E24 > Økonomi

Friday, 17 September, 03:53

E24 - 25 jul 21 kl. 20:06

Derfor bør du vente med å kjøpe Norwegian-aksjen

Strengt tatt er det kommende salget av kreditoraksjer ikke noe nytt. Det er bare det at det er tvilsomt om aksjemarkedet har fått det med seg..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norwegian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, børdu , ventemed å , kjøpe, Norwegian-aksjen
VG - 23 aug 21 kl. 09:39

Derfor kan Norge vente med «booster»-dose

Mangel på vaksiner gjorde at FHI drøyde andredosen – det kan ha gitt nordmenn bedre beskyttelse – og gjøre at tredjedosen kan vente..

NRK - 15 apr 21 kl. 16:44

Vil vente med Janssen-vaksinen

FHI vil vente med å bruke Janssen-vaksinen i Norge inntil det er foretatt nærmere undersøkelser rundt bivirkningene. Dette er i tråd med at leverandøren Janssen allerede har bedt om en utleveringspause i Europa..

NRK - 16 apr 21 kl. 15:23

Barn med selvmordstanker må vente

Rådgivningstjenesten om spiseforstyrrelser, Ros, opplever massiv økning i antall henvendelser. 84 prosent flere tok kontakt i mars i år i forhold til samme måned i fjor. Barn ned helt i 8-9-årsalderen må vente opptil fem måneder på hjelp..

VG - 19 apr 21 kl. 07:02

Storbyer med økt beredskap i påvente av dom i George Floyd-saken

Minneapolis, Los Angeles, Atlanta og New York er blant byene som trapper opp beredskapen i påvente av at dommen skal falle i saken mot Derek Chauvin..

E24 - 25 apr 21 kl. 14:31

Yaras eiere kan vente seg pengedryss: – Bare se på historien

Yara-kassen fylles opp, og eierne kan vente seg nye tilbakekjøp og utbytter. – Da må man bare se på historien, sier Yara-sjef Svein Tore Holsether..

Klartale - 30 apr 21 kl. 14:25

Regjeringen vil vente 12 uker mellom hver dose

Mange mellom 18 og 44 år vil kunne få vaksine mot korona fem øker før. Årsaken er at regjeringen vil at folk skal vente 12 uker fra første til andre dose..

NRK - 20 maj 21 kl. 07:38

Bør vente med koronalettelser

Helseminister Bent Høie og Helsedirektoratet mener Oslo bør vente med koronalettelser. Grunnen er tiden vi har hatt bak oss med 17.mai og langhelger og id-feiring, skriver Aftenposten.

NRK - 20 maj 21 kl. 08:38

Høie vil vente med lettelser

Helseminister Bent Høie har tidligere sagt at planen er å åpne mer av det norske samfunnet i «andre halvdel av mai». Nå, i andre halvdel av mai, sier helseministeren ifølge Aftenposten at regjeringen vil vente litt til med å endre de nasjonale tiltakene. – Vi følger de rådene vi får fra Folkehelseinstiuttet (FHI) og Helsedirektoratet, og rådet fra dem er at vi ikke bør gjennomføre de lettelsene nå, sier Høie til avisa..

NRK - 26 maj 21 kl. 13:20

Anbefaler ikkje Janssen-vaksinen

Helsedirektoratet råd ingen til å ta Janssen-vaksinen frivillig, men heller vente på tur i vaksinasjonsprogrammet. – Vaksinene er berre nokre få veker unna, og beskyttar godt mot dei nye virusvariantane. Vi rår difor folk til å vente til det blir deira tur til å bli vaksinert, seier assisterande helsedirektør Espen Nakstad..

NRK - 16 jun 21 kl. 06:52

Vil vente med EØS-utmelding

Senterpartiet vil vente med å melde Norge ut av EØS-avtalen til et alternativ er på plass. På landsmøtet tidligere i juni vedtok Senterpartiet sitt nye partiprogram for 2021 til 2025. Senterpartiet vil fortsatt ha Norge ut av avtalen og erstatte den med nye handels- og samarbeidsavtaler med EU.

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Kinas Evergrande-problemer kan påvirke deg – selv uten en kaotisk kollaps

Verdens mest forgjelde eiendomsutvikler, Evergrande, står på kanten av stupet. – Ting som skjer i Kina, blir ikke lenger i kina, sier analysesjef Pål Ringholm..

E24 - 12 timer siden

«Norsk» tekselskap bykset på blandet Wall Street

Tekselskapet Forgerock, som ble startet i Oslo, bykser på sin første handelsdag i USA. Ellers var det få store utslag på Wall Street-indeksene torsdag..

E24 - 12 timer siden

Flatt på Wall Street etter positive nøkkeltall

Børsene i USA går sidelengs etter overraskende gode handelstall. Tekselskapet Forgerock, som ble startet i Oslo, bykser på sin første handelsdag..

E24 - 7 timer siden

Boys of Europe lyser ut stillinger på tre prosent: – Helt hårreisende

Kleskjeden mener det er ryddigere med faste, små stillinger, fremfor å ansette tilkallingsvikarer. I Handel og kontor reagerer de på utlysningen av stillingsbrøker under ti prosent..

E24 - 7 timer siden

Nok en lavprisaktør angriper Stockholm

Lufthansa-eide Eurowings kopierer Ryanair og åpner base på Arlanda. – Luftkampen om Skandinavia er nært forestående, sier analytiker..

E24 - 7 timer siden

Syv spørsmål og svar om skyhøye strømpriser

Strømprisene er unormalt høye. Hvorfor er det slik, og kan noe gjøres for å dempe effekten på folks lommebok? Her er svar på noen av spørsmålene..

E24 - 8 timer siden

Johannessen vil anke Mohn-dommen

– Retten har begått alvorlige saksbehandlingsfeil, sier Mette Yvonne Larsen, advokat for Trond Mohns tidligere finansdirektør Tor Johannessen..

E24 - 9 timer siden

Verdensbanken: IMF-sjefen løftet Kina på business-ranking

En undersøkelse av «Doing Business»-rapporten konkluderer med at IMF-sjef Kristalina Georgieva løftet Kina..

E24 - 10 timer siden

Fortsatt mye vann i magasinene, sier NVE: – Snakker ikke om rasjonering nå

NVE frykter ikke strømrasjonering til våren. – Det er fortsatt mye vann i magasinene, sier seksjonssjef Ann Myhrer Østenby..

E24 - 10 timer siden

Har kalt inn til gjenåpnings-møte med alle kommuner fredag

Fredag morgen, før regjeringens corona-pressekonferanse, har helsemyndighetene innkalt til møte om gjenåpningen med blant annet alle landets kommuner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt