Klartale > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:22

Klartale - 31 aug 23 kl. 11:03

Derfor er det bråk rundt statsråden

Anniken Huitfeldt er utenriksminister. Mannen hennes har kjøpt og solgt aksjer i flere selskaper. Når du kjøper en aksje, eier du en del av et selskap.Huitfeldt ble utenriksminister i oktober for to år siden. Siden da har mannen kjøpt og solgt over 100 aksjer i selskaper.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Huitfeldt, VG, Ola Flem, Kongsberg Gruppen, Mowi, Seafood, Lerøy Seafood, Ola Borten Moe, Politisk, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derforer det , bråk, rundt, statsråden
Klartale - 09 maj 23 kl. 16:00

Redd brødet fra å havne i søpla

3.000 brød kastet hver dag. 170.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Støre avslører ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe (Sp), som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 15 sep 23 kl. 15:14

Venstre ber sine tidligere statsråder gå gjennom aksjekjøp

Partiet Venstre ber alle sine tidligere statsråder om å gå gjennom og være åpne om egne og eventuelle partneres aksjeposisjoner. Det bekrefter kommunikasjonssjef Thomas Tangen i en epost til NTB. – Vi har allerede hatt flere runder med våre statsråders eventuelle aksjeinvesteringer og pengeplasseringer både før og etter de ble statsråder, skriver Tangen.

Klartale - 04 aug 23 kl. 10:06

Sandra Borch blir ny statsråd, ifølge medier

Sandra Borch er fra Senterpartiet (Sp). Hun tar over som statsråd for forskning og høyere utdanning. Det skriver både kanalen TV2 og avisa VG.

NRK - 15 sep 23 kl. 16:12

Venstre og KrF har kartlagt aksjekjøp blant tidligere statsråder

Ingen av statsrådene fra Venstre og KrF handlet med aksjer mens de var i regjering, opplyser de selv. Tidligere forsknings- og høyere utdanningsminister og deretter næringsminister, Iselin Nybø (V), sier at samboeren hadde noen sparepenger i aksjer, men at det ble besluttet at samboeren verken skulle kjøpe eller selge aksjer da Nybø ble næringsminister. Totalt var seks Venstre-politikere inne som statsråder i løpet av Erna Solbergs åtte år som statsminister, mens fire fra KrF var innom regjeringskontorene.

NRK - 30 aug 23 kl. 15:27

Raudt vil forby aksjehandel for statsråder og deira nærståande

Stortingsrepresentant for Raudt og medlem av kontrollkomiteen på Stortinget, Seher Aydar, seier til NRK at Raudt vil gjera det forbudt for statsråder og deira nærståande familiemedlemmer å handla med aksjer. – Nå køyrer regjeringa på eit system basert på tillit og tolkingar, men sakene til Huitfeldt, Borten Moe og Solveig Horne viser at det einaste som duger er eit ufråvikeleg forbod mot at statsråder handler aksjer, og at dette forbodet omfatter heile deira familieøkonomi, seier Aydar til NRK. Altså skal forbodet gjelda ektefeller til statsrådane også.

NRK - 15 sep 23 kl. 13:54

Dag Inge Ulstein: Ingen av KrFs statsråder handlet med aksjer

Ingen av de tidligere statsrådene fra KrF handlet med aksjer, ifølge nestlederen. Nestleder i KrF Dag Inge Ulstein sier at de har undersøkt sine tidligere statsråder. – KrF har med bakgrunn i sakene som har vært fra nåværende regjering og nå også rundt Erna Solberg, forsikret oss om at våre statsråder i forrige regjeringsperiode fulgte reglene for aksjehandel og habilitet, sier han til Dagsavisen.

Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Slurver du med refleksen? Da bør du skjerpe deg

Mange bruker faktisk ikke refleks i det hele tatt. Yrkes-sjåfører fortviler. Sju av ti opplever ofte farlige situasjoner i mørket.

Klartale - 20 timer siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 22 timer siden

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - Igår: 11:30

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - Igår: 09:01

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - Igår: 08:49

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - Igår: 05:50

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com