til fagforbundet etter å ha anklaget dem for å spre propaganda mot Beijing og Hongkong-myndighetene, skriver NTB. Samtidig kalte statlige kinesiske medier forbundet en «ondartet svulst som må utryddes».

NRK - 11 aug 21 kl. 15:43

Hongkongs lærerforening oppløses

Hongkongs største fagforbund for lærere har oppløst seg selv på grunn av det stadig farligere politiske klimaet i byen, Myndighetene i Hongkong kuttet i forrige uke båndene til fagforbundet etter å ha anklaget dem for å spre propaganda mot Beijing og Hongkong-myndighetene. Samtidig kalte statlige kinesiske medier forbundet en «ondartet svulst som må utryddes». Lærernes fagforbund er byens største faglige sammenslutning med 95.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 18:04

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt..

VG - 12 jan 22 kl. 19:42

Tror ikke WHOs dystre spådom vil gjelde i Norge

WHO har varslet at over halvparten av Europa vil være smittet i løpet av de neste to månedene. Nakstad tror ikke det samme vil skje i Norge..

VG - 12 jan 22 kl. 20:39

Svein (53) ble tatt av ras: – Jeg fløt på gjørme og vann

Svein Skjærli skulle bare rydde opp etter et lite ras. Plutselig løsnet hele skråningen og han ble dratt flere meter i gravemaskinen sin..

VG - 12 jan 22 kl. 21:14

Ber studenter dusje mindre

Studenter i Agder reagerer på trussel om at energi tas ut av husleien, hvis de ikke reduserer strømforbruket..

VG - 09 nov 21 kl. 15:30

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute

Tre kvinner som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkert over at han var ute på frifot..

VG - 09 nov 21 kl. 14:15

Full strid om coronatiltak i Trondheim: – Er planen at barn skal bli smittet?

I formannskapsmøtet i Trondheim kommune tirsdag var det full uenighet om veien videre i den smitterammede byen, og avgjørelsen er nå utsatt..

VG - 09 nov 21 kl. 10:28

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: - Vi ble veldig redde

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Ingen kontroll på hva som har skjedd

Politiet bekrefter at de har avfyrt skudd mot en person. En video viser en mann som står midt i gaten og veiver med det som ser ut som en kniv, før politiet kjører på ham..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt