Dagbladet > Kultur

Tirsdag, 27 Juli, 07:49

Dagbladet - 06 mars 21 kl. 14:47

Denne kan fylle tomme dansegulv

Sterk hit-faktor, lite å melde..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dennekan , fylle, tomme, dansegulv
NRK - 29 mai 21 kl. 20:23

Varehusene går tomme for tømmer

Prisen på trevarer har økt kraftig i det siste. Nå opplyser Geitanger Bygg til E24 at de er bekymret for å gå tomme for varer. – Det er litt panikk overalt.

VG - 26 jan. 21 kl. 21:29

Bestemoren til Luis (32) døde etter oksygen-mangel: – Et vanvittig kaos

MANAUS / OSLO (VG) Med begge besteforeldrene på sykehus med kraftige covid-symptomer, kjempet Luis Queiros (32) i to døgn en desperat kamp for å fylle tomme sylindre med oksygen..

NRK - 21 jan. 21 kl. 09:50

– Tomme mathyller skyldes brexit

Matbutikkene i Nord-Irland advarer om at hyllene kan bli tomme. Irlands utenriksminister Simon Coveney mener brexit er årsaken. Ifølge Coveney er årsaken den nye kontrollen av varer mellom Storbritannia og Nord-Irland etter at britene forlot EU..

E24 - 28 jan. 21 kl. 10:59

Dobling av tomme lokaler i Tromsø sentrum

Krise i Tromsø sentrum, dobbelt så mange stengte butikker og tomme lokaler i Tromsøs sentrale handlegater i løpet av pandemien..

VG - 16 feb. 21 kl. 02:09

Samba for tomme tribuner i Brasil: – Rart å tenke på

SÃO PAULO/OSLO (VG) Lørdag skulle vært første dagen på årets karneval i São Paulo i Brasil. I år er karnevalet avlyst på grunn av coronapandemien, og gatene er tomme..

NRK - 29 mai 21 kl. 20:23

Frykter mangel på tømmer

Prisen på trevarer har økt kraftig i det siste. Nå opplyser Geitanger Bygg til E24 at de er bekymret for å gå tomme for varer. – Det er litt panikk overalt.

NRK - 04 juli 21 kl. 11:32

Indre Østfold ber om færre doser

Indre Østfold kommune ber om færre vaksinedoser neste uke. Kommunen har denne uka slitt med å få fylle alle vaksinetimer og ser at de ikke har behov for alle vaksinene de etter planen skulle få. Kommunen vil be om å få redusert leveringen med 500 doser..

VG - 08 juli 21 kl. 00:06

Les dagens VG her!

Nordmenn står overfor nok en sommer i hjemlandet. I år blir det mindre hyggelig å fylle tanken. Denne våren har drivstoffprisene skutt i været.

E24 - 29 mai 21 kl. 19:50

Holder på å gå tomme for trevarer: – Kunden må betale prisen

Prisene på bjelker og planker til sommerens byggeprosjekt vil fortsette å skyte i været. Ulrik August Holst er glad de fikk handlet denne uken..

NRK - 22 juli 21 kl. 13:44

Pandemien truer matleveransen

Et stort deltautbrudd truer nå matleveranser til Storbritannia siden flere ansatte er tvunget i karantene. Britiske supermarkeder og leverandører advarer om at dette kan føre til matmangel. Flere butikkhyller var tomme denne uken, og noen steder har situasjonen blitt så ille at butikker har blitt tvunget til å stenge.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 9 timer siden

Fikk trusler for roman

I kjølvannet av den kritikerroste romanen «Før jeg brenner ned» fikk Gaute Heivoll (43) trusler. I dag kommer hans nye roman «Forklaringen», som er basert på en drapssak fra 1967..

Dagbladet - 15 timer siden

Refser «Sommerskuta»: - Kjedelig

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes langer ut mot NRKs storsatsing «Sommerskuta», og mener det er kjedeligere enn NRKs tidligere sommerprogram. NRK er uenig i kritikken..

Dagbladet - Igår: 13:09

Valgomatjuks

Valgomaten forvirrer velgerne..

Dagbladet - I førrgår: 15:38

Saksøkt etter sangnekt:- Slavearbeid

Tidligere vokalist i bandet Sex Pistols, John Lydon, saksøkes nå av sine bandkolleger etter uenighet om rettighetene til å bruke sangene i en ny Disney-serie..

Dagbladet - I førrgår: 14:25

- Ba meg skrive om noe banalt

Herbjørg Wassmo ble utfordret av ektemannen til å skrive en kjærlighetsroman om det å finne mennesket i sitt liv. Resultatet er romanen «Mitt menneske»..

Dagbladet - I førrgår: 14:13

På tynn is

Filmen for deg som skulle ønske det var mer vold i «Ice Road Truckers»..

Dagbladet - 24 juli 21 kl. 06:00

- Jeg mistet veldig mye av oppveksten til ungene

Programleder og journalist Alf Tande-Petersen (70) ble A-kjendis over natten etter tv-debuten på NRK i 1992. Nå snakker Tande-P om hvordan karrieren gikk på bekostning av familielivet..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 18:18

- Får «colorism»-kritikk

«In the Heights» fikk en positiv mottakelse da den kom i juni. Nå kritiseres filmen, som skildrer «Little Dominican Republic» i New York, for mangel på mørkhudede skuespillere..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 12:28

Bryter tausheten: - Hold kjeft Ghita!

Ghita Nørby gikk til frontalangrep mot journalist. Nå forklarer hun det voldsomme temperamentet..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 10:42

Gigantkjøp

Alan Walker og Gunnar Greve skal ha bladd opp over 35 millioner kroner for en luksusvilla i Oslo, skriver VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt