VG > Økonomi

Tuesday, 19 March, 04:41

VG - 19 jun 21 kl. 17:40

Dennis Hauger kobler grepet i Formel 3 – pallplass i Frankrike

Dennis Hauger (18) leverte en knallsterk 2. plass i Frankrike og topper Formel 3-mesterskapet før helgens siste løp..

Hauger vant igjen

På tre uker har Dennis Hauger vunnet to ganger. Hauger er norsk og driver med Formel 2, som er en motorsport.For to helger siden vant han i Monaco.

Klartale - 25 mar 22 kl. 08:38

Hauger vil ha revansje

Dennis Hauger er Norges håp på Formel-banen. Han kjører på nest øverste nivå, som heter Formel 2.Sist helg var en tøff start.

Klartale - 01 nov 22 kl. 12:35

Dennis Hauger skal bytte lag

Dennis Hauger er norsk og kjører racerbil. Han er Formel 2-fører. De siste sesongene har han kjørt for laget som heter Prema.

NRK - 26 nov 23 kl. 11:20

Formel 2: Dennis Hauger avsluttet sesongen med 7.-plass i Abu Dhabi Grand Prix

Dennis Hauger kjørte inn til 7.-plass i sesongens siste Formel 2-løp i Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina. Jack Doohan vant løpet foran Victor Martins og Fredrik Vesti.

NRK - 09 mar 24 kl. 15:27

Hauger på pallen i Jeddah

Dennis Hauger fortsetter å sanke poeng i Formel 2. Lørdag sikret han en pallplass. Hauger så ut til å havne utenfor pallen, men rett før det rutede flagget ble veivet, på langsiden like før målstreken, passerte han Jak Crawford og sikret en plass på pallen.

Klartale - 10 jun 22 kl. 14:00

Hauger håper på seier igjen

Dennis Hauger driver med motorsport. Han kjører Formel 2. Det er nivået under Formel 1.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:18

Hauger tok sin andre Formel 2-seier

Dennis Hauger var tålmodig og kunne til slutt juble for sin andre seier i sin første sesong i Formel 2. Det ble svært dramatisk i Baku med flere uhell. Etter som at sikkerhetsbilen hadde avbrutt løpet flere ganger etter uhell og krasj, måtte løpet avsluttes på tid i stedet for runder.

NRK - 30 okt 22 kl. 20:44

Hauger varsler snarlig offentliggjøring om framtiden – fortsetter ikke i Prema

Formel 2-fører Dennis Hauger mer enn antyder at han allerede kommende uke kommer til å offentliggjøre hvilket team han skal kjøre for neste sesong. Hauger har tidligere antydet at han trolig ikke fortsetter i Prema i 2023. Det gikk han svært langt i å bekrefte søndag.

NRK - 25 nov 23 kl. 14:18

Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

Formel 2-fører Dennis Hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i Abu Dhabi lørdag. Nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde.

NRK - 02 apr 23 kl. 05:20

Pallplassen røk for Dennis Hauger etter dramatisk Formel 2-avslutning

Dennis Hauger (20) lå an til å havne på pallen under søndagens hovedløp i Formel 2 i Melbourne. Med kun tre runder igjen ble nordmannen påkjørt av franske Victor Martins, som førte til at Hauger snurret og var ute av løpet. Løpet ble vunnet av japaneren Ayumu Iwasa foran Théo Pourchaire fra Frankrike.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Frp vil kartlegge jødehat i moskeer

Frp-topper ønsker å kontrollere forkynnelsen i norske moskeer. Partiet vil også at aktører som sprer antisemittiske holdninger skal miste statsstøtten..

Blodbadet fortsetter i Haiti: – Våkn opp!

Gjengvold, plyndring og drap herjer landet. Samtidig er helsevesenet på randen av kollaps..

VG - 3 timer siden

Meghan og Harrys biografier fjernet

Har nå fått felles biografi på den britiske kongefamiliens offisielle nettside..

VG - 4 timer siden

EU: Omfattende tortur i Navalnyj-fengsel

Ordet «tortur» er brukt 47 ganger i et 28-siders langt anklageskrift fra EU..

VG - 5 timer siden

Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamp – nå beklager han til lagkameratene

Tidligere Brann-spiller Robert Taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for Finland i torsdagens EM-skjebnekamp mot Wales. Nå forklarer han seg..

Ellie Goulding «trist som faen» etter brudd – slettet Instagram-konto

Popstjernen var først veldig meddelsom. Så forsvant alt..

VG - 7 timer siden

Vålerenga snudde etter sjokkstart - Jönsson med tap i debuten

(Vålerenga - Stabæk 3–1) Iris Omarsdottir (20) og Stabæk overrasket i Oslo - men så våknet de regjerende mesterne..