VG > Sport

Torsdag, 29 Juli, 11:42

VG - 31 mai 20 kl. 15:53

Denne lagkameraten kan Haaland miste til Chelsea

Roman Bürki (29) har foreløpig ikke skrevet ny kontrakt med Borussia Dortmund. Forsvinner Erling Braut Haalands lagkamerat til Chelsea?.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bürki, Borussia Dortmund, Erling Braut Haalands, Chelsea, Haaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Denne, lagkameratenkan , Haaland, miste, til, Chelsea
Aftenposten - 16 feb. 20 kl. 19:25

Lagkameraten fullroser Haaland før gigantoppgjøret: – Jeg er sikker på at han scorer

Erling Braut Haaland og Dortmund øvde forsvarsarbeid da Frankfurt ble slått fredag. For når PSG kommer tirsdag kveld, betyr det aller mest å unngå baklengsmål..

VG - 26 mars 21 kl. 04:07

Dortmund-legende: Verre å miste Hummels enn å miste Haaland

Borussia Dortmund-legenden Matthias Sammer (53) vekker oppsikt i Tyskland etter å uttalt at Mats Hummels (32) er viktigere enn Erling Braut Haaland (20)..

P4 - 13 juni 20 kl. 17:37

Haaland scoret på overtid

Erling Braut Haaland sikret Borrossia Dortmund 1-0 over Fortuna Dusseldorf da han headet ballen i mål, fire minutter på overtid. Etter å ha vært ute med en skade i over to uker, var Haaland denne uken tilbake i full trening. Og i dag fikk han bevist formen da han sikret Dortmund tre viktige poeng..

P4 - 30 juni 20 kl. 17:55

Haaland månedens spiller

Erling Braut Haaland er kåret til månedens spiller i Borussia Dortmund av supporterne, med 50,2 prosent av stemmene. Det skriver den tyske storklubben på Twitter. Haaland har scoret elleve mål på 15 ligakamper for laget denne våren, tre av dem i Bundesliga-innspurten i juni..

P4 - 20 mars 20 kl. 06:54

Braut Haaland én milliard

Erling Braut Haaland har nå en markedsverdi på 1 milliard kroner. 19-åringen kom fra Salzburg til Borussia Dortmund for rundt 200 millioner kroner, et beløp som skyldtes en klausul i kontrakten. Nettstedet Transfermarkt justerte nylig opp prislappen på Haaland fra 60 til 80 millioner euro i antatt maks salgsverdi.

P4 - 13 april 20 kl. 14:31

Hevder at Haaland skal til Madrid

Det hevdes i Spania i dag at Real Madrid har store planer om å hente Erling Braut Haaland til sommeren - og neste år står angivelig Kylian Mbappé på overgangsplanen. Det er den store spanske fotballavisen Marca, som er tett på Real Madrid, som skriver dette i dag. Der heter det at la liga-klubben planlegger dette som en bombe på overgangsmarkedet.

P4 - 13 april 20 kl. 14:31

Hevder at Madrid vil ha Haaland

Det hevdes i Spania i dag at Real Madrid har store planer om å hente Erling Braut Haaland til sommeren - og neste år står angivelig Kylian Mbappé på overgangsplanen. Det er den store spanske fotballavisen Marca, som er tett på Real Madrid, som skriver dette i dag. Der heter det at la liga-klubben planlegger dette som en bombe på overgangsmarkedet.

Aftenposten - 17 mai 20 kl. 11:32

Haaland hylles: «Ingen Haaland-vaksine»

Erling Braut Haaland pryder forsidene til flere store aviser etter scoringen i «comebacket» lørdag. Måltyven omtales blant annet som «stillhetens helt»..

P4 - 17 mai 20 kl. 13:47

Haaland hylles

Erling Braut Haaland hylles i dag av mange, etter at han i går fortsatte der han slapp før koronapausen - og scoret og storspilte for Dortmund. Nordmannen prydet i dag forsidene til flere store aviser, blant annet avisen AS og Marca i Spania. Og landslagssjef Lars Lagerbäck lot seg også imponere.

P4 - 18 mai 20 kl. 14:49

Haaland får intervju-kritikk

Det er visst ikke nok for alle at man er en kjempegod fotballspiller. Noen krever at man skal være kjempegod i intervjuer også. Og Erling Braut Haaland er for kort i sine svar hevder flere profiler på sosiale medier nå.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Ny krimserie fra Karin Fossum – Bokanmeldelse: «Drepende drage. Angrende hund»

Karin Fossum er fortsatt fenomenal språklig, og hennes nyeste krimhelt vekker interesse..

VG - 15 minutter siden

Ekstrem økning i antall smitteregistreringer i Tokyo

Tirsdag ble det satt smitterekord i Tokyo, midt under lekene, på 2848 registrerte smittetilfeller. Torsdag har det tallet økt til 3865..

VG - 30 minutter siden

«Love Island» kritiseres: – En ubehagelig påminner

Det britiske TV-programmet får kritikk for å gjøre det vanskelig for de kvinnelige deltagerne med mørk hud å finne kjærligheten..

VG - 4 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bittert

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..

VG - 4 timer siden

Hovland kjemper i teten – avsluttet med to svake hull

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren. Storspillet sender det norske gullhåpet opp i tetkampen etter den første dagen..

VG - 2 timer siden

Elton John langer ut mot DaBaby: – Fremmer stigma og diskriminering

Artisten Elton John (74) er «sjokkert» og føyer seg i rekken av kjendiser som kritiserer rapperen DaBaby (29) for homofobiske og misinformerende kommentarer..

VG - 4 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - spillet gjenopptas 09.15

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men lyn, torden og regn har midlertidig stoppet OL-premieren..

VG - 4 timer siden

USA tilbakefører tusenvis av kunstskatter til Irak

USA vil tilbakeføre rundt 17.000 arkeologiske kunstgjenstander til Irak. En gjenoppretting uten sidestykke, sier Iraks kulturminister..

VG - 4 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - bedt om å søke dekning

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men nå truer lyn og torden avslutningen på OL-premieren. Samtlige er bedt om å søke dekning..

VG - 5 timer siden

Rodal: – Jakob Ingebrigtsen presser frem en endring

TOKYO (VG) OL-mester Vebjørn Rodal tror friidretten blir tvunget til å gjøre endringer som gjør det mulig for Jakob Ingebrigtsen (20) å løpe både 1500 og 5000 meter i mesterskap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt